baiatul meu isi suge degetul

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simsimona spune:

Draga Aurelia, am ramas uimiti si eu si sotul meu de ce-ai povestit.
M-am gandit sa-i pun ceva care ustura pe deget, dar mi-a fost teama sa nu se frece la ochi cu manuta.
Baiatul meu nu poate sa-si suga degetul daca nu are in cealalta mana o eticheta (de la vreo jucarie sau haina). Incetul cu incetul l-am convins sa le taiem pe toate... dar a inceput sa morfoleasca fata de perna.
O intamplare haioasa a fost cand tataie, suparat de suptul degetului, a taiat o eticheta , dar copilul a urlat atat de tare , ca mamaie a cusut-o imediat la loc.

Acum, de cate ori il simt noaptea ca-si suge degetul, i-l trag din gurita si dormim tinandu-ne de mana amandoi. Dar este foarte obositor sa dorm "iepureste"...
Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Curaj, Simona! Si eu l-am pandit pe Alex cateva nopti si-l tineam noaptea de manuta, dar merita efortul. Bafta!
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Am scris mai sus un mesaj ... insa nu mai este adevarat ce am scris. Bb Stefan a inceput si el sa isi suga degetul... Este adevarat ca de la mine nu a supt tatica decat pana la o luna, deci poate ca duce dorul... Dar nu as fi vrut sa inceapa sa isi suga degetelul.
Si eu am facut asa cand eram mica. Si m-am dezvatat singura.
Dar daca el o sa aiba probleme cu dezvatatul?
Il suge numai cand ii este foame... Ce sa fac?
Nicoleta.
PS Suzeta o tine in gurita doar intamplator. Nu-i place...
Oare sa ma consoleze faptul ca suge degetele mari de la ambele maini, pe rand, cum le nimereste? Si uneori si pe cele aratatoare... Sa fie doar faza de descoperit manute?

Mergi la inceput