Mamici de iulie - august 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Amabella, m-am luminat, ultimul meu neuron care se plictisea a avut un zvac....era corect cum a scris Leti prima oara 30w4d, pt ca eu am DPN 8 jul...eu ramasesem in urma fixata pe primul DPN 15 jul care nu mai e de actualitate...capisi ? Deci am 31 de sapt, nu?

Cristina +31 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Sabana, Assa asa patesc si eu. Mie lumea nu imi da 23 de ani ci vreo 18 majoritatea. Si cand am fost cu vecina mea si fata ei la medicul de fam la sf il intreb pe medic daca virusul asta al fetei se poate transmite la mine ca na am 6 luni si imi fac griji. Si el ce ma intreaba cati ani ai? Si zic 23 si el de colo aaa mi se parea ca ai 18, ca daca aveai 18 iti ziceam sa-l dai afara. Si asta e medic. Si aici e plin de fete de 15-17 ani cu 2 copii, ca aici statul daca e mama singura si minora le da casa le plateste taxe le face de toate. Si se mai mira ca de ce nu scade numarul de sarcini la adolescente. Pai daca e mai simplu sa faca un copil decat scoala si sa isi caute de munca?

------------------------
25+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Bine v-am gasit fetelor la un nou capitol.
Tare vrednicute sunteti la scris. Eu am fost mai lenesa cu scrisul zilele astea. Am inceput cresa de ieri si numai la asta mi-a stat capul. Deocamdata e binisor, nu plange cand il las acolo ci peste zi cand isi aduce aminte. Si ieri si azi l-am luat acasa la 13.00, dupa masa de pranz.
Azi m-a durut din nou burta destul de tare desi am luat deja 3 No-spa. Si ma doare fff tare osul pubian, am momente in care abia pot sa merg de durere. Noaptea abia ma intorc de pe o parte pe alta in pat si dorm prost, cu multe intreruperi. La control mai merg marti pe 9 Mai iar eco mai fac pe 23 Mai tot la Medlife.
mishi, ma rog sa-ti fie bine!
De valentina chiar nu mai stie nimeni nimic?
Dar de mamanati?
Si vroiam sa va intreb si eu cum ramane cu intalnirea de sambata??? Eu tare as vrea sa ne vedem....
Va pup pe toate!

Cornelia, de Eduard(1 an si 10 luni) si 28+ Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Cornelia, si eu dorm tare prost, ma inteapa niste treburi pe jos pe acolo, uneori simt zvacnituri si o durere asa surda care ma enerveaza de mor. Dar mai avem putintel de indurat, nu?
Bafta la dr si la eco, si eu merg luni pe 8 la dr si abia astept sa il vad pe bb la eco, cat a crescut si daca suntem bine

Cristina +31 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

acu' am intzeles, cristina. si la mine ultima DPN, dupa eco, e tot 8 iulie, da' m-am gandit sa las totusi 16 iulie, pe principiul ca bb se naste tot la 40 de saptamani, dar ceva mai maricel, si nu s-o naste mai devreme numai pentru ca are oasele mai lungi. de altfel, si eu si sotu' suntem inalti (mai ales el), asa ca e normal sa aiba si el oscioarele mai lungi. nu stiu daca inaltimea parintilor are vreo legatura cu lungimea lui bb din burtica, am inteles ca totusi nu ar avea si ca bb devine mai inalt sau mai scund, in functie de mostenirea genetica, dupa ce se naste. si ma gandesc io ca asa o fi, ca eu cand m-am nascut eram tare micuta, 2,750 kg si 52 cm, la 38 de saptamani, iar acum nu ma pot plange ca as fi prea slabuta sau prea scunda.

luiza 29+ si mic si iubit
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;28/st/20060716/dt/7/k/bde6/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

sabana in fotografie este mama mea. Poate seamana cu aceea doamna cu care ai confundat-o.
geliza eu o sa am 34 de saptamani cand am planificat sa mergem 1 saptamana la mare la 2 mai. Eu am intrebat doctorul care a zis ca in principiu nu e problema dar imi va zice la ultimul control inainte de plecare.Asa ca eu plec de nebuuuuunnna. Te pup si eu.
Amabella rabdare si tutun sau ma rog ceva in loc in cazul nostru la fisc ca astia sunt dusi rau. Noi am primit declaratie de impunere pe venit pe numele lui tata (mort de 2 ani) si cand am mers sa clarificam situatia aia imi zicea senina sa vina titularul de rol sa semneze. Eu aveam certificat de deces, de mostenitor, ce mai de toate...
Nu stiu, si imi cer scuze, cine intreba la capitolul trecut daca ne e frica de nastere. Mie una nu. Nu pot sa va spun de ce dar o vad ca pe o treaba care se va intampla pur si simplu si astept sa vad cum. Nu imi fac ganduri nu nimic astept momentul. Nu imi explic de ce deobicei sunt calculata si planificata dar acum nu.

Mitza 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

mai fetelor, tot nu zice nimeni nimic de intalnire in afara de cornelia?

luiza 29+ si mic si iubit
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;28/st/20060716/dt/7/k/bde6/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Pumpkin draga Daniel are data de nastere 14 martie 2002,io 15 ianuarie 1977(io si Eminescu dar nu stiu decat Somnoroase pasarele ca tare ma mai stresau la scoala cu poeziile mareluui poet.Oricum multumesc ca ne-ati trecut pe listuta.
Azi a fost super la Cluj soare si fain dar nu mai rezist fetele la stat in picioare.Si ma poarta Daniel de numa.
Cu calciul ce sa zic sarcina trecuta am luat din sapt 30 ca asa mi-o zis doctora.
Mai dar lamuriti-ma si pe mine sapt a 29-a nu inseamana 28 sapt implinite?Ca nu mai intelg socotelile astea.Si 29 +,28 sapt si 1 zi,2 etc.
In fine aacum tre sa citesc niste poezii la copilsi n-am chef deloc...
A,o sa nasc la spitalul Stanaca ,cu dr Mihu Dan
Va pup fetele si sper sa dormiti la noapte.Io una dorm bustean dupa ce ma freaca Daniel ,dus adus gradi,cumparaturi,papa,platit facturi
Monica a 29-a sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Assa, acum exista un Gluhovschi-nepotul ginecolog si un Gluhovschi unchiul - nefrolog la judetean (e seful sectiei de nefrologie). A mai fost un Gluhovschi -tatal ginecolog, dar a murit. Cam asta e dinastia lor.

nici eu nu prea dorm noaptea, mi se pare ca am o burta foarte grea, si bineinteles ca vizitez toaleta de 2 ori.

pumpkin, multumesc ca m-ai trecut cu doctorul.

Consi si Luca meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Fetelor voi cam pana cand veti lucra?

Ma refer la varsta sarcinii. Eu cred ca o sa merg la lucru pana la 32w. Eu lucrez cam 10 ore/zi si in ultimul timp si in week-end, asa ca nu vreau s-o dau in bara la final.

Pupici

Consi si Luca meu

Mergi la inceput