Clubul optimistelor (12)
Raspunsuri - Pagina 11
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by daniela_daneza
Georgi, trezireaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
La cine tipi tu acolo? Nu vezi ca am postat inaintea ta?
Plec afara.A trecut vijelia.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
daniela_daneza spune:
Georgi, sa il folosesti sanatoasa ! CE telefon?
Dany
andreea_trend spune:
Ce mai fac optimistele mele dragi?
Cata treaba am avut azi... nu mai pot sunt franta.. maine am un botez si socrela mea e nasa... eu i-am organizat totul... acum sper sa iasa bine.
Mey mai aveati putin si ajungeati pe pag 3... unde sunteti?
la fete
P.S. mie dor de mami
daniela_daneza spune:
Buna seara optimistelor!
Unde sunteti?
Georgi, intreaba admiratorul tau = nepotul meu, unde esti? Hai iesi la iveala....tulbuti "copilul" si apoi dispari?Doamna profesoara! Ai plekat pe undeva?
Andreea si mie imi e dor de nasica mea draga, dar lasa ca mai e un pic si apare si gandeste-te la cat e de fericita acuma.
Sunt convinsa ca avand o semenea mama , ai facut , organizat totul ca la carte !Succes! Asteptam poze!
Azi i-am propus si eu prietenei mele , care este insarcinata in 9 saptamani sa ii botez copilul! Sper sa reuseasac sa tina sarcina...are ceva probleme, a mai pierdut cateva....si sa ii fiu nasa bebelului!
Dany
georgi75 spune:
Fetele m-am luat cu treaba cand am venit de afara si cand m-am asezat la calculator m-a tras Daneza la discutii cu nepotul ei.
Da vad ca nici voi nu va omorati pe-aci. Hai puneti mana si invatati si bafta maine Corinei.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Avem si POZE
andreea_trend spune:
Dormiti?
Cred ca numai eu mai bantui pe aici la ora asta
Corina bafta multa la exam
Fetelor eu maine sunt la botez... asa ca nu stiu daca mai apuc maine sa intru asa ca va dau un mareeee ca sa tina toata ziua.
quote:
Andreea si mie imi e dor de nasica mea draga, dar lasa ca mai e un pic si apare si gandeste-te la cat e de fericita acuma.
Asa e Dany mai e putin si vine... insa la cat de fericita stiu ca e acum parca as mai rezista fara ea inca o saptamana ... da NU mai mult.
Pupici multi mami
Noapte buna fetelor... si somnic usor
teodora35 spune:
neata la optimiste o cafeluta si din partea mea
Corina multa bafta la examen
Andreea distractie placuta la botez
in final am reusit sa pun poze cu noua mea sufragerie ,nu este cine stie ce dar mie imi placesufrageria
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
georgi75 spune:
Neatza optimiste.
Am venit si io la cafeluta...
Corina bafta la examen iar tie Andreea distractie placuta la botez. la amandoua.
Teodora faina sufrageria ta. Si mie imi place sa am cat mai mult spatiu. Iar ideea cu usa de la balcon desfiintzata mi se pare geniala. Cred ca am s-o fur.. Apartamentul cu 3 camere pe care l-am gasit are aceeasi chestie.Usa la balcon si din bucatarie si din sufragerie. Asa ca... e o ideee super.
Danezo wake up! Azi lenevesti?
Imi promisese soatza ca ma duce la tara dimineatza dar bineinteles ca s-a ivit altceva si nu m-a mai dus.Cica ma duce pe la 12.00.
Voi sta la tara pana maine. O sa va fie dor de mine?
si revin
Avem si POZE