Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 7
anasebe spune:
Bumbita Fugi? Ha?
Ana Ma duc sa-mi rochia de gala si vin sa te iau.
Daca mai stau mult pe forum in seara asta ma fac si membru matur.
ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
anabordea spune:
bumbita, esti fericita posesoare a unui cont yahoo...ai pm...
Ana, eu imi iau rochia cu spate gol si-mi fac sarmale in cap...s-o depasesc pe cata
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album
anasebe spune:
Pai atunci... eu vin si cu fii-miu si-i pun scufita de la botez, ca sa fie in acelasi ton cu Bia.
Cataaaaaa Nu te supara mama maine cand o sa citesti, dar n-avem nici prea multa minte, iar somn...nici atat.
Bumbito iti trimisei un mesaj.
ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
anabordea spune:
Cred ca am speriat-o rau...de a fugit asa rapid...
Album
pisoi3 spune:
Salut fetele
Moni, daca nu gasesti cartile zi-mi, ti le cumpar si trimit eu. Sa imi spui! Am vazut pozele Dianei, e frumoasa foc, sa nu fie de deochi!
Ana (Sebe),tare poza, e super simpatica. Bietul sot!
Ralu, off, ce de vesti proaste! Saraca finuta ta, cred ca e distrusa, sper sa ii dea Dumnezeu un alt bebe cat mai repede si sa treaca peste nenorocirea asta! Iar cu divortul am patit-o si noi cu o prietena de a mea, sotul marinar si ea umbla creanga cu un agent de asigurari. Cand a venit baiatul din voiaj ea i-a zis ca vrea sa divorteze dar nu i-a zis de ce. Nici eu nu stiam ce facea ea, abia pe urma am aflat, de la fostul sot pe care nu l-am crezut la inceput, el aflase ca ea il insela la greu cat era el plecat. Pana la urma s-a dat ea de gol si am aflat ca ma fraierise si pe mine si ca ea era de mult cu fraierul ala asigurator. Acum e maritata cu agentul de asigurari si au si un copil dar noi nu mai suntem prietene, ca i-a interzis actualul sot sa mai tina legatura cu prietenii pe care ii avea cand era casatorita cu navigatorul.
Mireluta, hai ca am pus azi trei poze cu Mark, nu sunt ele de foarte buna calitate ca au fost facute cu telefonul mobil al verisoarei lui George, dar se vede. Intr-o poza e cu o albinuta, aia e albinuta lui preferata, e de la Mini Blu.
Bumbita, vin si eu cu Ana (Sebe) la Craiova daca nu pui poze!
Azi am fost la eco de dimineata, totul e ok si cu mine si cu sotul. Pe urma am fost la tuns cu sotul si pe urma la matusa sotului. Am mancat la ei si ne-am plimbat cu ei in Tineretului (ei stau langa parc). Pe urma ma fost la Cora si am luat pampersi, intr-un tarziu am ajuns si noi acasa. Acum bebe doarme, sotul e la Tv si eu cred ca ma duc sa dau stingerea!
Asa ca pup fetele
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos
anabordea spune:
Maine Cata ne pe amandoua...Sau poate...
Album
bumbita spune:
fetelor, ma luminarati, cum s-ar zice la noi la olteni...acum lucreaza acolo pe yahoo, cica dureaza zece minute sa copieze 6 poze...sa nu va culcati, auzirati, sa-l vedeti pe fiu-meu!
anasebe spune:
Bumbitooooo chiar ai plecat? Ca vad ca incarci poze pe yahoo. Na, ca daca FBI-ul e ocupat, SRI-ul e pe faza.
Chiar am vazut deja primele 2 poze cu Sebastian. E un simpatic. Acum cred ca e si mai fain gagiul, caci a mai crescut.
ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
anabordea spune:
Vad ca nici tu n-ai somn, pisoi..Apropos de vesti proaste...mie imi divorteaza nasii si eu sunt martor
Album
bumbita spune:
ce ziceti de baiatul meu?este la o luna...maine le pun pe celelalte.multumesc inca o data fetelor...vreau sa vad daca se vad ca si la voi? si daca nu se vad? ce fac? am apasat pe public...