epilare

epilare | Autor: piatra lunii

Link direct la acest mesaj

Asta-i o intrebare pt brunete ca mine : cand esti gravida te mai poti epila? Ca citeam ca orice substanta pe piele intra si in sange,si ca gravidele ar trebui sa fie atente la orice fac. Si ma refer la epilare inclusiv pe abdomen. Vreau sa aud din experienta proprie a mamicilor brunete, va rog!

Piatra lunii

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela spune:

Sunt bruneta si am avut si eu probleme cu epilatul cand eram gravida - asa ca ma calific pt. raspuns.

Deci, pana prin luna a 6-a eu m-am epilat cu ceara - am intrebat medicul si a zis ca e ok, insa nu pe burtica - aveam cateva fire de par pe care le-am luat cu penseta si nu au mai crescut, iar pe urma - pt. ca nu prea mai aveam loc de burtica - am folosit creme de epilat - la fel, verificat cu medicul inainte!
Insa de prin luna a 8-a lama a fost sfanta!

Ce a fost interesant insa - din cauza hormonilor, nu mai crestea asa repede!
Sper ca te-am lamurit - spor la treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaD spune:

Draga mea,
Eu tot ce pot sa-ti spun este ca in luna a 9a epilatul cu lama pe picioare o sa devina sport extrem
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Eu am intrat in luna a 7-a si inca ma epilez cu ceara...pe picioare si inghinal, la cosmetica. De ce in lunile mari nu v-ati mai epilat cu ceara? Eu nu am auzit de contraindicatii, doar ca pielea este mai sensibila si depinde de noi cum suportam.

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Eu stiam ca in lunile mari durerea poate provoca contractii premature..., alta explicatie nu vad!

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cretzu spune:

Eu m-am epilat cu ceara la cosmetica pana in ultimul moment pe picioare si inghinal. Inainte de nastere m-am epilat inghinal total si a fost super. Cat am fost in spital a inceput sa creasca dar nu este ca dupa lama care te ia cu mancarimi (nu era momentul de asa ceva). Pe burtica nu este indicat sa te epilezi deoarece poti provoca contractii iar durerea este mai mare si ii transmiti si micutului neplaceri. Nastere usoara! Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Si eu stiu ca problema nu sunt substantele chimice, ci durerea care poate provoca contractii. L-am intrebat si pe doctor si la fel mi-a spus. Eu sunt in luna a 7-a si ma epilez ca intotdeauna cu aparatul electric. Si, dupa cum spunea si Ela, din cauza hormonilor creste mult mai greu. Oricum, stii regula de aur, daca ai indoieli vorbeste cu doctorul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela spune:

quote:
Originally posted by carmenutza

Eu am intrat in luna a 7-a si inca ma epilez cu ceara...pe picioare si inghinal, la cosmetica. De ce in lunile mari nu v-ati mai epilat cu ceara? Eu nu am auzit de contraindicatii, doar ca pielea este mai sensibila si depinde de noi cum suportam.

carmen

La mine raspunsul e simplu - un epilat pe tot piciorul plus inghinal - sare de 100 euro p-aici!Daca eram acasa m-as fi dus si io ca o lady la cosmeticiana mea - de care mi-e un dooor!
Asa, de banii aia am preferat sa iau ceva la bebe!

In ce priveste posibilitatea declansarii contractiilor - eu am toleranta destul de mare la durere si ma epilez de la 14 ani - deci nu cred ca as fi avut vreo problema!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigresa spune:

Eu una am o adevarata manie cu epilatul...
Am si eu un aparat electric acasa, dar am auzit ca nu ar fi prea bine sa fie folosit in timpul sarcinii( nu e o sursa oficiala, de la un doctor, am auzit, doar asa....), si in plus nu mi se pare asa de eficient ca ceara.
Asa ca am optat ptr. epilatul cu ceara de unica folosinta la cosmetica, in timpul sarcinii..Insa (ptr. 'Piatra lunii', de unde stii ca ceara ar fi toxica)??? Eu stiu ca e bine sa eviti anumite creme, sau lotiuni, dar acestea se absorb in piele,...ceara nu cred ca intra in piele.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Nu stiu nimic de ceara,am intrebat doar just in case...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Aaaa... deci de aia imi creste mie parul pe picioare asa greu!!! Nu stiam de ce. Eu ma epilez cu Braun, nu doare chiar asa tare, dar in timpul sarcinii nu am fost nevoita sa ma epilez decat de cateva ori ca nu mi-a crescut. Acum am o dilema: Luni ma duc sa fac cezariana, ce fac cu freza de "acolo", nu vreau sa ajung pe mana "frizeritei" de la spital. Nu cred ca pot singura. A reusit cineva?

Dana

Mergi la inceput