Mamici de mai-iunie 2006 (79)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NoemiTm spune:

Felicitari mamicilor pt bebelusii frumosi si sanatosi! Asteptam sa va refaceti si sa ne impartasiti povestioara nasterii fiecarei comori.

Se pare ca singurul bb care nu se grabeste sa se nasca este al meu..Am ajuns in saptamana 39 dupa medicul de familei (38 dupa dr gineco)si nu mai am nici un semn ca bebita ar vrea sa se nasca.. nici o contractie nimic. Cu o saptamana - doua inainte am simtit dureri de spate si burtica, asemanatoare cu durerile de ciclu..dar au disparut de tot.

Carmina, iti tin puminii sa primesti vesti bune.
Se pare ca in cazul meu virusul a inceput sa faca ravagii pe ultima suta de metrii, tocmai mi-am repetat analizele de sange si mi-au iesit transaminanzele peste valorile normale. Maine primesc rezultatele din care aflu daca s-a activat hepatita sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by lucia_cs

Lucia si cu mine am dori sa impartim bucuria mare cu voi: micuta noastra Evelyn s-a nascut la 3 Mai, 12:08 pm ora Baltimore.
Ea cantareste 3.3 kg si are 53.3 cm lungime, Apgar 9. Ambele, Lucia si Evelyn sunt foarte bine si se vor intoarce acasa vineri.

Va vom trimite mai multe in curand,
Csaba

FELICITARI!

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

mihaela.f cica eu am - hipertensiunea gestationala tranzitorie (indusa de sarcina).de retinut apa nu retin ca nu ma umflu deloc...nu am nici picioarele, gleznele umflate si iau metoprolol acuma de 2 ori pe zi si sper sa-mi revin.....ca m-am ingrozit cand am citit ce ai scris despre hipertensiune acolo....
sa vedem cu decurg zilele astea.....ma duc sa-mi iau iar tensiune imediat sa vad cum stau....
colac peste pupaza.....medicul ginecolog nu e in cluj ca are ceva conferinta nu'sh pe unde si numai pe sambata-duminica ajunge inapoi si la mobil nu raspunde....
asa ca astept.....

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Buna gravidutelor si felicitari noilor mamici!

Eu sunt o mamica de la martie-aprilie si am intrat sa va doresc tuturor sarcini si nasteri fara probleme si bebei sanatosi de nota 10!

In curind noi ne vom muta la "scutece"(0-4 ani) unde va asteptam si pe voi atunci cind ultima graviduta de pe lista voastra va naste.

o virtuala la fiecare va trimite
Mariana

mama Monicai(1998), a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriella spune:

Lucia si Csaba, felicitari! Sa va traiasca mica printesa! SA FIE MINCACIOASA SI SANATOASA. REFACERE RAPIDA!

Adriella 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Gata...am reparat calculatorul,bine ca n-a avut nimik nasol care sa ma tina departe de forum chiar acum cand e mai interesant.

Am sa incerc sa recuperez tot ce s-a scris,sper sa si reusesc pt ca tre sa stau mai mult in patutz.Azi m-a durut si spatele si burtik...minunatele dureri ca la ciclu,intepaturi in col si shuturi din plin de la bebe.

Ne-am hotarat intr-un final si cum o sa o cheme pe fetitza noastra: INGRID,poate ai timp Doroty sa scri acolo in dreptul nostru...bebe Ingrid...sa nu mai fie bebe fara nume.

In principiu m-am hotarat pt data de 10 mai,o sa vb si cu doc sa vedem daca e ok atunci,asta daca nu se grabeste cineva.

Ama...please...zi-mi cat de tare te-a durut?Adik zi-mi ca nu te-a durut prea tare.

viviana38w2d

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

am scapat de internare inainte de nastere....dupa ce am inceput de ieri tratamentul cu metoprolol azi aveam 128/88 tensiune asa ca e bine....s-a linistit si sotul....

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Bravo Arleena. Ce ma bucur ca ai scapat de internare. Bine ca acum puteti sta si tu si sotul mai linistiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna ziuaaaaaaaaaaaaaa.....Uraaaaaaaaaaaaaaaaa
Acum am venit de la doctor si am aflat ca pana la urma se poate. Problema era ca bebelusilor se prefera sa li se administreze intramulscular aceste imunoglobuline, pe cand ce am eu sa da intravenos. De aceea procesul de administrare este mai lung decat o simpla injectie dar si rezultaul pe masura . Adica sa inteleg din toate astea ca de unde eram la un pas de a face apoplexie de ingrijoarare acum s-a dovedit ca e mai bine asa chiar daca nu asa s-a vrut.
Oricum, cel mai mare merit pentru acest rezultat il are medicul meu, ca s-a interesat, a sunat si in Elvetia, la neonatologii de acolo, si ca i-a pasat daca aceste medicamente sunt bune sau nu. Putea foarte bine sa se opreasca la primul raspuns, care sunt sigura ca a fost nu si gata. Multumesc Dr. ION IONUT.
Si, am mai spus si aseara, voua ca ati fost alaturi de mine cu o vorba buna, cu o incurajare .

Noemi, imi pare rau sa aud asta. Eu sunt in aceiasi situatie ca tine, adica avem aceleasi rezultate ale analizelor si ma pui pe ganduri. Ma gandesc ca transaminazele mai cresc si din alte motive, nu neaparat ca s-a reactivat virusul. Poate ai fost foarte obosita cand ai fost la analize, cine stie? oricum tu ai imunoglobulinele, clar nu cred ca o sa mai poti alapta si poate ca daca nasti cu cezariana bebe nu va avea nimik, numai si tu sa te simti bine ca sa poti avea grija de el .

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Uf, acum simt cu adevarat oboseala...nici azi noapte nu am putut dormi de griji, dar acum ce a fost a fost , sa trecem la lucruri mai serioase .

Lucia felicitari. La multi ani Evelyne!!!! Sa fi fericita si frumoasa!!!! Lucia refacere rapida!

(Evelyn, fara "e" la sfarsit este nume de baiat).

Alia, ce mai faci? Vum te simti acum in ajun de sarbatoare? Sper ca faci fata distractiei ? Succes si mult curaj!!! La cezariana chiar ca trece repede.

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput