ANEMIA in sarcina

ANEMIA in sarcina | Autor: adriana

Link direct la acest mesaj

Dupa o tura proaspata de analize, mi-a iesit ca am anemie(9).
Asta e, dar mama ma bate la cap ca e foaaarte grav si ca in cazul meu, de in 33 de saptamani, o nastere impune transfuzii plus alte complicatii grave...

Va intreb, daca ati trecut prin asa ceva, sau daca nu, poate stiti, ce inseamna anemia in sarcina? Poate afecta bebeul?

Precizez ca sunt la a 3-a nastere, de cand ma stiu am avut anemie, sau cel putin valorile minime, iar nasterile au fost durere : copii mari(peste 4 kile) si rupturi de toata frumusetea.
Asta ca sa fie tabloul complet

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Adriana nu e cazul sa te sperii. Am inteles ca anemia este comuna intre gravidute. Si mie mi-a iesit la fele ca si tine si cam in aceeasi perioada. Dr mi-a prescris Tardyferon Fer (fier) si mi-a zis sa continuu cu Materna. Analizele de sapt trecuta iar au iesit aiurea: pe langa anemie (care a ramas la fel!!) m-am pomenit si cu Calciul prost (acum iau si calciu) si se pare ca m-am procopsit si cu o infectie urinara....Ce sa mai zic??? Doctora spune ca nu este nimic iesit din comun, iar eu tind sa o cred!!

Roxana 35sapt si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crism spune:

Si eu am iesit cu anemie si de vreo 2 luni iau fier. Il iau lichid, nu pastile, chiar daca este scarbos la gust. Daca nu iau vreo 2 zile simt diferenta, asa ca nu ma joc... Daca poti sa gasesti fier acolo, ai sa vezi ce mult te ajuta.
Pupici!!

Cristina, mamica lui Connor(5), Elena(3) si a inca unui baietel in Mai. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Anemia in sarcina e normala.
Eu tin minte ca am luat vitaminele Materna si Bettaway (asta pentru lipsa de Fe).

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Multumesc
Adevarul e ca tot timpul oboseam, si obosesc foarte repede... poate de la asta o fi fost.
Acum m-am pus pe regim.. yak.. o sa scot un bebe de 5 kile cred(ca acum se pune tot ce mananc)

Mergi la inceput