Cum ati continua?

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LUIZAM spune:

Va dau alt buletin de stiri:
Mi-am cumparat o cartela, i-am dat o noua intalnire (SMS). A aceeptat, dar n-a trecut mult si a inceput sa ma sune. Nu puteam sa raspund, ca, evident imi recunostea vocea. Ce sa fac, ce sa fac? I-am spus ca sunt la dentist si nu pot vorbi. Atunci mi-a zis ca nu va veni la intalnire, ca "n-are chef sa se trezeasca cu vre-o baba fara dinti". Iar eu i-am zis: "gud bi, puisor" . Din acel moment a incetat orice discutie. L-am mai provocat, dar nu mi-a mai raspuns. In acelasi timp, pe net a dezactivat contul. Nu stiu daca e doar ceva de moment, dar eu stau pe receptie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

2 variante - sau s-a linistit, sau a gasit pe cineva care i-a aratat dintzii

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Poate e de bine. Cu tine cum se poarta acum?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Sper sa se fi gandit mai bine intre timp.
Doamne-ajuta.

Lulu, acum am inteles ce vrei sa spui. Sunt de acord cu tine.

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

offfffffffff tehnologia asta....asa este distruge tot....eu cred ca ar cam trebuimsa vb cu sotul tau...sa ii spui ca nu iti convine ceea ce face si cum ar reactiona daca tu ai face acelasi lucru.....eu una as innebuni daca al meu ar face asa!nu de alta dar inainte de noi frecventa site-uri gen ceea ce imi spui...si i-am interzis si pana acum vad ca tine!

RAALUCUTZA39s+1zcuRAUL CELESTIN

Mergi la inceput

Ma gindeam acum ca exista posibilitatea ca el sa se fi prins ca esti persoana online. Ce zici? Poate de asta a reactionat asa. Nu e totusi ciudat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Si eu cred ca a inceput sa suspecteze ca esti tu. Ma gandesc la o cale de salvare. Pe o factura detaliata apar numai numerele pentru convorbiri sau si cele pentru sms-uri?

You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns furni spune:

... sau o fi din categoria cainilor care doar latra !

Genul tare-n gura dar pus in fata faptului fuge mancand norii. Insista si daca te convingi este asa, poti sa te linistesti si sa-l lasi sa viseze razandu-ti in barba.

Succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUIZAM spune:

As vrea sa va spun ca nu sunt foarte sigura daca s-a cumintit. In orice caz am stat foarte serios de vorba si am stabilit aumite lucruri (ceea ce-i lipseste lui, ceea ce-mi lipseste mie). Sper ca i-a mai venit mintea la cap. Am initiat un nou inceput cu o mica excursie la munte, doar in doi. Sper sa o tinem tot asa.
In orice caz, eu o sa stau in expectativa, dar sunt convinsa ca daca nu s-a cumintit inca, nu voi putea avea in mana toate mijloacele unui detectiv adevarat. Si, pana la urma, ce rost ar mai avea? Daca asta si-ar dori cu adevart, ce sens ar mai avea atata lupta?

Mergi la inceput

Pai fa tot posibilul sa te lamuresti. Daca instinctul tau iti spune ca nu e in ordine...
Nu cred ca poti avea liniste pina nu stii adevarul. Eu zic sa amini excursia pina dupa aceea. Ca atita vreme cit ai suspiciuni nu cred ca e de prea mare ajutor.

Mergi la inceput