stie cineva, s-a abrogat oficial OUG-ul 9? nu de alta, dar m-au sunat cei de la personal de la mine sa-mi comunice vestea proasta ca ei imi dau numai 4 milioane, conform OUG-ului in vigoare.
Care e situatia ta nu de alta dar multi de la personal fac abuzuri din nestiinta. Am deja cazuri. Poate si tu esti unul.
Marius
quote:
Initial creeata de mihuletu
stie cineva, s-a abrogat oficial OUG-ul 9? nu de alta, dar m-au sunat cei de la personal de la mine sa-mi comunice vestea proasta ca ei imi dau numai 4 milioane, conform OUG-ului in vigoare.
multumesc marius, situatia mea este inca roza, am luat numai 31 zile din 126 de concediu pre/postnatal, nu apucasem insa sa duc cererea de concediu pe luna asta. deci mai stau linistita 3 luni. ma gandeam si la fetele care nu sunt in situatia mea si intra acum in concediul de maternitate si ma gandeam si la situatia mea de peste 3 luni daca astia continua sa se miste in ritmul melcului turbat. ca sa dea ordonanta aia aberanta nu le-a trebuit atata timp cat le trebuie sa o abroge sau sa publice modificarea ei.