Mamici casnice (39)
Raspunsuri - Pagina 4
Dana_ch spune:
cami si eu vreu reteta de rulada,o faceam acum cativa ani in tinerete dar am pierdut reteta.
Poze cu Lucas
Dana_ch spune:
ISABELLA
margarete=stele(ca la hotel)
Noi venim,adica subsemnata sot si 2 bucati copii
Poze cu Lucas
diadaniela spune:
Fetele ,daca nu va place vila cautam alta.Am gasit una super misto la 900.000 pe noapte.
Asta pe care v-am aratat-o pare misto.
Ce ziceti?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Danelutza spune:
Cami s-a rulat ruloul mamii ei, dar numai ca eu am umplut-o cu o crema cu cioco, era calda si... prea dulce. Poze n-am ca deja am halit din ea . Tura viitoare am sa fac cu gem de caise, iote-asha.
Fetelor imi vine sa... , eram cu Isa in patul nostru si... nu stiu cum a facut, a zbughit-o de linga mine si ... a cazut de pe pat
Am ferit-o, am ferit-o pina cind am nimerit-o. Cam asha arata soatza cind i-am spus...
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
impreuna spune:
Ati facut conferinta?
Mie cea mai buna oferta mi se pare Pensiunea Elena Bangala (aici), are 3 stele (sau margarete) si pretul e mai mic (50 RON/noapte)
Hai sa votam sa vedem unde e mai bine:)
Danelutza nu vreau sa te sperii dar asta-i doar inceputul (cu cazaturile) sa vezi ca ma incolo te obisnuiesti:) Copii deprind si ei reflexe si o sa stie sa cada, a mea nici nu mai caraie:)
Ieri mi-a cazut in cap de pe scaun (era in picioare) si a dat cu capul de aragaz. S-a ridicat si cand a vazut ca ii spun ca nu avea voie sa se urce, a inceput sa sara intr-un picior si sa se hlizeasca, sa vad ca n-a patit nimica:)
Cami dai un mic si te iert
Miha cum sa n-am rabdare sa ma uit la poze, ca Robert ii asa scump:)
Cred ca si celelalte fete s-au uitat dar n-au apucat sa spuna :)
Dana_ch ma bucur ca veniti cu noi, sa speram ca se mareste gashca:)
Geaniiii
Ioana am uitat de PM, acuma iti trimit, da oricum deja cred ca sti:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
diadaniela spune:
www.pensiuneaandrei.ro »
asta-i cea mai tare!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
Cami ,unde umbli ,soro?
Da-mi si mie reteta sa o fac maine dimineata.
Dana
Danelutza spune:
Dana ch... de la Isa
Flavia si Isa tot in cap a cazut, are fruntea roshie si nasucul un pic. Cred ca mai mult s-a speriat. Pina acum s-a ferit de cazaturi, dar de cind a inceput sa coboare treapta din fatza casei, a crezut ca poate mishuna peste tot.
... mama, dar ce suparat era tatsu... de fata tatii.
Stitzi voi ce smechera a devenit, cind vrea in bratze, se apropie si zice mmamma, dupa ce o iau in bratze imi da pupic pe obraz, asta dupa ce o cert.
Dispar ca mai darima ceva prin casa
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
osna spune:
week-end placut fetelor!!!
acum m-am intors si eu de la cumparaturi ca-mi batea vantul in frigider.
v-am pupat,mai intru maine daca am loc de soata.
malla spune:
Iar sunt in trecere, revin...numai v-am citit!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana