Prichindei martie - aprilie 2005 (97)

Prichindei martie - aprilie 2005 (97) | Autor: rrox3

Link direct la acest mesaj

Ne-am facut copilasi mari!

Livia (n.18 ianuarie) Lorelai
Maya (n.18 ianuarie) Lorelai
Mihai Alexandru (n.17 februarie) Ninocikap (n.19 iulie)
Stefan Catalin (n.23 februarie) Cameron
Stefan Costin (n.25 februarie) Ellinia
Irina Maria (n.27 februarie) Betilina
Alicia (n.1 martie) Caramella (n.30 mai)
Sylvia Eloise (n.1 martie) Mary-Jane
Sonia Mara (n.2 martie) Ariadnabr
Bernhard (n.2 martie) Alessia 105
Lavinia Ana-Maria (n.4 martie) Lauraspeedy
Alice Gabriela (n.4 martie) Elibui (n.26 februarie)
Alexia (n.5 martie) CatXO
Melissa Ioana (n.7 martie) Claudia_2803
David Emil (n.9 martie) Erix
Rares Andrei (n.10 martie) Andrruzza
Alessandra (n.10 martie) Giuliatm
Brien Constantin (n.10 martie) Dariaevelin
Vlad Antoniu (n.11 martie) Coco
Eva Maria (n.13 martie) Ana71
George Alexandru (n.13 martie) Simonnete
Bianca Ecaterina (n.14 martie) An-k
Darian Gabriel (n.16 martie) Ako
Rares Mihai (n.16 martie) Ako
Bianca Maria (n.16 martie) Nika
Ema Ioana (n.17 martie) Anca Micaela
David Andrei (n.18 martie) Smmiha
Andrei (n.18 martie) Infofun
Calin David (n.18 martie) Calimend
Alexandros Xenofon (n.19 martie) Zuzunaki
Rares Mihai (n.21 martie) Carmenduta
Dario (n.21 martie) Camelia Geanina 78
Mara (n.22 martie) Rp
Sara Mihaela (n.22 martie) Iuliana Sara
Ioana Alexandra (n.23 martie) Rrox3
Andrei - Bogdan (n.23 martie) Crisa-77
Luca Joszeph (n.23 martie) GabiG
George Victor (n.24 martie) Coral
Tudor (n.24 martie) Unariel
Nicola Adriana (n.26 martie) Raluk
Vlad Stefan (n.26 martie) Lazy
Julia Diana (n.29 martie) Marox
Karen (n.30 martie) Hiroral
Iosif (n.31 martie) Kathywsha
Rada Valentina (n.2 aprilie) Carmissis
Stefan (n.3 aprilie) ClaudiaH
Daria (n.3 aprilie) Gegea
Antonio-Haruki (n.4 aprilie) Mihaela Imai
Gabriel-Stefan (n.5 aprilie) Gabrianah
Adina Nicoleta (n.7 aprilie) Giliutza
Thomas Daniel (n.8 aprilie) Gabrielaveres
Thea Ioana (n.9 aprilie) Crangutalil
David (n.9 aprilie) Cenia
Daniel (n.9 aprilie) Corrinutza
Emilia Alexandra (n.11 aprilie) Geta Sava
Jenny (n.13 aprilie) Simmypo
Dora Ioana (n.13 aprilie) Ionela r
Irina Ana-Maria (n.14 aprilie) Andira
Alexandra (n.14 aprilie) Adela 20
Ioan Rares (n.14 aprilie) Oanamaria Luiza
Alexandra (n.15 aprilie) Adseana
David (n.17 aprilie) Ocrainic
Martijn (n.19 aprilie) Dantje
Mihai Cosmin (n.20 aprilie) Danuta t
Antonia Maria (n.20 aprilie) Teodora Racz
Vlad George (n.20 aprilie) Shumi
Bogdan (n.20 aprilie) Lali74
Letitia Medeea (n.21 aprilie) Oanamc
Andreea Maria (n.21 aprilie) Andreoti
Adela Maria (n.22 aprilie)Cristinatwo
Rares Ionut (n.22 aprilie) Cristinatwo
Radu Victor (n.22 aprilie) Ligia 13
Alexander Christian (n.22 aprilie) Lantana7
Alexander Paul (n.22 aprilie) Valenka
Matei (n.22 aprilie) Pisicuta si Matei
Cezar Georgian (n.23 aprilie) Adrianafedorca
Dalia Larisa (n.24 aprilie) Lauradaria
Alexandru (n.25 aprilie) Mamacita
Daria Maria (n.25 aprilie) Mihaela agh
Delia (n.26 aprilie) Loreen
Calin George (n.26 aprilie) Connie 1974
Miruna Ioana (n.28 aprilie) Miska
Andrada Cristina (n.28 aprilie) Simonela
Sara Narcisa (n.29 aprilie) Danna J
Vladimir (n.30 aprilie) Sibip
Delia Melissa Mamanati (n.30 aprilie, 3,7 kg., 49 cm.)

Acum suntem 42 si 44 si suntem tare frumosi Specialii 2005 by Alessia 105

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48054" target="_blank"> Aici am asteptat sa soseasca in viata noastra
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48283" target="_blank"> Aici am inceput www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48498" target="_blank">2 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48896" target="_blank">3 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49250" target="_blank">4 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49659" target="_blank">5 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49997" target="_blank">6 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50554" target="_blank">7 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50895" target="_blank">8 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51300" target="_blank">9 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51708" target="_blank">10 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52007" target="_blank">11 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52286" target="_blank">12 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52593" target="_blank">13 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53102" target="_blank">14 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53589" target="_blank">15 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54100" target="_blank">16 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54596" target="_blank">17 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54835" target="_blank">18 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55025" target="_blank">19 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55318" target="_blank">20 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55723" target="_blank">21 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56093" target="_blank">22 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56502" target="_blank">23 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56761" target="_blank">24 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57010" target="_blank">25 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57485" target="_blank">26 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57976" target="_blank">27 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58150" target="_blank">28 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58383" target="_blank">29 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58636" target="_blank">30 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58947" target="_blank">31 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59070" target="_blank">32 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59211" target="_blank">33 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59355" target="_blank">34 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59451" target="_blank">35 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59533" target="_blank">36 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59636" target="_blank">37 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59782" target="_blank">38 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59897" target="_blank">39 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60032" target="_blank">40 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60173" target="_blank">41 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60405" target="_blank">42 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60535" target="_blank">43 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60619" target="_blank">44 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60751" target="_blank">45 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60858" target="_blank">46 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61031" target="_blank">47 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61292" target="_blank">48 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61503" target="_blank">49 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61684" target="_blank">50 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61888" target="_blank">51 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62155" target="_blank">52 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62405" target="_blank">53 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62504" target="_blank">54 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62726" target="_blank">55 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63032" target="_blank">56 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63190" target="_blank">57 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63391" target="_blank">58 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63581" target="_blank">59 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63734" target="_blank">60 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64009" target="_blank">61 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64309" target="_blank">62 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64562" target="_blank">63 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64804" target="_blank">64 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64913" target="_blank">65 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65065" target="_blank">66 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65311" target="_blank">67 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65777" target="_blank">68 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66034" target="_blank">69 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66394" target="_blank">70 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66651" target="_blank">71 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66887" target="_blank">72 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67161" target="_blank">73 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67413" target="_blank">74 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67705" target="_blank">75 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68099" target="_blank">76 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68496" target="_blank">77 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69071" target="_blank">78 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69350" target="_blank">79 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69571" target="_blank">80 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69759" target="_blank">81 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69949" target="_blank">82 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70198" target="_blank">83 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70564" target="_blank">84 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70904" target="_blank">85 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71170" target="_blank">86 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71450" target="_blank">87 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71714" target="_blank">88 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71970" target="_blank">89 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72365" target="_blank">90 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72740" target="_blank">91 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73167" target="_blank">92 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73753" target="_blank">93 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74086" target="_blank">94 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74393" target="_blank">95 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74831" target="_blank">96

Listuta din nou cu mic

Elibui dpn: 29 mai 2006
Andira dpn: 13 iunie 2006
CatXO dpn: 2006
Zuzunaki dpn: 1 august 2006
Mamanati dpn: 12 august 2006

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

L-am botezat Prichindei sa vedeti cum arata, poate va place
Si apropo de lista, am vazut ca v-ati pus diverse icon-uri la semnaturi, daca le vreti si pe lista spuneti-mi si le pun. V-am zis de la inceput sa-mi spuneti daca doriti alt icon la propriul copilas.

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Mamacita nu-i mai curat samburii la banana de pe la 9 luni. Si e printre papicile ei favorite Bine ca l-ai prins pe Samurai, las' ca-ti trece genunchiul

Ligia Ce somnoros e Raducu! Nu-i nimic in neregula, piticotii sunt diferiti (ca si adultii), unii sunt OK cu 9 ore de somn toata ziua, altii au nevoie de 15 si toti sunt normali si OK.

Danuta sa-ti traiasca finuta!

Cenia Cam la varsta asta sau ceva mai tarziu toti devin mai mult sau mai putin salbatici, o sa treaca. Nici Ioana nu socializeaza cu strainii decat dupa o observare de la distanta cam de 15-30 minute, depinde de atitudinea strainilor respectivi. Suc de fructe eu ii dau Ioanei din comert Hipp si Nestle pentru bebei si facut de mine din portocale. Il diluez cu apa.

Pisicuta a fost dragut la expozitia pisiceasca, nu foarte multa lume, nici foarte multe pisicute. Am vazut un norvegian care m-a cucerit (motan, sa nu va ganditi la altceva) Am continuat si cu o plimbare in parc si o joaca cu papadii si vremea a fost buna, soare si o temperatura placuta. E drept ca am fost mai matinali fiindca la pranz Ioana doarme.

tuturor!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Uraaaa,traiasca prichindeii nostri scumpi,odoarele noastre!!!

Multumesc pentru raspunsurile legate de banana.Eu i-am dat initial la 7 luni cu samburi,a facut scaun moale,rash fesier si de atunci ii tot curat miezul.Sa incerc si intreaga,in fond e baietel de-acum...
De trei zile tot incerc sa-i dau mar ras mare,ca la salatele noastre de fructe,dar ii e o lene sa mesteceee,asa ca nu prea mai manaca cerealele cu fruct,asa cum papa,cate 200 si mai bine de grame.Cred ca mai fac o pauza,vreo 3-7 zile,apoi iar incerc.Numai painea o ia bucatele mari,"soldatei".Tinand cont ca e printre cei mai mici din club,mai am rabdareDaca ii dau felie,il distreaza sa muste,de la mine din mana,dar tot nu ajungem la cantitati necesare unei mese.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Eee, ce bine ca la voi a fost frumos azi. La noi a fost inorat si dupa-amiaza a si plouat asha ca am stat in casa.
Parca e pe trecute raceala. Azi a mai tusit inca , dar rar si o tuse mai usoara, nu asha hotarata. Dar tot mai face ceva mucozitati ingat. Siropul de patlagina a fost apa de ploaie cred. Acum ii dau sirop de muguri de pin si deja se vad rezultatele.
Si eu sunt mai bine, "nepregatita" sufleteste sa merg maine din nou la serviciu. Ce bine a fost in vacantza.

Eu accept titlul asta .

sa va zic si eu meniul zilelor de ieri si azi, ca nu am mai postat demult:
ieri:
7 : 250 ml lapte (cu bibe, noi nu am renuntat)
9: paine cu unt si miere (o feliutza de graham)
13:30 mamaliga cu iaurt si ou
15:30 o banana
17:30 lapte cu cereale
20:30 : un mar mic cu un biscuite
22: 250 lapte

nu va speriati cat a mincat, dar pt ca de la 18 la 20 a dormit si apoi s-a trezit si era plin de energie, i-am facut iar ceva papa

azi:
8: 250 ml lapte
10 : nimic (a refuzat painea cu unt)
11: nimic, a refuzat iaurt
14:00 un castron maaare cu piure de cartofi+morcovi+conopida+carnitza vitel si un iaurt. Era lihnit!
18: 2 mere + 2 biscuti + 1/4 banana
20: 250 ml lapte

Noi am facut un regres la mancatul bucatele, pt ca din cauza racelii a refuzat sa mestece , asha ca am pasat ca la 4 luni totul, mai putin bucatelele de paine cu unt si mamaliga.

V-am spus oare ca a facut o pasiune pt Furby? Cand l-am adus acasa dupa 1 saptamana acum cu concediul, s-a uitat un pic la mine, apoi direct in sufragerie si cu ochii pe Furby si tipete specifice sa-l pun jos de pe raft! A invatat sa-l hraneasca, ii da papa cu degetelul lui si stie sa-l gadile pe burta.
Deci in preferinte, am trecut pe locul doi.
La jucarii, pe locul 2 este calutul balansoar, care tropaie si necheaza daca il tragi de urechi , pe 3 pianul, pe 4 mingile (are vreo 4) si apoi restul.
Uneori un pet, sau un ziar, sau "extractorul de muci" (azi) trec pe locul 1 in fata tuturor jucariilor

Hai ca v-am povestit o groaza. Sper ca nu v-am plictist f tare.

Noapte buna!
la toti prichindeii

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Si eu accept prichindeii!Suna asa de bine!
Mamacita si eu la fel patesc cu Antonia;painea o accepta bucatele dar daca nu razui marul pe razatoarea mica face mutre si scuipa afara;este cazul sa ne agitam sau mai asteptam sa mai creasca?
Am si o intrebare la care eu nu stiu raspunsul!Ce cantitate de lichide ar trebui sa bea pe zi un copil de 1 an?Antonia bea cca.750-800ml./zi;este suficient?

Teodora si Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Hai ca iar bintui noaptea.
Mamacita: ai grija cu genunchiul de balerina! Speram sa treaca!
roxx: imi place denumirea prichindei. credeam ca am gresit topicul initial!
bine ca nu e numai al meu un copil salbatic!si eu eram timida(ceea ce nu crede nimeni acum) dar fara plinsete asa incrincenate.
Ligia arata-ne si noua ce e Furby!? Ca noi nu prea stim, sau poate ca nu facem conexiunea in acest moment!
astazi doua somnuri, culcat mai tirziu la 10 chiar sunt curioasa cind se trezeste.
si atentie: i-a iesit caninul in partea stinga!Asa o eruptie precoce nu am mai auzit. Caninii is la 18 luni-2ani!!!! ce ma fac? o sa aiba dintii cariati de la 4 ani. nici nu sta la periat dintii. mergem dimineata in baie si fac eu intii ca sa ma imite, se joaca putin cu periuta si suge pasta de dinti ca ii place gustul si o arunca apoi. 8 dinti, 4 masele (numai una nu a erupt complet) si un canin, Doamne, ai mila!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/david_americanu/album?.dir=5b84re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/david_americanu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Rrox eu as vrea :detectiv daca se poate.multumesc!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Mama sa-ti treaca iute genunchiul,pupici balerinei ca a fost pe faza..si noi avem suntem vitezomani....sper sa nu luam vreun radar....
La masa, nu avem probleme cu bucatelele,alias soldateii,la noi soldateii trebuie sa ajunga in gurita cu mana proprie...daca indraznesc sa-i bag o bucatica in gura o scoate si o pune pe masuta si apoi se face acelasi procedeu dar singur.....Azi si-a impreunat mainile si a facut exact ca Ceausescu daca va mai amintiti cum....m-am distrat pe cinste.
Ieri am fost la niste prieteni pe un vaporas..unde a fost foarte incantat,s-a distrat in schimb mi-e mi-a fost groaznic de rau,dupa ce-am coborat de pe vaporas...ehe pamant sub picioare.
Andira nastere super usoara,sa treceti cu bine peste moment.
Zuzu cum te simti?Ce face Bubu?
Rrox bravo Ioanei.
Am mai adaugat niste pozici.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danaready/album?.dir=3466re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/danaready/my_photos

Dantje & Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

bine v-am regasit la prichindei !

rrox sanatate Mariucai! Chiar ca va da nister emotii
ninol-am admirat pe Alexandru cel mare. A crescut mult,si-a schimbat fizionomia,e mai barbat. Imi8 plkace la dementa poza cu cei doi baieti ai tai ,in portbagaj
mamacitanu i-am curatat samburii de la babana niciodata. De la 9 luni o mananca fara probleme. Habar n-aveam ca au potential alergen. Sa-ti treaca julitura
ceniabafta cu demersurile pentru un singur somn /zi
ligia sanatate! pozici din excursie nu pui???
dantje E scump foc micutul tau! Deja cu gagici! si nu numai una . Vad ca-i place tare mult pe trambulina. Cred si eu! Poza cu tati...e superba!

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Multumesc pentru urarile de refacere.Am pus gheata si e ok,aproape nici nu se vede.
Dantje,am vazut pozele,tare dragalas Martijn.
Cenia,Furby e un personaj flocosdintr-un film,"Gremlin",dupa care au facut si jucaria respectiva,si e tare dragut.A mai pus ligia poze,daca ti-amintesti,chiar intrebam ce reactie a avut la Furby.
Teo,nu cred ca trebuie sa ne ingrijoram...deocamdata

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput