epilare
Raspunsuri - Pagina 3
MadyCM spune:
Nu vreau sa va sperii, dar.... depinde de tipul firului de par.... Eu... am incercat de 2 ori treaba asta si de fiecare data s-a luat cu bucati de piele (mici, e adevarat, dar cred ca numai de asta nu e nevoie mai ales cand stai sa nasti....) si de atunci m-am lecuit!!! Pe picioare si brate, e ok.... Oricum, din comoditate, in general ma epilez cu crema. Asa am facut si pe perioada sarcinii... bine sau rau....... nu stiu! Din fericire bebitzul meu e OK. Oricum, pentru cine incearca pt. prima data, cred ca e bine sa aiba grija.... Daca am rabdare si timp, din cand in cant incerc cu penseta. Rareste mult parul si mi se pare mai putin dureros. Ies si acolo picaturi de sange de la unele radacini, dar e acceptabil. In ideea asta ar fi foarte bun un epilator electric; am avut unul si era foarte bun insa s-a stricat si nu m-am invrednicit sa iau altul....
Succes! :D
Corina si bb Matei
piatra lunii spune:
Vad ca vorbiti de aparat electric (cele care va epilati singure).Dar aparat cu ceara nu foloseste niciuna? Ca eu am aparat din ala cu ceara,ca la cosmetica,il bagi in priza,incalzeste ceara,si tragi cu fasia de hartie. N-am incercat unul electric,intelesesem ca doare,oricum eu ma uitam dupa unul din ala pana cand am dat brusc de asta cu ceara si l-am luat.Cel electric intelesesem ca doare ca trage fiecare fir de par in parte,asa e? De asta am zis ca-l prefer pe cel cu ceara.Oricum,inainte ma duceam la cosmetica,acum ma fac singura,si parca ma doare mai putin cand ma fac eu cu mana mea.Eeei,doare la fel, pare mai usor pt ca eu am controlul asupra a ceea ce fac.
Hai va pup!
Piatra lunii
dana d spune:
Doare o data- de doua ori, cand te obisnuiesti e chiar suportabil. Ma refer la epilatul pe picioare, in alta parte nu am incercat nici cu apaprat electric nici cu ceara. Ba da, inghinal m-am mai epilat vara cand am fost la mare dar niciodata total, e putin mai dureros pentru ca parul este mai gros cu radacini mai puternice. Sora mea se epileaza cu ceara si sub brat, prima data a fost groaznic, pe urma merge... imi inchipui ca inghinal total trebuie sa fie ingrozitor (prima data) acolo pielea este si mai sensibila.
stelutica spune:
fetelor sa ma marturisesc si eu.
am incercat pe picioare aproape totul.lama nu. Crema de cateva ori. Ceara de mai multe ori. si de juma de an folosesc doar un epilator (un philips cu gheata).
Concluzia: cu ceara calda sau rece (-e mai comoda cea rece daca te faci singura pentru ca se indeparteaza resturile de ceara care raman numai cu apa calta si apoi si fisiile le tragi mai bine ca ceara se mai rupe daca nu e pe textura sau carte..). Cu aparatul (desi e de ultima generatie) ma doare rau si nu prea ma fac bine singura si-l pun pe sotul care se distreaza de minune, dar dupa un pic ma obisnuesc si-l rog sa nu se opreasca ca inceputul e groasnic.
deci cred ca prefer ceara rece. Si sa stiti ca nu vad o mare diferenta calitativa....Cu ceara mi se rupeau multe fire, cu aparatul le vad radacina dar oricum imi creste f. repede (la 2 sapt. trebuie sa ma fac)
Inginal ma fac cam jumatate de "munte" si laterale, singura cu ceara ( calda sau rece); lama n-o folosesc ca- mi da mancarime cand imi creste parul, si nu as prefera sa ma rad zilnic,numai grija asta imi lipsea!
Nu m-am facut niciodata total dar m-ati facut tare curioasa, oricum singura nu indraznesc mai mult de atat, si asa vad stele verzi.
oricum mie mi-a spus o data o doamna de la epilat ca nu poate sa-ti "traga" chiar totul ca nu are cum sa tina si cum sa traga, si ca ar mai ramane ceva fisii de par pe acolo. Cum e fetelor lasa curat-curat sau nu?
Subrat ma fac cu ceara chiar daca am un nodul care nu-mi mai dispare chiar daca am facut tratamente, si mi-au spus ca, cauza ar fi epilatul...,dar nu vreau sa pun lama nici sotoascela. Doare destul dar reusesc sa ma fac singura.
Stela