ANA pupici ma uit maine la poze ca mai amrestante!
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
POZE DIANA
Moni, sa stii ca am cu cine! Cu Ana mea draga! Papa piureul ala. NU prea stiu eu daca il cam scuipa ca nu-i place sau ca nu stie sa pape. Dar perseveram. Oricum nu da semne ca ii e sila de el si azi e deja a 4-a zi. E distractie mare, ca o asez in scaunul de masa si ii dau cu lingurita. Si ea se mazgaleste toata, pana si pe ochi! Dar ne distram ca eu ma prostesc nonstop s-o tin concentrata. Eu una in schimb intre mese nu-i dau nici ceai, nici suc de fructe, nimic! Asta mai imi lipsea sa-si umple si burtica cu altea alea. Lapte si mai nou piure.Atat. Dar n-am inlocuit nici o masa. LA masa de piure papa in completare laptic: intre 70 si 100 ml. Cand o mai slabesc colicile, mai incerc si cu cereale s-o mai ingras (in saptamana cand a papat 2 mese pe zi de lapte ingrosat cu cate 2 masuri de cereale luase fata 280 g, dar si urla de colici de nu stiam ce are), dar momentan asteptam.
Hello gagici!
Si eu ratacita prin noianul de pagini scrise de voi...nu stiu daca voi mai fi pe subiect vreodata in ritmul asta!
Am patit-o cu aparatul foto care nu era nici macar platit, il luasem de la un tip ce vinde lucruri furate de prin spania
in ideea ca-l voi cumpara daca imi place, si mi-a placut atat de mult ca l-am bagat la apa
. Dar asta o stiu numai eu si voi, ca aparatul l-am uscat frumusel si a devenit functional si deodata nu mai mi-a placut meniul
asa ca l-am dat inapoi. Sper sa scap basma curata. Acum sunt in cautari de aparat nou
.
Fetelor vreau sa va felicit puisorii increstinati, cred ca ati petrecut de minune. Cineva parca a facut si nunta...Ursoaica, Astery? Oricum va felicit si pe voi
Avem si noi venite, bine ati venit fetelor pe DC!
daniela si ioana alexandra(05.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos