Pantalonii cu talie joasa

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

mai gasesti cu talie medie,blugi la "levis"(au modele clasice)
ELISE,si al meu cind ma mai vede cu ceva de genul asta,daca mai sint si un pic rupti(ca io ii ador pe astia),incepe cu discutii de genul ca nu mai am virsta...pai daca io ma simt pushtoaica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Noroc cu blugii cu talie joasa ca ma incap si acum cand sunt gravida in 5 luni!
Si am vazut un reportaj la tv cu diversi designeri celebri: D&G, Victor&Rolf, Galliano, Donatella Versace si toti au zis la unison ca pantalonii cu talie joasa n-o sa iasa niciodata din moda. Ca 70% din clientela lor nu vrea sa conceapa altfel de talie. Ca lor personal nu le place in mod deosebit talia coborata "la nivelul lenjeriei intime" - chiar asa au zis - dar pana la urma piata dicteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by nasha_4as
ELISE,si al meu cind ma mai vede cu ceva de genul asta,daca mai sint si un pic rupti(ca io ii ador pe astia),incepe cu discutii de genul ca nu mai am virsta...pai daca io ma simt pushtoaica

cunoastem, cunoastem....
blugi ruptzi, fuste pina la fund, bluzitze ROZ (cik "ce esti copil") si altele asemenea.

Adevarul e ca eu m-am cam saturat de linia clasika de la job si in timpul liber chiar n-am kef sa ma cuconesc, desi barbatu-meu saracu' si-ar dori o nevasta cu textile mai respectabile....

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greieras spune:

Mai adevarul e ca ne cam trag tzeapa astia cu "moda" lor. Am vazut un reportaj de curand cum designerul X spunea: in vara aceasta vor fi la moda albul si negrul... nu ca vara trecuta cand culorile predominante erau cele aprinse...bla, bla. Concluzia: designerii schimba culorile, moda, etc. in fiecare an ca sa-si vanda marfa. Din ce ar mai face ei bani daca lumea ar purta 10 ani la rand aceleasi haine.

Realitatea este ca e bine sa invatam sa ne imbracam cu ce ne sta bine. Poti cu putina inspiratie sa adaptezi stilul tau sa para la moda. Ma dor ochii cand ies pe strada si vad tipe care se vor la moda dar arata total aiurea. Nasol e ca in Romania nu prea ai de unde sa alegi. De pilda mie niciodata nu mi-a stat bine cu pantalonii evazati si sa ma fi picat cu ceara nu ii purtam.

Acum ca am inteles ca i-ar se inlta talia, nu o sa pun d-aia pe mine nici moarta. Poa' sa fie moda.

Gloria si Eva (22 dec. 2004)

poze

poze recente

Pasti 2006

Mergi la inceput