Cum ati continua?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sileriki spune:

Luiza spunei daca vrei ca esti asa cum esti real o femeie maritata cu un barbat de asa si asa inca nu te demasca , intreaba-l ce asteapta de la o relatie extraconjugala si daca tu ca a 3-a persoana il vei vrea v-a lasa familia pentru tine? mai joaca te un pic cu el si dupa aceea du te la coafura aranjeaza te trasnet fa ceva sa te redescopere si de abia dupa acea sa dai cartile pe fata , vopseste-ti parul in blond sau cumparati o rochie noua , sa te mai schimbi in ochii lui , vei vedea ca nu te va schimba cu nimeni , a inceput si el sa se plictiseasca , numai bine pa

evi , Eric 14.06.2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Cea mai mare greseala ar fi sa te demasti acum! Mergi mai departe, vezi cat de departe se poate ajunge cu el si afla ce nu-i mai place acasa.
Curios, foarte curios sa afli de ce vrea distractie in alta parte...
Tine-ne , la curent!
Iti tinem pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUIZAM spune:

quote:
Originally posted by giulia71

vezi cat de departe se poate ajunge cu el si afla ce nu-i mai place acasa.
Curios, foarte curios sa afli de ce vrea distractie in alta parte...

Vrea sa experimenteze ceva nou. A intervenit rutina in casnicia lui, asa mi-a scris azi. Desi mi-a scris ca nu vrea neaparat o "provocare cu forme",nici "sexul" nu e o ultima optiune.
O sa-mi fie ff greu sa conduc acest duel/dialog cu masca pe fata, dar sper sa fac fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Eu sper sa nu te doara prea tare ce o sa iti mai spuna tie in mesajele pe care ti le trimite daca continui.

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI

SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Nu ti-e frica ca se prinde dupa ce ai scris aici? daca tu l-ai descoperit pe el, si te poate descoperi pe tine. Poate chiar stie si se joaca in continuare.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by LUIZAM
deja mi-a dat prima intalnire...mi-a marturisit ca in casnicie a intervenit rutina si vrea sa experimenteze ceva nou.

Nici nu mai comentez. Iti spun doar atat: fata mea, multa rabdare inseamna ca ai!

AMR 23 de zile pana la nunta

Sunt un om, care
cunoscand necazul,
pretuieste fericirea,
iertarea,
iubirea...

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

am gasit tarziu topicul si vad ca intre timp ai inceput sa vorbesti cu el pe acel site. initial vroiam sa-ti spun ca acest lucru poate sa iti faca mult rau daca nu esti o fire tare. cine stie ce marturisiri ti-ar face despre sotia lui... esti pregatita sa le auzi/ citesti???

ai mare grija sa nu distrugi relatia.

nunta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Elise,
Multumesc de sfaturi.
Am inceput sa vorbim ca doi necunoscuti pe net, deja mi-a dat prima intalnire. Cam devreme, n-am apucat sa-l descos prea multe. In orice caz, mi-a marturisit ca in casnicie a intervenit rutina si vrea sa experimenteze ceva nou. Cred ca o sa aman intalnirea, ca sa mai trag de timp putin. Problema e ca vorbeste si cu femei usoare, care-l invita la diverse tipuri de masaje si alte danganale. Ce ma fac? Sa ma demasc? Sau e prea curand? Daca o s-o fac prea tarziu?

Luiza,
Depinde ce vrei tu.
Vrei sa afli daca te inseala?
Atunci propune-i un one-night-stand si vezi daca te refuza.
Daca ai chef sa afli adevarul.
Daca nu, demasca-te si da-i cu cratitza in cap.

Eu am plusat in sperantza ca o sa refuze.
Si m-a refuzat.

Daca zicea "hai!"... adica hai sa te insel cu tine... nu stiu pe unde scoteam camasha...
Ar fi fost prea psihologic pentru mine.
Si oricum nu as mai fi avut motive sa continui discutia.

Nu e prea fair jocul asta, dar nici sa insele nu e fair, deci... eu am considerat ca scopul scuza mijloacele. Si ca pot sa imi permit sa aflu adevarul, indiferent care e ala.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

quote:
Nu e prea fair jocul asta, dar nici sa insele nu e fair, deci... eu am considerat ca scopul scuza mijloacele. Si ca pot sa imi permit sa aflu adevarul, indiferent care e ala.

perfect de acord. ideea este: esti pregatit sa afli adevarul, oricare ar fi el??? e posibil ca povestea sa se termine frumos, ca in cazul tau, elise, cand el te-a refuzat.

dar daca nu te refuza? esti gata sa aflii ca sotul tau e dispus sa te insele cu oricine de pe net? nu o sa te intrebi de 1001 ori daca nu cumva te-a mai inselat si pana acum? si mai departe, ce faci? divortezi? daca esti pregatita pentru orice va urma, propune-i un one-night-stand.

nunta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Eu cred ca si daca spune "da", nu inseamna neaparat ca o va insela. Si el se joaca pe net ca multi altii. dar de la palavrageala pana la a-si insela sotia e tare mult...

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput