Bebelusi de sept-oct 2005 (109)
Raspunsuri - Pagina 2
Anya20 spune:
roxi - eu ii fac mereu supa pt 2 zile. ii pun piureul in borcanas si il bag in frigider, asa fierbinte. Pe cel din care a mancat deja nu i-l mai pastrez pt a doua zi, pt ca odata cu lingurita am introdus in el si bacterii din saliva ei. Cand ii prepar carnita, fac vreo 3-4 portii si i le pun in borcanase la congelator. Cred ca in curand voi face asa si cu piureul, ca-mi ia o gramada de timp sa-i fac mancare.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
kristinutza spune:
eu cand fac pureul, pastrez la frigi si pt a doua zi si mai pun vreo 2-3 portii la congelator. (eu chiar i-am dat si de doua ori dintr-o portie daca nu a mancat din prima, dar daca ziceti cu saliva si bacteriile... nu-i mai dau). asa trebuie, pus la frigider cat e fierbinte? ca eu astept sa se raceasca. nu stiu de ce fac asa... asa fac cu orice mancare. astept sa se raceasca si dup-aia o bag la frigi. dr anya, eu sunt ascultatoare. daca ma luminezi si pe mine...
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
Antoanela23 spune:
innaa, si mie mi-a zis pediatra sa nu-i dau spanac inainte de 1 an, dar am uitat sa intreb de ce nu e voie.
ti-am vazut pozele, e dulcica foc zambareata ta. ca sa apara "poze" in loc de tot link-ul trebe sa-ti editezi semnatura, citez dintr-un mesaj pe care l-am salvat mai demult:
[ url="link-ul tau aici" ]poze[/url]
dar stergi spatiul de dupa prima [ si de dinaintea primei ].
bye,
Anto siVictor (8 octombrie 2005)
Antoanela23 spune:
fetelor, eu am largit pagina asa, daca editez primul mesaj se micsoreaza?
Anto siVictor (8 octombrie 2005)
innaa spune:
mersi roxi23 dar eu sunt si rau de tot ca tot nu inteleg.
daca poti tu te rog sa imi scrii pasii pt poze asa ca la clasa I
Irina si Noelia- 25 sept 2005
Anya20 spune:
kristinutza - mancarica pt bb-i se pune fierbinte in frigider/congelator, pentru ca bacteriile sa nu aibe timp sa se inmulteasca (ca nu o poti steriliza). Poti sa faci cantitate mare si s-o imparti in portii pentru o saptamana si sa o pui la congelator. In frigider poti s-o tii doar pentru a doua zi.
Cu mancarea pentru noi este alta poveste; si eu o las sa se raceasca si apoi o pun in frigider.
Iar treaba cu saliva este valabila si pentru noi; daca mananci direct din oala, se strica mai repede mancarea (ca si dulceata care se zahariseste daca o servesti direct din borcan)
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
Hildegard spune:
antonela, multumim ca te-ai gandit la stefi. LA MULTI ANI MAMEI TALE! SI CASNICIEI VOASTRE!
azi la 10 i-am facut la stefi branzica din Nan. intai am dizolvat 4 l-te de biscuiti milupa in apa calda, apoi am bagat branzica si am rad un mar mic...a papat plodu
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Stefan Peter
innaa spune:
mooooooooooorrrrrrrrrrr
nu stiu si gata
da´tot nu ma las ....mai ca la gradinita daca se poate plssssssssss
Irina si Noelia- 25 sept 2005
nanadana spune:
Roxicind face piure de cartofi il mixezi?,ca la noi iese cam cleios si lui Antoine nu-i place si nici mie nu imi place ,ca resturile le pap eu si uite asa mai pun ceva pe mine
poze
tangerine spune:
jadi, am vorbit la 4Ace cu dna Mihaela care e f dragutza; programul normal e 9-17:30, dar luna asta au pana la 20:30 si lucreaza si sambata; sacul mare (110 cm) e 85 lei cel mic (80cm) e 55 lei
oferta de la babycomfort e mai buna la aceeasi dim de 110 cm e 60 lei sacu
insa aici la 4ace pot sa ma duc sa vad exact materialul si pot comanda orice model doresc; la fel si la lenjerie; insa foarte ieftini nu mi s-au parut, da cred ca nu pot sa-ti spuna un pret decat cand le indici exact modelul; au zis ca executia e de la oz i la o sapt, in functie de cat de aglomerati sunt
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze