Bebelusi de sept-oct 2005 (108)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

la 2 la Charles de Gaulle.
Anya, Valen voi puteti veni? a stiu ca si voi ati zis .

Ma duc sa pun supa la fiert pt bb...

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Sa vedem cum facem, sper sa ajung pe la 2 acolo.
I-am dat copilului sa manance acum asa ca urmatoarea masa a fi in parc. Ieri vrea sa va zic ca am facut de alea nefacute. Nu aveam mancare pentru copil (doar borcanase) asa ca pe langa juma de borcan de pui cu morcov am pus la bleder pilaf cu pui care era facut pentru noi si mi s-a parut ca era un pic cam gras asa ca amadaugat si niste branza (fimiu nu o vrea daca nu o mixez la blender se enerveaza cumplit cand simte branza si nu mai mananca nimic) si i-am dat un castronel intreg... nici macar nu a rasuflat, l-a mancat in 15 minute fara rugaminti si fara avioane. Plus juma de canita de apa (dezvolta un gust aparte pentru apa, daca s-ar putea numai apa mancare mai deloc si nu ma mir ca eu in copilarie beam 2 litri de apa dar mancare nu prea).
Nu stiu daca am facut bine, spre seara ragaia pilaf la greu .

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Yooopiii! Ne adunam. Ma duc sa pun si eu supa la fiert Irina, dupa dumneavoastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Si noi si noi. De data asta ajungem. Cu bomboane pentru mamici ca nu am avut timp sa fac prajitura minune...din pacate ieri m-am apucat sa fac un tort pentru ziua Alexutzei si mi s-a taiat crema asa ca am luat-o de la capat. Rezultatul final nu a fost f aspectuos pentru ca a fost crema moale si a luat-o la vale...Noroc ca erau d-ai nostri invitati si nu s-au formalizat!

Mergi la inceput

Deci daca nu ai praji, mai bine nu veni .
Ei hai acum si bombo sunt bune dar promit ca nu mananc daca nu mananci si tu .

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Irina - noi nu ajungem astazi. Multumim oricum.
Distractie placuta in parc, si sa nu mancati prea multe bomboane

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Intrebare intrebatoare, chares de gaules asta e la arcul de triumf sau la televiziune?

Io

peseu: copilul e la ora de muzica pe vh1, tare mult ii place!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Neata mamici!
Sa va zic ca ma uimiti cat scrieti?
Am admirat si eu pozele cu Miruna si Vladut. Indrazneata Miruna ! Ioana eu zic sa fii cu ochii pe ea.
Am pus si poze noi in albumul nostru de 7-8 luni si l-am inceput pe cel de 8-9 luni.
Ioana nu merge inca in picioare, i-am luat premergator pana la urma, sa o mai stimulam un pic. A facut si caca de 2 ieri la olita. Speram sa o tinem tot asa. Nu ne-au mai iesit dinti (avem doar 2). In rest, nu stiu ce sa va mai zic. Par nu avem. Apropo ce pletos si frumusel e Vlaut (Jadi).
Intalneala placuta si va pupam pe toti.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

KRISTINUTZA vezi ca mi-ai dat linkul tot cu "bebei septoct 2005 (108)"

Fetelor ce lungime tre sa aiba la 6 luni jumate un baietel? Al meu are 68 cm si l-am nascut cu 50 cm; despre kg- acum 2 sapt. avea 8 kg si l-am nascut cu 2,850kg. Ce parere aveti? ca ieri stateam in fata blocului cu Darius si o baba a zis ca e cam mic!

POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
www.paidmail.ro/?ref=sorinel_ilie" target="_blank"> link interesant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Eu i-am luat borcanase cu feluri noi de mincare, pentru 8 luni, pui cu rosii, jambon cu nushce, peste. Asa ca azi ii dau sa manince peste.

mifloricica, sanatate. Ai grija cu telefonul, ca mie atita mi-a lins miruna telefonul ala imprumutat de la frate-miu, ca atunci cind l-am pus la incarcat a facut scurt si nu mai merge.

Asa ca am imprumutat al 3-lea telefon, de la niste prieteni (respectiv un nokia 5110 - daca ma vede cineva pe strada mergind gheboasa, sa stie ca am caramida in rucsac). Mi-a promis sotul ca-mi ia V3 din germania (are o reclama faina, cu o tipa super slaba care sa chinuie sa-si bage pantalonii 5 minute, si sa-i incheie, si apoi ia V3-ul si il baga in buzunar la spate cu un dejt).

oana, mare shmecher e Andrew. Si Miruna intoarce capul spre TV imediat ce iau telecomanda in mina.
kid, nu da banii pe bombo. Noi vroiam sa gustam din bunatatile tale, nu esti responsabila sa ne aduci ceva in schimb.

Vin cu , sper sa nu o bushesc. Daca nu ajung pina la si un sfert, inseamna ca nu mi-a iesit parcarea.

Propun sa facem concurs de "cea mai shatra" camera, care nu e a lui bebe. Va zic eu ca sigur sintem pe locul 1 - tocmai ce i-am montat Mirunei o casuta si un iglu (in culori vii, de fish, se gasesc la selgros). Pun si poze ca sa nu ziceti ca imi adjudec locul 1 cu coronitza asa pe vorbe frumoase.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput