Copilasi de mai-iunie 2004 (74)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La multi ani Lara!
La multi ani Ingrid!
La multi ani Bianca!
La multi ani Sara!

Fetelor sa va traiasca printzesele asteptam poze

Ne apropiem si noi repede spre 2 anishori azi Inisu face 23 de luni mai are o luna si cum zice ea face"doi aniiii"
Pe 10 iunie cand face 2 ani avem nunta la Onesti,verisorul sotului.Deci vom petrece de doo ori nunta si ziua ei.Deja matusha a zis ca se pregateste sa i comande tort frumos.

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

La multi ani Lara!
La multi ani Ingrid!
La multi ani Bianca!
La multi ani Sara!

Mey,ce repede trece timpul...copilasi de 2 anisori..wow!sa ne traiasca la toate,sa fie sanatosi si sa ne bucuram impreuna!

Diana-tinem pumnii,facem galerie si ii uram BUN VENIT Timeei!

Nico
-mama,tare imi pare rau de dandanalele prin care ai trecut...sper ca puiutii au uitat mai repede decat tine "buba" si tie si puilor Bia si Alex!

Ioana-chiar amuzanta faza cu Rebecutza adormind pe wc...am mai vazut pe la tv faze din astea si imi pareau incredibile...da' vaz ca nu-s...hihihi

Laura-ce-o sa mai petreceti voi..si nunta si aniversare...bucurie mare ,ce mai...Petrecere frumoasa va doresc!

Alus-unde vreti sa mergeti in concediu?..la care mare?...am auzit ca in Bulgaria e tare frumos ,conditii bune si nu prea scump.

Laurina-s-a facut bine puiul mic?

Azi, am fost in parc cu Victor si s-a dat la toate jucarelele celorlati copii...Erau mai frumoase ca ale lui...asa e intotdeauna,e mai verde iarba in gradina vecinului,nu?...ce mai chiraieli cand a trebuit sa plecam...da' au trecut repede,ca tare ii mai place in masina.

Pupici la toata gashca!...
Eeei..era sa uit...felicitari Strumfi2004 pentru familia ta super frumoasa! Sa-ti traiasca minunile si sa fiti mereu la fel de fericiti!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

pentru LARA, BIANCA, INGRID, SARA, si pentru mamicile lor!
LA MULTI ANI, SA CRESTETI MARI, SANATOASE, ISTETE, FRUMOASE SI NOROCOASE SI SA ADUCETI IN CONTINUARE NUMAI BUCURII PARINTILOR!

mama Mariei Alexandra si a lui Stefanut

Pagina Mariei http://www.babiesonline.com/babies/m/mariaalexandra/
Pozici si mai noi http://pg.photos.yahoo.com/ph/gratiela_ion/my_photos

"Dragostea este indelung rabdatoare; dragostea este binevoitoare; dragostea nu vrajmaseste, nu se lauda, nu se trufeste." I Corinteni, 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Simona, multumim , asemenea!

Diana, ne gandim la tine (eu am 2 cez), o sa fie totul bine! Iti doresc refacere usoara, rapida si o BBlina scumpa si sanatoasa!

la toate mamicile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Ciuss- noi dabea in august vom avea concediu, vom merge in PALANGA Lituania, sotul meu a spus ca este foarte frumos, el a fost acolo cand era inca copil, acum am auzit ca este extra, multe atracti ptr. copii, numai bani sa ai.

Nicoleta- dabea astept acest concediu. De aproape 8 ani suntem impreuna si nu am fost nicaieri. Numai ca miam dat seama ca nu am costum de baie. Am spus sotului ca bine ca acum miam dat seama nu inainte de plecare ci acum altfel ar fi trebuit sa ma duc la nudisti

Laurina- ce-ti mai face ingerasul, cum se simte? din partea noastra.

mamici dragi

mica futbolista :-))

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

La multi ani Lara!
La multi ani Ingrid!
La multi ani Bianca!
La multi ani Sara!

anacami, si Andrei are faze cu zbieratul in program. Si in general atunci cand nu-l lasi sa faca ceva: sa joace football cu baietii mai mari (aia mici nu stiu sa joace), sa se spele pe dinti (cum intra in baie vrea periuta) si fel si fel de lucruri pe care le fac oamenii mari. In momentele alea imi vine sa-l bat! Daca ar plange pt lucruri mai importante sau macar ar vorbi ce vrea (ca nu mereu ne dam seama de ce plange). Noi mergem de obicei (cand suntem in Buc) la Alba-Iulia la Kid's Planet. Am vazut Arlechino pe dinafara si chiar vroiam sa intreb cum este acolo. Andrei e innebunit dupa locurile astea de joaca mai ales ca sunt multi copii.
Dar sa vezi ce a facut luni seara. Cat timp stateam la masa la Kid's Planet, l-am vazut ca tot incerca sa se dea pe topogan, si pt ca nu-si dadea seama pe unde trebuia sa urce, incerca sa se suie fie pe branci fie in picioare direct pe topogan. Bineinteles ca nu reusea. In cinci minute vine si supraveghetoarea si-mi spune ca a inceput sa planga si vroia sa plece. Banuiesc ca s-a dus la ea, a luat-o de mana sa-l ajute sa urce si ea neintelegand nu l-a bagat in seama. El s-a enervat si a vrut sa ne caute pe noi.
Eh, si toata seara s-a ferit de fata asta, cand o vedea fugea
Simona, am vazut in sfarsit si filmuletele cum iti facea inventarul si cum papa. A fost o surpriza pt mine pt ca mi-l aduceam aminte cu carlionti si brunet. Apropo de barbierit, a doua zi a facut o iritatie pe obrajori de toata frumusetea. S-a trecut cu claritin in 2 zile dar vezi, ambitiile se platesc.
alus, femeie serioasa si te gandesti la prostii... Distractie frumoasa la mare.
Diana, mult a fost putin a ramas. Iti urez din suflet sa ai o nastere usoara.

De fi-miu ce sa mai zic. Prostiile pe care le face se vad si din poze. Cu mustati sau fomist, cuminte cu manutele la spate sau cu gura pana la urechi in parculet. Nu cred ca as face fata cu inca unul ca el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Am mai intrat sa va spun ca am pus poze noi, este albumul cu 19 poze.

Poate stiti cum se poate sterge poze din album si daca se poate?

Mammy- tare mai rusinat Plus ca cine a spus ca sunt femeie serioasa Mai pacatuiesc si eu si ma gandesc la prostioare.Bine ca gandesc numai.Te dulce.

mica futbolista :-))

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!

LA MULTI ANI LARA CELINE!!!
LA MULTI ANI INGRID!
LA MULTI ANI BIANCA!
LA MULTI ANI SARA!

Azi este ziua fetitelor!!! Sa fiti sanatoase, si sa aveti numai bucurii!!!

Ioana, trebuia sa-i faci o poza, neaparat!!!, ce sumpaaa!!!

Diana, ce putin mai este!, tinem pumnii sa fie totul bine, refacere rapida dupa operatie!. Te rog sa ne anunti si pe noi cand pleci. Ce mai face Vladut? O asteapta si el pe Timea?

Nicoleta, of, mititeii pupam noi sa treaca repede. Ce mult o sa lipseasca la vara, cum o sa stai fara ea?!, tare greu cred, mai ales ca ea este si iubareata, dar pentru ea va fi bine.

Alus, am vazut poze cu blondina, se pare ca ea se pregateste deja de mare, nu? Este o dulce!

Simona, asa este intodeauna mai frumos la altul, asa cum ni se pare si noua mai buna mancarea la altul:)). Deci e fan 'bruma'(masina), eee sa se ia de mana cu minunea care parca in masina l-as fi nascut. De fapt noi cand era mic si plangea ca sa-l linistim dadeam o tura prin cartier cu masina si gata era un inger urlatoarea mica:))

Multumim, pentru urari, Mihnea este mult mai bine, nu mai tuseste aproape deloc si sunt foarte bucuroasa ca mai iesim si noi in lume, l-am tinut un pic mai departe de ceilalti copii ca sa nu ia racela de la el.
In rest ma uimeste in fiecare zi cu cate ceva, a inceput sa renunte la cuvinele inventate 'agheie' care insemna lumina:)), a devenit 'amina' , 'Kaghe' (minge) este ba migea ba kaghe. Deja imi povesteste ce face la nana, unde s-a mai lovit si ce a mai facut miki-miki(catelul mamei), iar daca indraznesc sa nu inteleg se incrunta la mine si vorbeste mai tare, adica ce faci de nu intelegi mai mamii???
Cel mai incantat este de masina, la fel ca Victor, cand iesim afara primul lucru alearga spre masina strigand 'a dadan, a dadan'(la volan), unde tati si-a pus mintea si la pus, iar el incepe sa dea din volan stanga-dreapta, trage de maneta schimbatorului (spre groaza mea), semnalizeza si rade intr-una. Iar daca se blocheaza volanul ne cere 'chia', ca a vazut el ca asa se deblocheaza:)).
Hei gata, ca m-am laudat destul si ma intorc la treaba, ca de cateva zile tot incercam sa convingem niste oficiali din minister ca nu-i frumos sa te duci la o expozitie internationala fara nici un material(mai ales cand ai si fonduri si stii de 5 luni) si sunt uimita de oamenii astia care n-au nici o treaba cu posturile lor si nici nu-i intereseaza nimic in afara persoanei lor uitand ca reprezinta altceva. Na ca intru in altele, dar tare ma revolta...

Multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani Lara Celine, Bianca, Ingrid si Sara!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

La multi ani printeselor
Lara Celine,
Bianca,
Ingrid
Sara

Sa fiti sanatoasa si sa aveti o viata fericita!
Mamicutelor, sa va traiasca!

Diana, nastere usoara! Imi imaginez ce eotionata esti, mai ales ca stii exact cand va fi momentul!!!
BebeBeca, imi imaginez ce haioasa a fost Rebeca! Nu am mai vazut de mult timp poze cu ea- ai ceva poze noi publice?

Sebastian s-a mai cumintit un pic, saptamana asta a stat in Bucuresti- asa ca nu a mai fost "bulversat".
Stiti ce ne spune acum cand are ceva "suparari? "tipa baiatu'; tip,tip" sau "sunt supalat!"
Pentru tobogan trebuie sa alegem din vreo 3 modele, unul din ele (cel care are si leagan) este la super-oferta la toate hypermarketurile: 5,5 mil. Am mai gasit unul care are si un fel de turnulet. Sa vedem ce ii luam. A fost sotul meu si in Doraly, auzisem ca ar fi ceva si pe acolo, multe jucarii din plastic. Tobogan nu a gasit decat ceva f.f. mic, in schimb i-a luat o multime de tractorase si camioane.
Casa de la tara este destul de aproape de autostrada (la cativa "pasi"), insa nu avem intrare directa- ci trebuie sa traversam alt sat sa ajungem la noi. Cred ca va mai dura toate vara, va fi destul de maricica (la cererea noastra expresa a ales un proiect si cu mansarda-ce se doreste spatiu de joaca pt. copii). Soacra mea se va ocupa de amenajarea curtii, isi doreste sa o umple de flori. Am rezervat si un spatiu pt. locul de joaca al copiilor ,toboganul va fi tocmai bun pt. inceput

Voiam sa va mai scriu ceva, dar trebuie sa inchid!
Poate revin mai tarziu!
Va pupam!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput