Mamici de iulie - august 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Peste 3 ore ma duc la ultrasound si aflu ce am in burtica!!!!

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Bafta Mia. Sa fie in primul rand sanatos (sau sanatoasa)

Monica 30+
Album hainute si lucrusoare bebic mic

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Ei feteleor in seara asta m-am relaxat vizionand pozele lui monicai si cele ale stefaniei.

In ceea ce priveste nasterea am o mare dilema: as vrea cezariana, pentru a nu avea dureri, dar pe de alta parte nu mi se pare nimic interesant ca ma voi programa ca la operatie. Inca ma mai gandesc, argumente pro si contra sunt pentru fiecare.

eu inca am probleme cu alegerea caruciorului.

Consi si Luca meu

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060803/k/5be7/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Buna,burticute!Sunt cam transparenta p-aici,chiar daca eu nu va slabesc din ochi.Apropo de acel vaccin antitetanos.Pt.ce se face?
N-am auzit inca de el.

In leg.cu caruciorul:de unde vi l-ati procurat?Spuneti-ne si noua,celor care inca mai cauta.Please!Va pupic.Gabitza 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Am ajuns si eu in sfirsit acasa de la ecografie si de la control. Vestile sunt si bune si rele. Sa incep cu cele bune: bebe este foarte bine, are 1.976 gr. la 32 saptamani si 1 zi si cu el totul e OK. Mai putin faptul ca este asezat cu capul in sus, deci cezariana este sigura. Asta ma bucura, ca macar stiu la ce sa ma astept si o sa ma pregatesc psihic pentru asa ceva. (Pumpkin, sa ma treci te rog in listuta cu greutatea)
Vestea proasta este ca am colul f.f. scurtat, aproape ca nici nu mai e. Este totusi inchis. Doctorul mi-a zis sa stau numai in pat si asa am sanse sa-l mai tin pe bebe citeva saptamani. Bine macar ca a ajuns la apropae 2 kg., deci are sanse mari sa fie OK si daca se naste mai devreme.
Asa ca fetelor, tare ma tem ca in curind o sa incepeti sa-mi faceti galerie de nastere. Si sa nu mai spuneti ca sunt paranoica pt. ca ma gandesc la nastere, pentru ca situatia chiar e naspa. Trebuie sa-l invat pe sot cum sa intre pe forum sa va anunte daca e sa nasc. Dar eu am de gand sa fiu cuminte si sa mai rezist putin.

Cristina_Ioana, multumim ca ne tii la curent cu vesti despre Mishi si Bulinutza. Sa dea domnul sa fie bine si sa vina repede acasa.

Cristina, 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna fetelor,

Ce poze dragute de la intilnire! Ce burticute frumu in sinul naturii! Imi pare rau ca nu eram si eu acolo.

Letitzia, eu as vrea sa nasc natural dar cu anestezie epidurala. La noi n-am auzit sa faca cuiva cezariana la cerere.

She_wolf, insanatosire cit mai rapida!

Mada_mxm, am citit si eu pe undeva ca e vaginul mai larg dupa nastere. Dar eu nu simteam nici o diferenta. SI sotu a spus si el la fel.

Map, bine ai revenit din vacanta. Noi cu sotul am fost in Germania in luna de miere. Daca te cunosteam atunci, iti faceam o vizita.
Map, eu stiu ca mierea e contraindicata la copii sub 1 an. Nici intr-un caz nu la gravidute, chiar se recomanda, in special la raceli.
Cristina_Ioana, ca ne-ai dat vesti despre Mishi si Bulinuta. Fetelor, refacere rapida.

Mia, bafta la echo!

Cristina_Ana, ma bucur pentru ca bebe e OK, dar iti tin pumnii sa mai stea la mami in burtic la caldurica!

Pina miine burticute. Mergem si noi la somnic. Noapte buna.

Nati si minunea din burtic 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Pumpkin, te rog sa il treci si pe bebe al meu cu 306 gr la 19 saptamini. Merci!

Nati si minunea din burtic 26+

Mergi la inceput

E FETITA!
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Cristina_Ioana felicitari pentru bebe mare si sanatos.Si bebelina mea avea exact 1750 data trecuta cand am fost la doc,mai mergem vineri....Ce repede a trecut timpul,nu?Transmite-le salutarile noastre mishi si bulinutzei si sa se faca bine cat mai repede.
Danivero bine ai venit!
cristina_ana tine-te tare.Stai in pat cat mai mult,mai sunt doar cateva saptamani.Cand mai mergi la doctor?Cam la cate saptamani ti-ar programa operatia?Ce emotii ma apuca cand ma gandesc ca mai e atat de putin...
Mia felicitari pentru fetita.Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!
Fetelor eu sunt pentru nasterea naturala daca cezariana nu este recomandata de doctor...Sper sa am curaj si sa fac totul asa cum trebuie la nastere,sa fiu la fel de calma ca si SimonaU.Oricum sotul cred e tare fricos inca de acum,asa ca unul trebuie sa fie tare si atunci o sa fiu eu.Pe 15 merg la cursuri si ne vor invata cum sa respiram etc...

31+

mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi

Mergi la inceput

Am uitat sa-i spun mamicii care vroia cezariana pt ca i-e frica de durere, ca eu am facut cezariana la primul si dupa ce iti trece anestezia de doare de-ti sar ochii din cap!Asa ca nu-i mare scofala!referitor la durere...Ai senzatia ca esti taiata in doua si sint niste dureri groaznice, plus ca mergi cocosata vreo luna..

Mergi la inceput