Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANA pupici ma uit maine la poze ca mai amrestante!

MONI care DIANA (01.01.2006)

POZE DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Moni, sa stii ca am cu cine! Cu Ana mea draga! Papa piureul ala. NU prea stiu eu daca il cam scuipa ca nu-i place sau ca nu stie sa pape. Dar perseveram. Oricum nu da semne ca ii e sila de el si azi e deja a 4-a zi. E distractie mare, ca o asez in scaunul de masa si ii dau cu lingurita. Si ea se mazgaleste toata, pana si pe ochi! Dar ne distram ca eu ma prostesc nonstop s-o tin concentrata. Eu una in schimb intre mese nu-i dau nici ceai, nici suc de fructe, nimic! Asta mai imi lipsea sa-si umple si burtica cu altea alea. Lapte si mai nou piure.Atat. Dar n-am inlocuit nici o masa. LA masa de piure papa in completare laptic: intre 70 si 100 ml. Cand o mai slabesc colicile, mai incerc si cu cereale s-o mai ingras (in saptamana cand a papat 2 mese pe zi de lapte ingrosat cu cate 2 masuri de cereale luase fata 280 g, dar si urla de colici de nu stiam ce are), dar momentan asteptam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

scutece nr. 39

de cu multi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Hello gagici!
Si eu ratacita prin noianul de pagini scrise de voi...nu stiu daca voi mai fi pe subiect vreodata in ritmul asta!
Am patit-o cu aparatul foto care nu era nici macar platit, il luasem de la un tip ce vinde lucruri furate de prin spania in ideea ca-l voi cumpara daca imi place, si mi-a placut atat de mult ca l-am bagat la apa. Dar asta o stiu numai eu si voi, ca aparatul l-am uscat frumusel si a devenit functional si deodata nu mai mi-a placut meniul asa ca l-am dat inapoi. Sper sa scap basma curata. Acum sunt in cautari de aparat nou.
Fetelor vreau sa va felicit puisorii increstinati, cred ca ati petrecut de minune. Cineva parca a facut si nunta...Ursoaica, Astery? Oricum va felicit si pe voi
Avem si noi venite, bine ati venit fetelor pe DC!

daniela si ioana alexandra(05.02.2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput