Bebelusi de iulie-august 2005 (106)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Laura, te rog si mie!multumesc in numele Iuliei!

Lulu, sa traiasca si sa creasca mare si frumoasa fetita prietenei... e IULIA-MARIA ca si a mea! Sanatate si refacere rapida !

ella2000 si printesle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Irina, casa de piatra, sa fiti fericiti si sa a iubiti din ce in ce mai mult, sa stii ca se poate! Sa va traiasca Ioana, si sa reusiti sa a mutati ca sa-i faceti si ei un SURIOR!

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Anis, chiar eram la ziua in care ii dau peste! Ingrid ce mai face?

Mergi la inceput

Joker, felicitari Edutzului! Sa vezi de acu incolo plimbari la baiat!

Pupici,

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

LAura ..buna idee si asa parca e report...

Ella si eu am o lene de plimbare cand vad ca e asa inchis afara..

Apropo ieri a fost cu bunici Ingrid in parc...si i-a prins ploaia, nu s-au priceput ei sa puna prelata de ploaie la carucior ,dar i-am gasit cu copilul ,de fapt caruciorul pus pe o masa de aia in care se joaca table (care e semi acoperita) si o pazeau de apa.Ei erau uzi ciuciulete...erau tare haiosi.Si dupa mi-au mai dat si 2 telf, daca a racit copilul ..pai cum sa raceasca ca doar ei s-au udat

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by Ella2000

Laura, te rog si mie!multumesc in numele Iuliei!

Lulu, sa traiasca si sa creasca mare si frumoasa fetita prietenei... e IULIA-MARIA ca si a mea! Sanatate si refacere rapida !

ella2000 si printesle

poze

Spune-mi pe ce adresa de mail sa trimit.

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Filmulete cu shtrumphi

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Ella, nu mai zi, ca ma vazut id-ul de yahoo de la link-ul de poze

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Filmulete cu shtrumphi

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Diana LA MLTI ANI,SANATATE SI SA VA DEA DUMNEZEU CA FERICIREA CE VA INSOTESTE SA SPOREASCA ALATURI DE PUIUL VOSTRU!!!
Simona felicitari pt D3!!!Cat despre Mario...dulcele,de acum se gandeste la silueta!Nu te speria,asa mai fac scumpii nostri;o zi mananca mai mult,in alta mai putin...
Ella sanatate multa la puiut,tinem pumnii sa fie de la dintisor.Si hai mai dintisorule,iesi si nu mai chinui copilutul!
Laura pune baiatul sa traga un loz.Asa se zice,cand calci in KK...Sa-l pupam pe micutul "cacacios" si pe surioara cumintica!Si daca efortul nu e prea mare,da ne cam intereseaza si pe noi carticelele.Adresa de mail: nicoll_mada@yahoo.com,multumim mult anticipat!!!

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

LA MULTI ANI PT COPILASIINASCUTI AZI,SA CREASCA FRUMOSI SI ASCULTATORI SI SA-SI BUCURE PARINTII!!!
Si acum sa va spun ce a facut zana mea ieri dimineata!O pusesem in scaunelul ei si ma pregateam sa-i fac mar cu branzica.Am pus marul pe masa si destul de aproape de ea,ca sa aduc branzica...intorcandu-ma fie'mea rontaia la mar,doamne-doamne!!!Desprindea putin,papa si apoi sa vedeti ce viteza avea pt o noua portie...a fost o dulcica...nu ca acum nu ar fi
Mai tarziu vom pune poze care sa fie marturie,acum plecam afara.Pupicei dulcei,

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada

MMN

Mergi la inceput

Diana, la multi ani! Sa fiti fericiti, sanatosi, sa va iubiti mereu!

Pupici,

sunt mare...

Mergi la inceput