FIV 72
Raspunsuri - Pagina 12

Adhnana spune:
MRL: spune-mi te rog..unde ai mers cu analizele pt a ti se face dosarul de FIV? La D-na Geta (asistenta sefa) sau la Mihaela (la cabinetul de sterilitate)?
Merci mult. Cum merge treaba cu injectiile?
te pup,
Adhnana

MRL spune:
fetelor!
Moniland, dulci. Eu o sa fac momentan 10 zile de Dipherelin, luni cand ma voi duce la eco sa vada cum stau abia atunci o sa stiu ce urmeaza sa fac. Durerile s-au diminuat mai mult. Aseara am mai avut o criza de 1 ora cu dureri dupa care m-am linistit. dar merg in continuare cu carpicon supozitoare. Acum, multumesc domnului sunt bine. Cum a mers treaba cu injectia? Nu a fost foarte greu, nu?
cristinici , multumim de galerie. Sa sti ca aveam nevoie dupa durerile mele. Mie una mi-a cam tremurat galsciorul de frica.
gabiu , dupa ce va citesc ma mobilizez imediat. Asa este viata cu damburi, munti sau ape. Dar peste toate astea reusim sa trecem unele dintre noi mai greu altele mai usor. Nu conteaza cum reusim, important este sa trecem.
ginuta, antosit va
Doina T, daca incepi tratamentul pt FIV la Giulesti sa fi sigura ca nu te vor lasa fara medicatie. Poate ca nu il au pe moment, dar intreaba cand il vor primi. Multa bafta si cat mai curand sa te auzim ca esti graviduta.
adhnana, iti tin pumnii sa fie analizele bune.
andicu, tinem pumnii stransi sa fie totul bine.
Lianoooo mama, unde ai disparut? Nu lasi nici o vorba? Sper ca totul sa fie bine. Daca ai treaba multa si nu ai timp sa ne scri nimic este suficienta sa stim ca esti bine. dar scrie ceva acolo, nu ne lasa cu gandurile noastre. Hai ca te
va pup dulce pe toate si sa auzim cat de curand vesti cu

MRL spune:
adhnana, nu am mers la D-na Geta ci la cabinetul de sterilitate unde sunt niste asistente tinerele si foarte dragute. Injectiile merg bine, dar cand bag acul parca tot ma furnica pe sira spinarii.
Pupici

Kariris spune:
ce fac fetele?
cum merge tratamentul?
eu va tin pumnii in continuare.... sa dea Domnul sa reusiti!

ceciserban spune:
Asa zic si eu ca si Lachi SA VA AJUTE DOMNUL!
Cristinici bafta multa!
SA DEA DOMNUL SA AUZIM DE CAT MAI MULTE !
cecilia

Doina T spune:
MRL mersi pt raspuns si incurajari... Treaba e ca am intrebat cand il primesc si d-na cu pricina s-a cam rastit la mine si mi-a zis ca nu stie asa ca am cam intrat in panica...
Daca totusi stie cineva de unde pot lua Puregon va rog sa imi spuneti.
Multumesc.
Doina

ingeras26a spune:
Si eu va tin pumnii in continuare, mult, mult! va citesc de cate ori intru si ma bucur si ma intristez alaturi de voi!
Sa va ajute Dzeu!
Pupici, Ingeras7+

Liana30 spune:
sunt aci
pentru voi cu pumnii stransiii!!!
si sunt bine..bine..MRL
pe 9 chiar daca nu am fost aci pumnii mei au stat stransiii fatoooo..stii tu cine!!!
"Nimic nu-i imposibil!"