Bebelusi de iulie-august 2005 (105)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Buna!

Prietena mea nu a nascut. Am uitat sa va spun ca in burtica e o fetita (Iulia - Maria). Mica printesa nu vrea sa vina acum pe lume asa ca medicul a trimis-o acasa pe mamica. Acum astept sa vina la Pitesti. Daca nu se declanseaza nasterea, se duce miercuri si spera sa nasca. Figuri mari puiutii astia. Vin pe lume cand vor ei sau...cand le spune Doamne-Doamne ca trebuie sa vina.

Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)

Album Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Sanatate multa puiutilor bolnaviori. E asa de rau cand ei nu se simt bine...
Andrei ieri a luat o ceapa verde de pe masa si rontaia din ea de zor. I-am facut si poze si o sa le pun mai tarziu.

Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)

Album Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Neatza! Pup toate mamicile si bebicii si pe cei cu probleme de doua ori sa le treaca repede. Eu nu am apucat sa vad ce ati mai facut in capitolul trecut, imi cer scuze ca nu am timp sa-l citesc.
Am vazut pozele Saritei dargalase are niste ochi mari superbi si am vazut doi poznasi bronzati super simpatici si frumusei Bianca si Rares

Suntem si noi bine, am ramas tot la doi dintisori, ne cataram peste tot ca sa stam in picioruse si nici o clipa locului, misunam peste tot si placerea mare e sa ne cataram pe piciorul mamei si eventual sa vedem ce tasteaza ea acolo sau sa ii inchidem butonul de la calculator.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'neata

Am mai adaugat poze in siteul comun.Pupici...revin

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Laura, i-am vazut pe smecherasii tai. Sunt asa de draguti! Trecand peste oboseala de acum, ca-s doi, cred ca-i tare bine sa ai doi de-odata. Cresc impreuna si-s foarte apropiati unul de altul. Ma bucur mult ca-s bine si n-ai probleme cu ei. Sanatate in continuare!

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Acusor, cred ca v-a priit la munte. Ce bine c-ati fost mai multi si tu ai putut sa te ocupi doar de copil, basca ai avut si ajutoare la distrat copilul...

Pupici,

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Anis ce site comun??? Pot sa vad si eu te rog?

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Mona, vazut mica domnisoara. Asa de bine-i sta in rochita, dar de ce-i suparata? O impiedica fustita sa se joace prin copaci?

Pupici,

sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Corbioana...vezi linkul pe prima pagina..primul mesaj

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Ella, le-am vazut ieri si pe fetele tale, dar n-am mai apucat ieri sa intru... Sunt asa dragute, iar Iulia trebe c-o iubeste mult pe Paula de se lasa asa "jumulita"...

Pupici,

sunt mare...

Mergi la inceput