ultima trecere

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carlin21 spune:

Coranima, parerea mea este ca nu s-a demonstrat absolut nimic, nu ai nici o certitudine in legatura cu studiul psihologiei de catre in _trecere, dar o faci mincinoasa

Trebuia sa scrie nr si seria diplomei?
Poate si atunci unii ar fi spus ca e falsa, sau ca si-a luat examenele pe bani, etc.

"Pluteste drept inainte...chiar daca pamantul pe care-l cauti nu exista, D-zeu il va crea intr-adins spre a-ti rasplati cutezanta." Regina Spaniei catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns She spune:

Rar imi este dat sa intilnesc atita rautate, aroganta si zeflemea intr-un loc restrins.Asta este unul dintre ele.

In Trecere, in locul tau as fi facut la fel.Desi tare as fi vrut sa mai citesc una alta..sincer..

Pt cel/cea care a inchis subiectul, nici comentarii nu am. Decit...rusine.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coranima spune:

adusca , baby, unde ai vazut ca eu am anulat ce a spus stimabila in_trecere, dar daca ea spune intai ca nu se mai oboseasca sa mai treaca, si apoi apare iar cand ramane in pana de interlocutori, asta nu e minciuna ???(adica una promit si alta fac).Deci asta e sigur minciuna, partea cu psihologia n-aveti decat sa o credeti, daca va face bine...si presupuneti ca eu m-am inselat.
pai, rugati-o pe stimabila sa mai treaca iar, poate are rabdare si va raspunde ce si cum e ca casatoria open...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

coranima, vreau si eu sa vad dovezile pe care le detzii tu ca minte.

Poate ai dreptate si eu nu stiu.
Deci, sustine-ti punctul de vedere.
Cu dovezi.

hai, enumera:
1
2
3
4
.
.
.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Furtuna intr-un pahar cu apa

Nu va mai agitati mai atat ca nu e cazul :)

Nu are rost sa acuzam aiurea ... coranima, te-ai aprins cam tare

I plan on living forever. So far, so good

Mergi la inceput

Jocelyn, ai dreptate, nu e cazul sa ne aprindem :))
Elise, uite-te mai sus ca am pus in bold, adica daca cineva spune asta e mesajul meu, luati aminte, ca eu nu mai trec pe aici, si apoi apare iar, si iar spune ca e ultima data, si iar apare(asta a facut in_trecere, cauta in postarile ei, ca mereu ameninta ca e ultima postare) asta nu e minciuna, sau noncredibilitate ??, Ma repet, adica una zic si alta fac, sau care e dupa tine definitia minciunii, ce e greu sa pricepi atat dupa ce spun clar, mai, mai , greu cu logica asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

coranima, scumpa, e cam greu cu logika asta, asa e: tu cu manutza ta scriai:

quote:
s-a demonstrat ca persoana in cauza nu a studiat psihologia, cand o forumista i-a cerut niste amanunte mai in profunzime in ceea ce priveste psihologia...si in_trecere a dat informatii de pe google...dupa care a disparut...pana i s-a luat jucaria (topicul cu casatoria open).

Sustine-ti demonstratia.
Altfel putem considera ca minti tu.
Noncredibilitate.
Nu?

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by coranima

Jocelyn, ai dreptate, nu e cazul sa ne aprindem :))
Elise, uite-te mai sus ca am pus in bold, adica daca cineva spune asta e mesajul meu, luati aminte, ca eu nu mai trec pe aici, si apoi apare iar, si iar spune ca e ultima data, si iar apare(asta a facut in_trecere, cauta in postarile ei, ca mereu ameninta ca e ultima postare) asta nu e minciuna, sau noncredibilitate ??, Ma repet, adica una zic si alta fac, sau care e dupa tine definitia minciunii, ce e greu sa pricepi atat dupa ce spun clar, mai, mai , greu cu logica asta.

despici un fir care nu-i rosu si calauzitor, in niste bucati care nu conteaza...si de care am mai auzit de o mie de ori....
scuza-ma, daca poti dar asta-i adevarul...

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

daniela, ultimul mesaj era pt Elise, ca ea m-a intrebat unde am vazut eu minciuna.Deci ea mi-a pus o intrebare si eu i-am raspuns(deci reactia mea era un raspuns la o intrebare ce imi era adresata, nu incercarea despicarii firului..., se vede ca nu ne referim la acelasi lucru.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Deci... deci... deci? Astept si eu raspunsul, coranima

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput