Sunt delasatoare!!!!
Raspunsuri - Pagina 2
iren spune:
Offf, ce ma simt shi ioooo!!
Pe mine ma apuca entuziasmul repede shi ma lasa shi mai repede, deja cunosc ce shi cum, asha ca daca simt ca ma apuca entuziasmul pentru ceva anume, fac cc cit mai mult, ca shtiu ca n-o sa ma tzina mult
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Cricor spune:
Offf, si eu!
Eu credeam ca vine cu zodia mea, sagetator. Sa vedeti ce groaznic e cand sotu' le face pe toate la timp, si-i organizat, si ordonat... Ca sa va dau un exemplu, anul asta am facut taxele (ca e responsabilitatea mea) pe 29 aprilie, iar pe 30 era ultima zi, asa ca acum o sa platim si penalizari ca n-am trimis cecul la timp. Uneori asa o rusine ma apuca... dar fiind delasatoare din fire, uit si de rusine si ma iau cu altele.
Cel mai rau e ca din pacate copilul ma copiaza pe mine, nu pe taica-su...
Corina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
michelle7 spune:
eu stiti ce cred ca e de vina? alimentatia si lipsa de activitate. si televizorul si calc care fac creierul lenes.
mamica dulce spune:
quote:
De ex. cand trebuie sa merg la o nunta sau un eveniment si stiu cu multe luni inainte ma trezesc ca nu am cu ce sa ma imbrac. Intotdeauna, dar absolut mereu, inainte cu o zi de eveniment eu caut ceva disperata prin oras sa ma pot imbraca. Si evident ca nu gasesc nimik sa imi placa.
extraordinar!!! asta tre' s-o citeasca si sotzul meu sa nu mai zica ca sunt piesa rara
am fost sambata trecuta la o nunta-de care stiam de la Craciun...rochie imi luasem de vreo 4 zile ,noroc cu prietena mea ca m-a ajutat la cautari DAR,imagineaza-ti ca la ora 2 trebuia sa fim la biserica si la ora 1 eu eram in oras,disperata sa-mi gasesc o posetuta mica,nemachiata,neimbracata..si la vreo 15 km de bierica.
Bineinteles ca era cat pe ce sa intarzii,am ajuns pe muche,dar am ajuns la timp,ce mai conteaza?
Cat despre invatat..tot asa am facut si in facultate,sper sa nu ma copie fi-meu.Stiu de o juma' de an ca pe 15 iunie am examen la cambridge la engleza-NU AM INVATAT INCA NIMIC!!!!n-am deschis o carte macar,desi imi promit in fiecare seara ca de maine invat.
Pt examenul la GoetheInstitut din decembrie am invatat cu 2 saptamani inainte,cam 14 ore/zi si l-am luat cu brio si ..chiar daca miöa mers pana acum...tare ma tem ca s-o sparge ulciorul asta sper ca nu la examenul din iunie ca ma impusc!!!
gata opresc computerul,ma duc sa-mi caut cartile
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
alinabratu2000 spune:
crinutz, parca ai spus un lucru mare. Si eu sunt la fel ca voi, dar si sotu' (care e tot leu) e la fel. El are entuziasm maxim la inceput, si apoi dispare complet si lasa toate lucrurile vraiste in jurul lui. Si eu i le las asa, vreo 2 zile cand m-apuca nervii si le strang (dar numai superficial) ca apoi ma plictisesc si ma apuc si eu de altceva. Cand era vorba de examene sora cu mamica dulce sunt. Acum de exemplu ar trebui sa fac o amarata de salata orientala, dar mai bine DC, internet... etc.Pupici.
Gandacel spune:
Nasol! Tot ce pot sa spun, pentru cine intelege... "acest site creeaza dependenta!"
CU corolarul: Daca ne putem debarasa de anumite obiceiuri care ne ocupa mare parte din timp si... vointa, putem face o multime de treaba! Acum, daca venim moarte de stres de la serviciu, numai de treaba nu mai e chef! Ai mei parinti mi-au insuflat o "lege": intai termin ce am de facut, dupa aceea ma odihnesc! CU inca una adaugata ulterior de mine: dupa ce termin tot ce mi-am propus si apuc sa ma asez la odihna (activa sau pasiva), nu-mi mai cere nimeni sa fac altceva neasteptat, decat daca arde! Si inca una: pauzele sunt sfinte ca sa nu te simti un amarat de sclav care doar munceste, cu conditia sa ramana doar atat: pauze, nu un stil de a petrece timpul!
Va doresc sa va vindecati, incetul cu incetul!
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
Lifecoach spune:
:) delasarea poate fi remediata...sugerez poate incercarea afirmatiilor pozitive, gasirea unor fraze care sa te motiveze zilnic , self coaching si life coaching - cam orice life coach sau companie care ofera coaching ofera prima sesiune gratuita sa vezi daca e ceva care ar putea sa te ajute. IN general daca ai un life coach bun ai rezultate foarte bune insa in medie dureaza vreo 3 luni pana vezi 'efectele'.
Best Regards,
andra Amzallag
Androix spune:
Eu nu cred ca are vreo legatura cu zodia. Eu sunt taur si tot delasatoare. La fel ma entuziasmez, ma tine cateva zile si pe urma uit. Si eu ma oftic de numa ca sunt lucruri importante cum ar fi invatatul unei limbi straine, curatenia sau slabitul.
Si desi recunosc asta si eu ma supar daca ma trage de atentie consortul.
Intr-adevar calculatorul este un mic dusman, si DC la fel ce vrei dependenta... Incerc din rasputeri sa-mi respect o oarece rutina, nu reusesc in fiecare zi dar oricum. In primul rand ma simteam foarte obosita si mi-am propus sa ma culc inainte de ora 23. Acum ramane sa-mi propun sa ma pun la calculator dupa ce termin ce am de facut prin casa... hmmm greu...
Andreea mamica lui Filip Stefan
Ramona J spune:
Din pacate ma incadrez si eu la capitolul delasatoare. De cite ori imi promit sa ma schimb! De cite ori reusesc sa duc ceva la capat imi dau seama ca n-a fost asa rau si imi propun sa procedez altfel. Dar nu reusesc.
Nu face bine la psihic sa fii asa, ma supar pe mine mereu. Help!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Crinutz spune:
M-am mai linistit vazand ca nu sunt singura cu acest defect. Desi nu ma bucur ca suntem atat de multe delasatoare pe lumea asta. Pana la urma, atata timp cat nu ne afecteaza f mult viata e ok. Poate vom reusi sa ne schimbam odata cu varsta.
va pup
Crinutz codita de maimutz
"What a piece of work is a man! How noble in reason, how infinite in faculties, in form and moving, how express and admirable in action...the beauty of the world" (W. Shakespeare)