Mamici de mai-iunie 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Ha Ha Ha asta da surpriza Raalucutza. Oricum din cate tin eu minte tu la inceput vroiai baiat. Si ce daca are lucruri si paturici roz? Si al meu are de la soru-sa paturica roz si cateva lucrusoare care s-au mentinut bine si tot roz sunt. El sa fie sanatos ca baieteii in roz sunt frumusei foc.

Bine ai vebnit pe lume Nichita! sa iti bucuri parintii si sa fi cumintel. Magg refacere rapida.

Alia bine ai revenit acasa si refacere cat mai rapida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

LACRI he he he.....te amuza???si pe noi ne-o amuzat tare de tot.....ca am avut cearta cu iubitu meu din cauza papusilor roz si a hainutzelor...nu de alta dar eu oricum nu stiu masuri si chestii....si ramanem cu banii dati si cu hainele nepurtate de bebel....si uite cum se adeverii....bine...acum eu nu mai cred in eco...si tot ce imi doresc e sa fie sanatos...sanatoasa.....ca noi am stiut prima data ca-i baiat 70%...apoi ca-i fata 90% ......si acum o zis doc ca-i 100%baiat!asa ca eu nu ma mai iau!am sa fiu sigura cand are sa iese....dar cum am spus e amuzant ca am un dulap plin de hainutze de fetitza.....ca am si primit o tona de la o fosta bebelusa....hehehe

RAALUCUTZA37+cuRAUL CELESTIN http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

Cu pompa ma chinui la greu .Noaptea cate o ora , chiar doua , dar cel mai bine desfunda bebe.Cu taticul m-am gandit si eu dar adultii nu stiu sa suga , crede-ma !Ma gandeam daca una electrica nu scoate laptele mult mai repede si nu desfunda mai bine??
bebelusha e foarte frumoasa , stam si ne uitam toata ziua la ea .Nici nu ne gandeam ca poate fi atat de frumoasa.

Mergi la inceput

IULYP da am cam vrut baietel....dar cand m-a intrebat doc daca stiu ce este si daca vreau sa stiu eu am spus senina DA ca doar stiam ca-i fata....si o spus "male" am intepenit...ca eu chiar nu ma asteptam.....si apoi o completat...."este cu sigurantza de data asta" nu am mai stiut ce sa zic.....dar lasa ca tot ce conteaza e sa fie sanatos.....pupici!

Mergi la inceput

Lya sincer iti zic si nu vreau sa te sperii. Asa a debutat si la fetita mea viroza(apropo Andrei e bebe din burtica). SI conjunctivita a facut si stii remediul(sters "oku"cum zice fi-mea cu compresa sterila cu ser fiziologic si Kanamicina sau Optaghram sau ce ai tu). S-ar putea mai mult ca sigur sa aiba si rosu in gat. Ai grija cu antibioticele, la viroze se dau degeaba. Eu am nenorocit copilu 3 sapt. cu antibiotice. Acum ne luptam cu tusea care pur si simplu nu vrea sa cedeze( daca are cineva vreo sugestie..., mi-e mila de ea ca de la tuse imi si varsa) Daca vrei sa vb. mai mult pe tema asta scrie-mi PM ca sa nu plicti fetele pe aici. de la mine si multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by cypocs

Cu pompa ma chinui la greu .Noaptea cate o ora , chiar doua , dar cel mai bine desfunda bebe.Cu taticul m-am gandit si eu dar adultii nu stiu sa suga , crede-ma !Ma gandeam daca una electrica nu scoate laptele mult mai repede si nu desfunda mai bine??
bebelusha e foarte frumoasa , stam si ne uitam toata ziua la ea .Nici nu ne gandeam ca poate fi atat de frumoasa.

Alia, cu o pompa electrica cel mult te doare mai tare, asa am inteles de la alte mamici! Acum, laptele de inceput, colostru parca-i zice, e mai gros, d-aia iese mai greu... Ce pompa ai? e important, dar cel mai important este sa incerci cat mai des si cu delicatete sa faci operatiunea de desfundare.

Lacri 36w

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

ALIA felicitarile mele maxime....sa creasca frumoasa si sanatoasa si sa va bucurati de ea!eu am tot intrebat despre pompa in stanga si in dreapta si mi s-a spus ca nu-i necesara....mai ales ca eu m-am sucit si nasc natural cu epidurala.....si laptele vine el atunci.....si daca am noroc sa nu am probleme cica laptele curge singur.....e adevarat ca intre partidele de alaptat ti se infunda iar canalele cu lapte???ce crezi ?mi-ar trebui o pompa si mie?ca eu pana acum sunt hotarata sa nu imi iau!

Mergi la inceput

A.C. bine ai venit in gascaaaaaa!!!!!!

Angelica mai sa vezi tu ce "suparate"suntem noi ca ai venit tarziu in gasca si le-o iei si inainte fetelor cu peste 37 sapt. la nascare
Oricum incep galeria si pt. tine :

Amonar tu ce mai zici? Eu zic haide pe lume Kailan.

Ioana cum e cu lapticu la tine? Stiu ca ai alaptat inainte 1,5 ani, acum a venit lapticu mai repede? A mai fost nevoie de completare? de la mine si refacere rapida in continuare.( CE zice Katia cand il alaptezi pe Serghei?)

Mergi la inceput

Alia pt. desfundatul canalelor iti reamintesc si masajul descendent sub dus si nu numai si insista mai ales pe noduli daca ai. Si daca vezi ca se umfla prea rau sanii pune comprese reci. Cat despre pompa eu zic ca suptul lu' bebe e sfant. Nimic nu desfunda canalele mai bine ca gurita lui.
multi de la noi si multa rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

BB Nichita - bine ai venit pe lume!!! Sa le aduci parintilor numai bucurii.

Mergi la inceput