Bebelusi de iulie-august 2005 (106)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

De ce intotdeauna cand scriu, am senzatia ca pun dop pe forum?

http://community.webshots.com/user/ogesi
In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model. De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"?

Mergi la inceput

Doar trei mesaje ma mai despart de prima mea stea! E frumos ce fac?

In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model. De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"?

Mergi la inceput

Se pare ca nu! Programul ma atentioneaza...sa astept macar 60 secunde intre doua mesaje.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Stiu ca voi sunteti alaturi de mine si Andrei, asa cum ati facut-o de fiecare data si va multumesc. Cu siguranta ca Dumnezeu nu mi-a dat intamplator acest ingeras si pt el voi trece cu bine prin acest divort. Acum m-am obisnuit cu ideea si nu sunt suparata ci revoltata ca un tata care a crescut la randul lui fara tata si mi-a tot "cantat" cat de greu a fost, face acelasi lucru cu copilul lui. Ghinionul lui este ca Andrei e COPILUL MEU.

Luminita si Andrei Tudor - copilul meu cu ochii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Gesi, hai ca mai ai putin pana la prima stelutza!!!! Foarte frumos jurnalul tau, cred ca Alexandra va fi super incantata sa citeasca din el cad va fi mai mare... Iti multumim ca impartasesti si cu noi frumoasele clipe petrecute cu printesa ta... ca asa frumos le zici....

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

quote:
Originally posted by gesi

De ce intotdeauna cand scriu, am senzatia ca pun dop pe forum?

Gesi, numai senzatia o ai, bine ai scris... fetele sunt sigur la plimbarica si fiind sfarsit de saptamana se scrie mai rar...

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Gesi, ai vazut ca eu am paralizat forumul... si am ajuns pe pag doua!

gagici, chiar asa sa scriu eeu aseara ultma, si la o ora rezonabila si de dimineatza prima nu mi s-a mai intamplat? sunteti plecate?

am avut o noapte usoara in care Paula a dormit in patutul ei linistita! si savuram cafelutza...

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Wow, ce de greseli bag intr-un singur mesaj! poate dupa inca o cafea as fi in stare sa scriu...

a inceput si Paula sa bage totul in gurita, chiar ma miram cum de nu facea asta... de olitza nu se apropie! incep operatiunea" ciorapel si chilotel de bumbac" numai sa se faca mai cald!

A! ieri am intalnit din nou acea " madam" ... si am intrebat , dupa mai multe discutzii despre bb-i " de cate ori ii faceti baie ?"
"i-am facut inainte de Pasti si poate ii fac acum duminica daca am chef..." " bine, dar nu ar trebui mai des?'" intreb eu... " nuuu! unde sa se murdarasca? il tamponez cu serv. umed si e curat!"
noroc ca e slab saracutzul copil, si nu face intre pliurile grasimii nik!
mi-e mila de copilas! cu ce mama s-a ales! n-are oare niste bunici mai cumsecade sa-l creasca?

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Bun, eu scriu, eu citesc... am ajuns pe prima pag la " Clubul scutecelor..." asta am vrut!

o zi superba alaturi de toti cei dragi!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Buna ziua fetele! Am scapat de ce a fost mai rau!Dani nu a mai varsat de alaltaieri deloc numai ca scaunele sunt tot semi-apoase.Si de injectii am scapat,acum lom antibiotic pe gurita si vad ca nu i-a dat senzatii de voma,din fericire.Este mai vioi,tipa,chiuie,rade...de ieri chiar a inceput sa ne si pupe.Suntem insa tot la regim.Bea laptic fara lactoza,mananca banane,cereale cu orez si roscove...
Chiar nu am vrut sa-l internez la boli Contagioase.Era periculos asta spunandu-mi si pediatrul.Numai daca dadea semne de deshidratare sau nu ii trecea nici-cum.Va dati seama ca veneam de acolo cu altele si mai si.
Irina,pai de o saptamana e rau.Au fost dintii cu o rinofaringita + enterocolita.Groaznic!!!Multumesc mult ca acum e bine.El care nu a avut nici o problema,acum s-au adunat toate!

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput