peste 10 zile de..
menstruatie..
maine se fac 11 si nu da semne ca s-ar termina ![]()
ce poate fi? abia sambata am programare la medic si pana atunci tot stau si ma framant..
"normalul" la mine inseamna 5 zile, abundent, cu dureri mari; de data asta in primele 3 zile a fost foarte putin si fara dureri. m-am bucurat crezand ca este ciclu peste sarcina (desi ne-am protejat dar nimic nu e 100% sigur) dar treptat a inceput sa fie din ce in ce mai mult si aproape numai cheaguri..
va rog ajutati-ma cu un sfat!
Raspunsuri
bubuleana spune:
du-te urgent la dr.. e posibil sa fi avut un avort ovular... insa numai un dr poate sa-ti spuna exact despre ce e vorba
multa sanatate!
bubuleana
unboticutz spune:
incerc sa ajung mai devreme da nu stiu daca pot; nici nu stiu unde sa ma duc ca peste tot trebuie programare si majoritatea n-au liber imediat
am facut si un test de sarcina care este negativ![]()
mihaela amalia spune:
Pentru o urgenta ar trebui sa isi faca liber cum iese primul din cabinet si sa te strecoare repede pe tine, ca doar nu dureaza ore....Asa am patit eu, aveam niste dureriii, si m-am prezentat de urgenta la cabinet(ca programata trebuia sa ma prezint peste vre-o sapt.) si m-a luat(aproape) imediat inauntru...cred ca asta dpinde si de doctor...
Parerea mea e ca poti sa faci o incercare...
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> AmaliaNu conteaza atāt de mult ceea ce faci, ci cāta dragoste pui īn ceea ce faci.
dana-alexia spune:
Eu iti pot recomanda cabinetul dr-lui Badea Stefan,este langa mall-ul din vitan, te poate primi si fara programare.
Tel/Fax cabinet - 3238698
Mobil 0722335515
Program 15:30 - 19:00
Sanatate multa!
DANA & ALEXIA
(12.06.2005)
poze
Eftimie C. spune:
Scumpa mea, sper sa nu fie nimic grav, dar la Urgente intr-un spital nu se poate merge?
Sanatate multa si sa ne dai vesti.
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
amarantina spune:
Am patit si eu dar n-a fost nimic grav: se sparsese chistul de la ovarul drept. Atunci am scapat de el dar s-a refacut in 6-7luni.
Carmen_Marieta spune:
Urgent la dr... am patit-o si eu aveam sarcina extrauterina si o tuta de dr imi sounea ca am anexita!!!!!!!!!!!!!!!! mergi dak se poate la un cabinet cu echo....
Multa sanatate!!!!!!!
andanii spune:
dute repede la medic , o chestie de genul asta pe mine m-a tinut 2 luni , timp in care am facut zeci de tratamente si tot nu s-a oprit decat in urma unui chiuretaj
sanatate maxima

of greu a fost atunci 

ANDANII 

unboticutz spune:
multumesc pentru raspunsuri 
este de fapt un chist ovarian de 8.1cm;luni sunt programata pentru punctie (dr incearca sa il micsoreze un pic asa incat sa pot face o luna doua de tratament cu anticonceptionale poate poate o scadea in dimensiuni). mi-e tare frica; aveti idee cum se cheama chestia asta in termeni medicali? ca nu prea stiu ce sa caut..la mine taiatu chistului suna tot a operatie..
multumesc!