Alune crude

Alune crude | Autor: Lona

Link direct la acest mesaj

Am un kg de alune crude. Cum le pot sara si praji, in ce fel de vas? La cuptor sau pe foc?
Multumesc.


Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Eu le prajesc in tava de la cuptor, dupa ce le umezesc foarte putin cu o solutie de apa si sare

VoichiV36+

poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos


http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Le umezesc putin, pun sare multa si le bag la cuptor, in tava. Ai grija sa le scoti inainte sa fie gata coapte! Ca altfel se mai prajesc si dupa oprirea focului si risti sa se arda.

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Creatii culinare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

Multumesc mult.
Le "aplic" acum la tava, si va spun cum sunt. Sper ca nu scrum, ca am berea deja...


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

mai bine le-ati manca crude ca prajite sunt nesanatoase , chiar daca sunt gustoase.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Ai mare dreptate, asa sunt indicate, crude, daaaar...nu au gustul ala bun!! Sunt tare ciudate si mie-mi par gretoase.
Nu ca m-as omori cu cele prajite! Pot trai foarte bine fara ele.

pupici,

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Creatii culinare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

pai nu stii ca daca are gust bun nu e bun pt sanatate si invers



Mergi la inceput