Bebelusi de iulie-august 2005 (105)
Raspunsuri - Pagina 2
Laura25 spune:
Ba apare mesajul meu .. se vede ca sunt f. fresh
Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Atat suntem de mari
Dianami spune:
Acusor, ce frumos!...aer curat, munti, bebe cuminte ...sa mai repetati figura
Ella, pupam printesele ! Cred ca esti topita dupa ele , Iulia sta la coafat, Paula e o ranjita .
Laura, despre gemenii tai nu stiu ce sa zic, pur si simplu raman fara cuvinte cand ii vad ...trebuie sa ai o zi de vreo 72 de ore sa-ti ajunga pt. ei, asa-i? Felicitari pt. dimensiuni si noile performante! Si tin pumnii motanului sa nu cada in mainile lor .
Gesi, Doamne ajuta ca nu a prins pisica soricelul ! Tare simpatica este, am vazut si pozele de la Pati, in rochita alba si coronita, ca un ingeras .
Mona, cine a suparat frumusetea langa copac? Ca taaare trista era...
Ce bine isi tine sunculitele cand sta in picioare , in rochita si ciorapei ! I-a placut la are curat?
Doamne, fetelor, ce copii frumosi! Numai unul si unul...alesi pe spranceana
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Dianami spune:
Laura, am vazut si pozele noi, cu iepurasi in iarba ! Unul roz si unul bleu !
Apropo, zicea sora ta de isprava lui Rares cu crema de ghete ...si a zis ca ai facut poze. Nu ne arati si noua ce a iesit?
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Laura25 spune:
Diana Mirela, multumesc pentru cuvintele frumoase . Uite aici o poza cu crema : http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/detail?.dir=7e1a&.dnm=8818re2.jpg&.src=ph
De cand am venit acasa a "operat" la cutia cu mancare a motanului, la DVD-playerul lui taica'su, la un sertar cu hainele Biancai ...si suntem acasa doar de 3 zile
Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Atat suntem de mari
Dianami spune:
Wow, Laura, vazusem poza, dar nu m-am gandit ca e crema buclucasa (ciocolata oricum nu putea fi, nu? ). Ma asteptam la ceva gen "copil african", negru ca taciunele .
Oricum, a tare!
In legatura cu ordinea prin casa, doar au venit sefii , au preluat "fraiele casei"...
anis spune:
Giana ,asa cum zicea si mamini (insanatosirea grabnica si voua) chiar daca nu mananca , important e sa bea lichide.Eu ii dadeau cu siringa fortat ceai de menta de ex saus upa..pur si simplu o puneam in pat si ii bagam siringa in gura.
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Giana spune:
Multumesc mult pentru sfaturi.In sfarsit a baut un biberon de lapte fara lactoza cu toate pastilutele/siropurile ce trebuiau luate.A dormit aproape 2 ore si cand s-a trezit era dornic sa bea si ceai si lapte...chiar sa si pape.I-am dat cateva lingurite de mar si para pasate fierte.
Se pare ca refuza sa mai deschida gurita din cauza pastilelor pe care nu le accepta.Cred ca-i era teama ca-s tot pastile.
Sa va zic si una buna: Dani de azi face cu mana PA-PA.Mititelul....la cat este de bolnavior a ridicat manuta si mi-a facut pa-pa cand am iesit sa-i cumpar lapticul.Imi venea sa plang...!
Am vorbit cu pediatrul.Maine dimineata vrea sa ne vada si daca e nevoie ne internam.Kk nu mai face apos si ma bucur tare mult ca dupa laptic nu a mai vomat.Sper din tot sufletul sa fie bine,sa treaca repede..Mi-e asa mila de el.Si parca nici nu mai are chef de nimik.Il surprind uneori vrand sa se joace,se ridica pe marginea patutului dar nu prea mai are stabilitate,e slabit si cade in fundic.Mai rade uneori la carusel si mai trage de lebada.(sau rata ce-o fi aia)
Va multumesc mult pentru incurajari si pentru pretioasele sfaturi.Daca nu accepta lichide...ma impuscam!!!
GeorGiana de Dani
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
anis spune:
Giana nu ii da para...e f diuretica ,ii inmoaie scaunul.Si ia-ti gandul sa te internezi...mai bine ii dai asa cate un pic sa pape.Mai citeste inca o data ce ti-am scris ,referitor la regim
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Monai ,vazut pozele..pupam pe grasunici.
Dianami spune:
Giana, ma bucur ca a papat un pic Dani. E semn bun. Mergeti la medic si poate va lasa acasa, continui tu tratamentul si regimul. Ca din spital poti sa mai vii acasa cu vreo 2 boli.... Numai daca e nevoie ramai.
Noapte buna, fete!