Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 9
dj_mama spune:
Carmen, vezi ca la unii dr. se fac de acum programari tocmai pt septembrie. Asa ca daca vrei in sept. trebuie sa te inscrii de acum.
slavmih spune:
Gabiu am facut o inseminare cu Moisa. Am de gand sa incerc pana in toamna cu inseminari si daca nu am nici un rezultat pozitiv anul viitor sa fac FIV. 
MRL
Analiza este gata pe 12 mai. Vineri o sa sun la CMU Unirea ca sa intreb de rezultat. Sper sa fie bine.
Va pup
MRL spune:
gabiu, si eu am luat cycloprogynova 3 luni inainte de a incepe tratamentul pt. FIV. La inseminarile facute am avut mereu endometru aproape de 9 iar de la acest medicament la ultima inseminare aveam deja in ziua 10 de la CM endoemtru de 10,1, deci la mine a crescut foarte bine. Eu cred ca se rezolva problema endometrului. sa ne ti la curent. 
carmen, iti doresc din suflet sa devi cat mai repede graviduta daca nu natural macar cu ajutorul inseminarilor. Inseminarile sunt floare la ureche pe langa FIV. Eu inca sunt la inceputul drumului, sunt constienta ca mai am mult drum de facut, cu multe emotii si frica. Toate fetele care au trecut prin FIV au simtit asta. Dar sa sti ca te intaresti si curajul chiar daca vine incet, cu siguranta vine. Nici nu iti dai seama de forta noastra interioara cand este vorba de
. Iti multumesc pentru incurajare si sa fi sigura ca norocul o sa ne urmareasca pe toate.
Legat de listuta pt analize FIV, eu am luat-o de la Moisica. parerea mea este sa ii spui ca pe masura ce faci inseminarile pana in toamna (sa dea Domnul sa se intample minunea mult mai repede) sa iti dea si listuta pt analizele FIV, nu de alta dar sa fi pregatita pt orice. Si daca se intampla minunea analizele vor fi bine venite, pt ca oricum fiecare graviduta trebuie sa isi faca analizele.
Eu am facut multe dintre analize la MedLife pt ca acolo m-a trimis (recomandat) dr. Sotul a facut spermograma la cabinetul dr. Hemolograma, glicemie, uree, creatinina, coagulograma le-am facut la Giulesti. Dosarul pt FIV se face pe baza analizelor pe care le ai, nu ti se opreste nici o hartiuta, toate rezultatele vor fi trecute in niste tabele. Oricum te vor intreba despre parintii tai si ai sotului (daca au avut ceva boli), daca tu si sotul suferiti de ceva anume, o sa semnati cateva hartiute si multe altele de genul asta. Trebuie sa ai neaparat HSG sau laparo. Eu am avut HSG din 2002 si a fost bun. Daca esti pacienta dr. Moisa si stie de problema nu trebuie sa fie intrevederi cu prof. pt a incepe FIV. O sa te vada prof. dupa care o sa iti spuna ce protocol vei incepe. Dupa aceea o sa intre in scena asistenta sefa care o sa te indrume ce trebuie sa faci, o sa iti faca programarile pt ecografii si multe altele. Te
dulce
slavmih,
dulci. Eu cred ca analiza o sa iasa bine. Iti tin pumnii.
Eu ma simt mult mai bine, durerile aproape ca au disparut. O sa iau in continuare carpicon supozitoare.
va pup dulce pe toate
Amely spune:
Va pup, fetele. Rami, Carmencita si toate-toate, sunteti niste dragute!
Da Carmencita, o sa incerc cateva luni fara sa fac nici un tratament...sincer nu mi-e frica atat de efectele secundare cat de faptul ca voi pierde 6 luni pretioase, pentru mine. Daca dupa o perioada nu reusesc sa raman, am sa trec poate la masuri mai "radicale", gen Diphereline... Pana atunci ma rog la Doamne-Doamne si
nu imi pierd speranta, mai ales ca va am pe voi
PS azi am scos firele
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
nucutza spune:
Salut!
Vreau sa va zic ca e a nu stiu cāta oara pe ziua de azi ca incerc sa ma bag si eu in seama, da ba imi cade net-ul, ba vine seful, ba...
Ase, care va sa zica, pacienta Moisa+prof., 5 IA la activ (nereusite, stati linistite). La primele doua sau trei am avut cite 2 foliculi, ba o data am avut chiar 3 (1 un ovar, 2 celalalt), CM natural, endo bun, da“nimic. Zice Moisa ca pt. ca sunt cam maricica (am 35 anisori). Mai fac unul la urmatorul CM, ca a zis Moisa ca abia dupa 6-7 IA ne gindim la altceva. Asa ca ma paste FIV-ul, ba chiar + ICSI, ca al meu nu are gigei
. Am citit listuta lui antosit si m-am speriat de cite analize tre facute. Da le facem, ca n-avem incotro!
Draga Liana30 , poti sa ma treci si pe mine pe listuta ta de superpacienta dr. Moisa. A! am uitat sa va spun ca la al treilea IA, ala cu trei foliculi grasuti, am facut febra, rau, greata, dureri de cap, scurgeri abundente rozalii, ca ma gindeam ca na belea, acum ca s-a prins, am facut febra ca proasta. Cind colo, ce sa vezi? Am facut un...polip de toata frumusetea
! Ce sa mai zic, noroc cu voi, ca ma faceti sa mai rid si-mi ridicati moralul.
Inca ceva! Stie careva sa-mi zica ce sa fac ca sa-mi activez chat-ul? cred ca ieri l-am dezactivat din greseala. Nu rideti de o biata aspiranta incepatoare. Si chiar daca rideti, oricum nu va vad.
Pupici.
Ioanatugs spune:
NUCUTZA Bine ai venit printre noi! 

Ti-am raspuns si la Endometrioza! Deci tu facut un polip de la ISA, ia mai povesteste, ca parca am patit si eu ceva asemanator! La prima mea inseminare cu moisica am facut febra de peste 37.5, la vreo 4 zile dupa, dar eu am crezut ca am racit pur si simplu! Si, la fel, am avut ceva scurgeri rozalii in perioada cat am avut febra! Ce sa fie oare? Cum adica polip, unde?
AILEENE ce mai faci? Mi-e dor de tine! Hai pe la noi..

AMELY merg azi sa scot firele! Tu ce mai zici?
Cu drag Ioana Tugs
aileene spune:
Buna iubitelor ! Nu v-am mai scris de multisor din cauza ca am cateva probleme de conectiune in aceste ultimele zile , din pacate nu pot sa va scriu dar v-am citit ! N-am putut sa pun nici pozele ca lumea , dar in curand vom avea un nou "lap-top" si atunci sa vezi , n-o sa va mai las din priviri dulcetele mele cumintice , vad ca sunteti toate pe treaba si mergeti un sensul cel bun
Liliana , Amely , Carmen.Cita , Ioana , Thea , Slavmih , Camy si Bety si toate toate , va sarut cu drag si dor ! Voi reveni peste putin timp , va doresc pana atunci , mult succes in ceea ce faceti in aceste momente !
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 ani 1/2 (22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos
nucutza spune:
IOANATUGS, am facut un polip uterin, pe cornul drept, adica taman in fundul uterului (eu cred ca de la pregnyl); am facut febra 38,5 o zi, apoi m-a lasat si dupa aia vreo trei zile la rand am avut o stare febrila 37,7. La fel am crezut si eu, ca am racit, dar nu aveam nici un simptom de raceala. Si scurgerile erau foarte abundente, ca la CM, dar rozalii. Dar mi l-a scos si am scapat. Ma duc acum la endometrioza (multam mult).
Liana30 spune:
nucutzabine ai venit

pe listutza te voi trece cat de curand...numai sa vii sa ne dai vestea ca esti gravidutza...dupa cum vezi noi am facut o listutza cu reusitele aproape ale lui Moisa..![]()
paciente sunt o gramada...ar fi lista prea lunga sa o punem..![]()

"Nimic nu-i imposibil!"
Amely spune:
Nucutza, iti zic si eu bine ai venit
si iti doresc din tot sufletul sa ajungi pe listuta cat mai curand!
Ioana, cum a fost la fire? asa-i ca n-a durut deloc?
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi