Aspirante optimiste - 199

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

mama draga cine a venit din a ,,nustiucita,, luna de miere Bubuleana

Salutare fata draga si scumpa - imi place starea extraordinara cu care te-ai intors - bine ai revenit - cu noi idei, noi proiecte, plina de energie - acestea sunt elemente esentiale pentru noi realizari Sa pastrezi aceasta stare de spirit pina la o noua vacanta - care functioneaza precum un motor ce te face sa zbori nu doar sa mergi la pas.

Ce am facut noi pina acum - cu olecuta de timp afli tot -la cine au venit, cu parere de rau, rushii, cine parac ii asteapta si nu, cine sta cu batu la usa sa le traga o mama de bataie.

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

bubuleana, ultima oara cand am ramas insarcinata (din pacate am pierdut-o dar nici n-am avut grija) s-a intamplat dupa o vacanta de o luna intr-o tara calda. N-am ramas in luna aceea ci dupa 1 sau 2 cicluri.
De aceea i-am spus unei prietene care nu are nimic dar de ani intregi se chinuie sa ramana gravi, sa se gandeasca serios la o vacanta undeva cu soare sau oricum, in alta tara cu o schimbare totala de aer, clima, privelisti, etc.
Dumnezeu sa-ti ajute !
PS- era tot o tara araba , mancarea lor, condimentele acelea si mai ales daca ai mancat si curmale, eu am credinta ca au contribuit mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Bine ai revenit Bubuleana!!! Chiar aveam putina nevoie de un pic optimism si fericire pe-aici ca fetele.. au cazut in melancolie!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

aliona: fata draga, ce dor mi-era de stilul tau unic... tot asa simpatica ai ramas??? mersi mult de cuvintele tale...intr-adevar mi-am dat seama ca viata e atat de frumoasa, sunt atatea si atatea lucruri minunate de care trebuie sa pne bucuram pe lumea asta!!! oricum ne-am programat deja inca o vacanta, mult mai exoticaaaaa, foarte exotica, undeva prin Caraibe + Costa Rica... asta in ianuarie ca trebuie sa strangem banutzi
tu ce zi esti?? stiu ca trebuie sa fii Z26-27, nu? iti tin pumnii!!!

dj_mama: vreau sa-ti spun ca m-am indopat cu dulceata de curmale, mi se pare senzationala... yummy!!! iti tin pumnii sa nu se mai repete niciodata povestea urata din trecut si viitoare sarcina sa se lase cu bebe sanatos, frumos si mancacios

bibyrox: stiu ca tu esti de-abia dupa prima luna de incercari dar iti tin pumnii sa-ti iasa bebe la a doua luna

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

bine ai revenit Bubuleana... la cat mai multe vacante.

fetelor eu maine ma duc la dr sa vad ce e cu mine, de ce nu au aparut rusii nici pana acum (Z 48) si nici bb nu e.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

fetele!
BUBULE bine ai revenit, sa dea DD cat de curand sa auzim si de urmari...!
MARINA ! Bafta maine la dr.!
Tuturor va urez sa aveti caldura in suflete, ca in baza timpului de afara nu mai pupam noi soare!...Era sa uit: LIANAcu asa un suflet ca al tau sigur nu te uita nimeni, muica...sigur ramai pt. posteritate ()!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

marinar: draguta, ti-a facut dozarile hormonale? ca la un Cm asa ca al tau probabilitatea de a NU avea ovulatie e foarte mare... din pacate...

antosit: tu ce mai faci? in ce zi esti? ceva noutati??

lianooo: unde esti, scumpa mea??? sunt cu sufletul la gura pentru tine... stiu ca se apropie... in ce zi esti? ceva semne??

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

miramar iubita eu zic ca o sa fie totul bine la HSG.iti tin pumnii si te felicit pentru alegerea facuta.ma gandesc si eu la asta si am auzit ca un doctor foarte bun pentru HSG este Dr.Popescu Mihaela de la Medicover.
bubu meu te-ai intors fata scumpa
sa stii ca mi-a fost dor de tine si ti-am simtit lipsa
la mine azi Z33 s-a transformat in Z1.incepe o noua luna, sper cu mai mult noroc.

Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

buna fetelor.bubuleana bine ai revenit.sper sa ma ajute si pe mine sfatul tau cu tarile calde,ca eu sunt de peste 1 an in dubai.
tu ce crezi?
la mine azi z 45 a devenit z1?
am sanse luna asta sa fac bb?
pupici dulci pt toate.

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Mcrissa te asteptam. Fir-ar ei sa fie de rusi. Nu-i nimic, e un nou inceput. Poate numaram din nou impreuna luna viitoare.

Dr. mea este si ea la Medicover o cheama Magda Petrache. Eu abia am inceput cu ea, dupa ce am schimbat un nume celebru vehiculat pe DC care insa pe mine nu m-a impresionat deloc, am pierdut doar vremea cu acea doctorita celebra. Anyway - pana acum nota 10 pentru dr. Petrache - raspunde promt la mobil, de fiec. data cand am sunat-o, foarte draguta, foarte atenta la problemele mele. Si mi-a fost recomandata ca un doctor ce stie ce face, desi nu e celebra.
Uite niste flori de la mine sa-ti mai lumineze ziua asta amarata

Bubuleano - bine ai revenit - m-am uitat la pozele tale pfiii ce frumosi sunteti, te cred si eu ca va tot re re indragostiti unul de altul

Mergi la inceput