Mamici de mai-iunie 2006 (80)
Raspunsuri - Pagina 8
cocutica spune:

Dana, felicitari! Sa fii sanatoasa sa te bucuri de puiul tau si bebele sa fie sanatos si mancacios!
Cocutica
36+
LYLY809 spune:
Lucia, ai o gagalice
foarte frumoasa, sa-ti traiasca!
Lya, am fost in paralel la cei doi doctori pana m-am decis asupra unuia singur. Am fost prima data in urma cu o luna la dr. cel nou. Ce este mai important e faptul ca ma simt mult mai in siguranta stiind ca nasc cu dansul.
Fetelor, PuiuDana s-a obosit foarte tare in ultima vreme, bine ca sunt sanatosi amandoi, dar nu va sfatuiesc sa va agitati ca ea; cred ca s-a chinuit destul de mult si cu socrul ei bolnav... Nu va mai plangeti de vergeturi si kilograme, ca mai aveti un pic pana veti avea ocazia sa scapati de ele.![]()
Nerabdarea o inteleg si eu, ba chiar incepe sa devina stresul o problema, pentru ca nu mai stiu ce alegere sa fac pentru modalitatea de a naste. Daca o sa suport durerile, poate renunt la epidurala. Oricum, astept cu interes povestea nasterilor, in special de la mamicile care au nascut cu epidurala...
In curand intru in sapt. 37, trepidez de nerabdare, am cosmaruri, dar incerc sa ma calmez singura, pentru ca vreau sa nasc dupa ce implinesc cele 38 de saptamani minime... Mai fac si eu prostii, ieri mi-am luat kile de fructe din piata dis de dimineata, inainte sa se trezeasca sotul, si le-am carat; nu mi-a fost prea bine dupa aceea!
Unde sunteti celelalte fete? Sper ca la plimbare, ar fi culmea sa stati lenese in casa si nici macar sa nu scrieti!![]()
![]()
![]()
Lacri 35+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
LYLY809 spune:
[b]Roxana, multumesc pentru informatie!
Amonar si CamiM, nastere usoara!

Vivi, nu cumva nasti si tu?
Sa trimti un mesaj, ceva...
Lacri 35+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
marrycalu spune:
M-am uitat la fotografiile copilasilor,toti sunt niste ingerasi,sa va traiasca si sa va bucurati de ei,dar am vazut copii mai mici in greutate decat al meu si mult mai grasunei si bolfosi,al meu cred cai mai osos,multumesc pentru sfaturi,stiu ca trebuie sa fiu calma pentru el,sper sa-mi intru in normal deacum,eu sunt mai panicoasa
amiss_zip spune:
WOW...felicitari Alia, Marrycalu, Lucia, Ildy si Dana! SA va creasca bebeii mari si sanatosi! Eu cand va vad acum cu bebeii in brate nici nu imi vine sa cred!! Dana ai nascut super repede...in 2 ore????...este un secret
?
De la noi

Copilasii sunt foarte scumpi ...cred si eu ca poti sta sa te uiti la ei ore in sir
.
In poze vad ca bebelusii au manusi in maini pentru a nu se zgaria...manusile trebuie si pt bagajul de spital? Am mai vazut bebei in spital imbracati destul de gros! De ce? E asa frig acolo? Sau sunt ei mai sensibili la inceput? Vreau sa stiu, ca sa fac si eu bagajul de spital pt bebe, si nu stiu daca sa iau niste body-uri mai groase sau mai subtiri! Si inca o intrebare! Pentru nou nascuti trebuie caciulita cu snur (de legat sub barbie) sau fes(sa nu se lege la gat)?
Multumesc!
Petra 32+ 
abibrinza spune:
Amonar si CamiM nastere usoara!
[ majoreta] 
Marycallu , stai mai linistita si bebele va fi bine.Nu trebuie sa fie bucalat ca sa aibe greutatea normala.Al meu mai are de recuperat dar se straduieste din plin.Daca nu se satura de la san da-i si biberon ca nu va abandona sanul.Si stai si tu mai linistita.
Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)
abibrinza spune:
Carmina si toate fetele care se plang ca s-au ingrasat.Eu inainte de nastere aveam 65kg si acum am 53.Si am un bebe cuminte, sa dea omnul sa ramana asa, nu m-a chinuit si am dat jos rapid si cred ca o sa mai dau.Cu celulita e un pic alta poveste ca daca ma dau cu ceva si nu recunoaste mirosul meu e jale.Am mancat usturoi o data si mi s-a schimbat mirosul pielii si nu a dormit o noapte intreaga.Dar m-am invatat minte si tot ce introduc acum si are un miros mai puternic il iau cu incetinitorul.Dar incepem exercitiile si o dam si pe asta jos.
Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)
ama_kaly spune:
PUIUDANA FELICTARI!!!
SA-TI TRAIASCA BAIATUL SI SA CREASCA MARE, VOINIC SI SANATOS!!!
Poze mami, tati si Seby
carminabulina spune:
Lucia, foarte frumoasa fetita ta
, absolut superba...
Roxana, nu se vad cele 22 kg la tine dar daca tu zici ca sunt acolo
...acum o sa merg in Bucur sa iau salteaua, sper sa gasesc marimea care imi trebuie si m-am pregatit de acasa, am facut baie, alea de-alea, ca daca o fi sa ma apuce pe la cumparaturi sa fiu pregatita
.
Cat proveste partea estetica stiu ca este normal, ca se merita pretul dar ma mai apuca si pe mine nostalgia, vorba lu' Voichi, cand ma uit la hainele mele de vara ma apuca plansul. Oricum nu ma incape nici macar un maieu, zici ca sunt haine de papusa (ma refer la dimensiune
).
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
carminabulina spune:
LAcramioara, da un semn de viata sa stiu daca vrei sa mergem maine impreuna la doctor .... 
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png