nasterea la Municipal
Raspunsuri - Pagina 2
Kehleyr spune:
Adica ma cheama Dana si am o prietena Irina medic ORL-ist care m-a trimis la Dr. Anca de fapt... si care naste la sfarsit de august inceput de septembrie... Daca nu esti tu imi cer scuze
Nicolamar spune:
dana,
sti cum este cu datul la doctor, daca ii dai 200$, oare crezi ca-ti va spune este prea mult?Eu nu cred.
Fiecare da cat are.
Cand am nascut in mai 2001 prin cezariana am dat la doctor 1.500.000lei, iar la anestezist 500.000lei. Atat am avut atat i-am dat si sa stii ca a fost multumit, sa comportat la fel si cu mine si cu cea care daduse 100$, deci?............
Sa auzim numai de bine.
bebelusha28 spune:
Nicolamar,ai avut anestezie generala si dupa 2 ore ti-a adus bbul la alaptat? Municipalul este Spitralul Universitar-de la EROILOR.
Diana,tu ai avut programare la rezerva cu plata? Am inteles ca e doar una si cam dificil sa o gasesti libera!
Gianina,o sa nasc la inceputul lui mai cu dna dr.Nicolicea.
Mai naste cineva atunci sau cu ea?
Va pup!!!
Sabina spune:
Si eu am nascut la Universitar, cu dr. Badiu.
Am stat intr-o camera cu inca 4 care nasteau normal, eu am asteptat cezariana ...12 ore! Pt. ca d-na Culcer, de la neonatologie avea cabinet si dimineata au fost urgente!
M-au operat ci rahiperidurala si mi-au adus-o la alaptat dupa 2 ore, sau o ora, nu prea mai stiu exact.
A doua zi m-au mutat la salon, cu inca 2 mamici, cu bebita langa mine.Au fost toate f. dragute, desi n-am cotizat prea mult.
Ceea ce iti trebuie obligatoriu: 2 pachete de vata, absorbant pt. zilele 2, 3, pampers si sapun, prosop de bebe.Restul iti dau ei, si mai bine sa nu murdaresti camasa ta, mai ales daca vrei sa nasti normal!
Succes!
PS Daca mesrgi la cursurile prenatale ,la ultimul se face o vizita a maternitatii!
Sabina & Sofia Galagia
gianina spune:
In legatura cu aceste cursuri....Stiti cumva cand incepe urmatoarea serie? sau pot sa merg oricand?
Multumesc!!
gianina
Salina spune:
Si eu voi naste la Municipal intre 9-14 iulie cu d-na doctor Branescu si am mari emotii...
Am aflat(saptamana trecuta) ca se tin cursuri prenatale in fiecare zi de marti, de la ora 17. As vrea sa merg si m-as bucura sa ne intalnim pe-acolo...
Multa sanatate.
Alina
Kehleyr spune:
Alina, probabil ne vom intalni in spital... eu am termenul 3-11 iulie.
Pentru cine e interesat, de la cabinetul doctorului mi s-a spus ca daca vreau la cursuri sa intreb de Ambulator - "sala cu flori". Suna cam misterios trimiterea :)