Mamici de sept-oct 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Doamne ma uit la voi (adica va citesc) cat de multe chestii stiti si faceti.....eu nu stiu cum o sa ma descurc. Cand ma gandesc ca in fiecare zi va trebui sa fac de mancare proaspat si bun pentru bb indiferent daca am sau nu chef ma cam apuca groaza....sper sa me descurc. Oricum va admir pe voi mamicile cu bb-i mari (adica iesiti din burtica).

Noi am fost ieri la eco si de dimineata vreau sa va dau vestea cea mare dar n-am avut timp decat acum......

VOM AVEA O FETITAAAAAAAA!!!!!!!!!!!

Eu sunt asa de fericita ca asta mi-am dorit. Tati s-a bucurat ca e sanatoasa (el vroia baiat si deja isi imagina cum o sa-l invete sa joace fotbal).
Ne-a spus doctorul ca e cam maricica (ma si mir de unde ca eu la cat am vomat la inceput si acum deabia mananc). Am ajuns la concluzia ca o papa pe mami incet incet :) ca eu am pus vreo 4 kg doar.

Sunt tare mandra ca o simt bine de tot cum misca. Chiar acum stau in fotoliu la birou (am primit unul "de director" ca ma durea spatele rau si nu mai puteam sa stau pe cel pe care-l aveam) si ea imi da cu piciorusele. Draga mamii sta cu capul in jos (cred ca asa se simte ea bine) iar la doctor a stat cracita fara nici o jena :)Asa ca am o fetita norocoasa ca daca ma uit pe listuta are de unde sa aleaga la baieti.

va pup si va doresc un we linistit si placut!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

danidani74 uite aici un calculator de sarcina care sa te ajute sa afli exact cate saptamani ai:
http://www.medicalinfo.ro/menu.php?s=gineco

Pupici si bine ai venit pe acest forum.

poze
Vine barza

Pupici de la o viitoare mamica de sept-oct !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Salutare burticutze!

DANNI si STEFI, bine ati venit in gashca noastra!

SUSA, mesajul tau a aparut exact cand m,a intrebam ce mai faci si cand ajungi in sfarsit acasa.

TANIMA, tu pe unde umbli?, vino acasa, la septembrie-octombrie! Nu mai umbla hai-hui.

Fetele care aveti bebei, sunt toti niste dulceti. Imi vine sa-i mananc degetelul lui Alesio, obrajorii lui Iustin, si tot asa. Vreauuuuuu si euuuuuuuuuuuuuu...

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

Buna, viitoare mamici..sunt o burtica de nov-dec, ce isi mai baga nasul din cand in cand la burticile mai maricele si mai experimentate, sa mai invete cate ceva..

eu am o dilema si am observat ca sunt printre voi cateva "Tutunarese" care m-ar putea ajuta..pe 18 mai am programare la Iosup la eco morfologica, adica la 14 sapt. si 2 zile. stiu ca triplu test se face la maxim 2 zile de la eco morfologica, insa rezultatul lui e influentat de pregnylul pe care il opresc abia la 14 sapt., dupa indicatia doctorului. cu cat timp inainte triplu test se opreste pregnyl-ul? citisem undeva de 2 saptamani, dar nu stiu daca e sigura informatia. daca ar fi asa, nu e cam tarziu pt. TT? la 16 saptamani? si trebuie sa repet eco morfologica inainte de a-l face? adica alti bani, alta distractie?

si alte nedumerire...pentru ca nu sunt din bucuresti si nu imi permit sa vin foarte des aici, la Tutunaru o sa merg dupa eco morfol., adica atunci cand voi fi incetat deja tratamentul de cateva zile. el mi-a recomandat sa continui cu Bio marin plus, dar nu mi-a spus cate pe zi. sau sa continui totusi tratamentul pana ma duc la el? mi-e cam jena sa-l sun, stiu cat de ocupat e, nu l-am sunat niciodata, ca in general m-am informat singura, de pe site-ul lui sau de pe DC..in plus, nici nu stiu daca e in tara..

off...sper ca nu v-am agasat prea tare cu dilemele mele..va pupic si multumesc ca m-ati ascultat (citit).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

katia, felicitari pt fetita!

flory, sa ne dai de veste cand vii, ca eu stau cu emotii!
lexi, si tu ai fost azi la dr, nu? si bav!

hai fetelor, veniti repede cu vesti bune!

raluca 22 fix

album yahoo
album webshots
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;104/st/20060909/dt/7/k/b4fb/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

Multumesc, Mexxa. conform acelui calc. sunt 15+.Oricum, voi afla mai multe la ecografia urmatoare.Pe 12 iunie.Aici nu se fac prea multe controale.Daca eram "acasa" faceam ecog. in fiecare sapt.pt. linistea mea. Dar nu sunt...E cumplit sa vrei sa afli mai multe si sa nu poti.Se pare ca degeaba am facut 3 ani de Postliceal Sanitar.Basca am lucrat 6 ani ca as. med. intr-o sectie de nou-nascuti.(terapie).Sau probabil tocmai de aceea sunt acum paranoica..ufff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

FELICITARI KATIAAAAA!!!!
AVEM SI FETIZTE!!!!!!
SI BRAVO EI CA NU S-A RUSINAT.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Am uitat sa zic.....Pufy daca esti draguta pune si indreptul meu rozul ala dragut...poti sa treci si numele - Katia
Saru'mana

va pup!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Gripo, multumim de aprecieri! Cu toate vom avea copilasi frumosi si sanatosi.

Crisnemes, fiecare copil cu ritmul sau.

Katia, felicitari pentru !

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

quote:
Originally posted by fatima

Buna, viitoare mamici..sunt o burtica de nov-dec, ce isi mai baga nasul din cand in cand la burticile mai maricele si mai experimentate, sa mai invete cate ceva..

eu am o dilema si am observat ca sunt printre voi cateva "Tutunarese" care m-ar putea ajuta..pe 18 mai am programare la Iosup la eco morfologica, adica la 14 sapt. si 2 zile. stiu ca triplu test se face la maxim 2 zile de la eco morfologica, insa rezultatul lui e influentat de pregnylul pe care il opresc abia la 14 sapt., dupa indicatia doctorului. cu cat timp inainte triplu test se opreste pregnyl-ul? citisem undeva de 2 saptamani, dar nu stiu daca e sigura informatia. daca ar fi asa, nu e cam tarziu pt. TT? la 16 saptamani? si trebuie sa repet eco morfologica inainte de a-l face? adica alti bani, alta distractie?

si alte nedumerire...pentru ca nu sunt din bucuresti si nu imi permit sa vin foarte des aici, la Tutunaru o sa merg dupa eco morfol., adica atunci cand voi fi incetat deja tratamentul de cateva zile. el mi-a recomandat sa continui cu Bio marin plus, dar nu mi-a spus cate pe zi. sau sa continui totusi tratamentul pana ma duc la el? mi-e cam jena sa-l sun, stiu cat de ocupat e, nu l-am sunat niciodata, ca in general m-am informat singura, de pe site-ul lui sau de pe DC..in plus, nici nu stiu daca e in tara..

off...sper ca nu v-am agasat prea tare cu dilemele mele..va pupic si multumesc ca m-ati ascultat (citit).

Fatima = triplu test il poti face pana la 18 sapt. Eu am intrerupt Pregnylul cu 2 sapt. inainte de TT, deci in sapt. 16 si cateva zile am facut TT. Nu trebuie sa repeti eco morfologica, dar ar fi bine sa te duci la Tutunaru sa faci o eco pt. a-l masura pe micutz. Eu am fost la spital si nu am platit nimic. Lunea si MArtea este pana la 11.00, dar ar fi bine sa suni sa vezi daca e in tara.

Eu am incetat tratamentul prin sapt. 15 si apoi am continuat doar cu Magne B6 si Biomarin (iei una pe zi).
Sper sa te fi ajutat informatiile, daca mai ai nelamuriri scrie-mi.

Toate cele bune fetelor!!!!!! Va citesc sa stiti

Cata + puiutul din burtik :)
17+
----------------
You really can change the world if you care enough!

Mergi la inceput