Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Crisu , Anasebe daca aveti posibilitatea sa stai acsa macar pana la un an cu copii, faceti-o fara ezitare. Eu trebuie sa incep lucrul nu atat din motive financiare cat de fapt pt acte . Trebuie sa imi depun pt reinnoirea drteptului d emunca si sedere si asta trebuie sa arat ca lucrez. Asta e , in tara asta minunata numa i 120 de zile te palteste statul sa stai acasa cu copilul. Pana si in Ro poti sta 2 ani . Macar un an sa puteti sa stai e o investitie in copilu vostru.

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Ai dreptate Ana. Oricum 90% sunt hotarata sa stau acasa pana la 1 an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
LA MULTI ANI RAzvanel! Si la fel si celor mai mici: Paul, Sebastian si Peter.
Vad ca subiectele zilei ar fi: alaptat pauza, serviciu da sau nu, Botez si evident mancare bebe. Atat mi-a ramas in cap.
Mai fetelor, pai daca salivatul, maraitul, bagatul mainilor in gura si a tuturor obiectelor ce pot fi duse la gura, sunt simptome de dinti, noua de ies dintii de 2 luni! Deja am incetat sa mai sper ca-i vad iesiti. Ufffff.
Vad ca Fulgile au cam falimentat. EU am facut depresie cand mi-a spus kinetoterapeutul ca are fata parapareza si Pa alaptat! CA prea plangeam. Brusc nu mai aveam ce sa mulg. Acum vad ca tot n-a disparut laptele meu, de muls nu ma mai mulg neam, dar o pun pe fata noaptea la san si vad ca trage si sigur are ce, ca am vazut ca mai tzasnea ceva.
Eu sunt in plina cura de slabire (de o saptamana) si incet incet o sa vad eu rezultatele (azi am trecut de o bariera psihologica, nu spun care, ca mi-e rusine de cat de grasa sunt).
Fetelor, ce e mandra mea imposibila de la natura ei fitzoasa si agitata, dar de cateva zile e insuportabila!. Maraie si plange non stop, in brate, in pat, in carucior, afara. E foarte nasol. Azi de la 5 s-a trezit si nu s-a mai culcat pana la ora asta decat de vreo 2 ori cate 15 minute!. Si nici acum nu doarme evident. A scos-o tata afara, dar prevad ca se va intoarce cu ea in plina isterie.
Alina, eu sufar alaturi de tine, ca fata mea vrea doar in brate si nu doarme. Ziua daca apuc sa fac patul, sa spal vasele si biberoanele, sau sa mai pun ceva la spalat, mi se pare o mare realizare! Jalnic, stiu.
JAnino, tu de ce nu mai zici nimic? Ca stiu eu ca citesti.
AnaBordea, mama ce beboiaca solida ai! Sa-ti traiasca! E minunata. Crezi c-o prinde din urma pe cea mare la greutate?
March, mai traieste camera? Ai reanimat-o? Eu sper ca da, ca altfel cum vedem noi la vara moatele din parul Ioanei?
la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

ANA, eu chiar stau toata ziua cu Ayan in brate. Ce sa fac daca plange? Cat sa-l las sa planga? Doarme numai in brate.
Si eu zic ca e bine sa stam cat mai mult cu bebelinii acasa. Nu am incredere in bone.

Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

BEE, chiar ma intrebam daca mai sta cineva cu copilul in brate toata ziua. Eu fac pipi, mananc si in rest stau cu Ayan in brate. Stau la calculator.

Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Alina, pe mine ma ucidea spatele daca trebuia sa o tin toata ziua in brate. Eu nu zic sa-l lasi sa planga , Doamne fereste, nici eu nu sunt adepta si eu cum plange cum fug, cateaoidata cand stiu ca doar sae maraie ( plange fara lacrimi ) o mai las vreo 5 min daca am treaba. Nu ai incercat cu un carusel ceva care sa-i distraga atentia, chiar si pt cateva minute tot ar fii o realizare ! Nici Clara nu statea in patut, pana m-am gandit eu intr-o zi si am luat o sarma si am cusut pe ea 4 papitzoi si i-am atarnat de-a latul patului. Asa acum cand se trezeste se uit ala ei si la unul si ajunge si-l misca. Cum am zis, pot sa o lasa acum max 30 min, dr obicei e mult mai putin, dar eu sunt multumit asi sa pot scoat esi intinde rufele din masina. Sau mai am o papusa carte mi-a trimis-o bunica mea din tara , care canta da din cap si i se aprind cercelusii rosii, si de aia este fascinat asta si se uita la ea, si aia o avere sa nu crezi ca a facut, al uat-o bunica-mea de la tara din piata . Sa nu te superi ca insist , eu incerc sa iti dau doar sugestii ca sa iti fie mai usor

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Da Bee citesc dar nu prea am ce sa zic... Carla in continuare nervoasa, colici etc. E un pic mai bine totusi...
Acum testez programele Baby Einstein si vad ca merge, va recomand si voua, incercati cu Baby Mozart ca asta e pentru bebei mici.
Am inceput intarcarea si merge asa si asa, oricum e mai linistita de cand ii dau si bibe pt ca se satura, doarme mai bine.

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am fost si noi afara, am reusit sa mananc prima data pe ziua de azi si ar fi cazul sa urez si eu ceva sarbatoritilor. de dim. am zids ca scriu si m-am luat cu alte alea.
Razvan, Paul, Sebastian, Peter!!!
4 sarbatorim azi.

Cata si Anda e super bestial Polly, mie imi place si designul si culorile. pana acum n-am avut probleme cu marca asta si tot de la ei am toate accesoriile.
a costat 4.600.000 lei, in oferta in mag. lor.
Alina, draga de tine, cred ca ai niste muschiiii.
Moni imi pare rau de Di, mai stii ca nu sunt dintisorii? La Marco i se vad jos, in gingie 2 patrate albe. acasa toti mi-=au zis ca tre sa-i iasa, dupa simptomele care le are, dar eu nu cred.
Liliana poate nu mai e asa de consistent lapticul tau. eu asa am patit cu Marco, care urla de foame dupa 2 ore.
si asa m-am decis sa trec pe formula si sa incep incet cu diversificarea.
Crisu, poate si eu sunt ciudata, dar mi se pare mult mai comod cu bibe decat tzitzi. cu toate ca e mai mult de munca.
Ana la printesica maraita. sa mai pui poze.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GIOVA am vazut pozele pe care le-ai pus! Auzi la ea PACALA! Super pozele de pe drum si de la Alba! Da-i drumu mai iute cu alea de botez!
INGRID am vazut-o si pe DIANA,culmea ca nici ea nu arata deloc slaba,ba chiar e grasutza la fatza! Ii place cu salteaua aia?
ALINA si eu zic ca are dreptate ANA,trebuie sa gasesti ceva ce sa-i placa si lui si sa-l ocupe! La o adica il poti lasa un pic si sa "miorlaie" ca nu patzeste nimic! Si Diana cand nu-i convine ceva izbucneste in plans,dar daca in urmatorul minut nu i se satisface pofta,se opreste si se consoleaza ea cumva! Eventual ne mai cearta aiaiaiaiaiaia....pe acolo....Trebuie sa respiri si tu cumva! Nu sta nici in carucior,sau bouncer etc. si undeva sa te poate vedea,iar tu sa-ti poti face treaba? Eu cand trebuie sa stau mai mult de 10 min. in bucatarie, duc caruciorul cu printesa in hol cu fatza spre usa din bucatarie si sa vezi ce sta si se uita la ce lucrez sau mananc pe acolo,ca-i "peisaj" mai nou decat in camera! Pai eu fara caruciorul asta eram decedata de mult

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Eu am reusit sa-l dezvat pe-al meu de statul in brate. Acum sta si se joaca fie in patut singurel, fie pe canapea cu mine, fie in scaunul de masa, dar in brate foarte rar il tin mai mult decat trebuie. Ce-i drept, lucrul asta a fost posibil dupa ce nu am mai alaptat.

ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu

tiberica fara frica

Mergi la inceput