Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

GABIU multumesc pt. incurajari si sfaturi! Da, mi-ar prinde bine si o a doua parere a unui medic. Daca poti sa-mi dai nr. de tel. al dr. T poti sa mi-l spui, poate o sa-l sun. Sunt cam disperata si as apela la orice numai sa stiu ca e drumul cel bun catre un bebe cat mai rapid. Cred ca toate dorim acelasi lucru si deaceea ne-am si strans pe aici sa ne dam sfaturi. Astept mesajul tau!

DJ_MAMA te-ai documentat vad! Esti o draguta, nu stiu ce pot sa spun decat ca-ti multumesc. Eu cred ca ma inscriu la cele fara simptome, pentru ca nu prea am avut nimic care sa ma sperie si sa ma faca sa merg urgent la medic. Am si ramas insarcinata de doua ori asa ca nu mi-am pus prea mari probleme cu fertilitatea, pt. ca stiu fete care nu au ramas niciodata si nu sunt bolnave. Pur si simplu nu stiu de unde a aparut endometrioza asta. CM-ul meu este foarte regulat, fara scurgeri intermenstruale si am greutatea ideala pentru inaltimea mea. Deci nu stiu ce ar fi putut sa-mi indice ceea ce mi-a gasit la laparo. Oricum fetelor sa stiti ca laparo e cea mai buna metoda de diagnosticare a unei boli. Va sfatuiesc pe toate care nu ramaneti insarcinate si nu stiti de ce, sa mergeti la laparo. Mie i-mi pare rau ca nu am facut-o mai devreme!-

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

AILEENE multumesc inca o data pentru tot! Nu-mi pare rau ca am facut-o, chiar ma bucur si cred ca o sa ma lupt in continuare cu aceasta cumplita boala sa vad cine e mai tare: EU SAU EA! Sper sa pariezi pe mine! Te

LIANA30 Somn usor! Vise placute !

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Nu-mi vine sa cred. Offf, Ioana draga...Imi pare rau ca au gasit chestia asta si la tine...parca mi-ai dat cu ceva in moalele capului cand am citit. Parerea mea este sa nu disperam IN NICI UN CAZ, nu-i nimic pierdut, sunt femei care au adevarate "panze" de paianjen in abdomen din cauza endometriozei, si totusi raman gravide si fac copii. Stiu de asemenea ca e si chestie de noroc. Dar acelasi lucru e valabil si pt. cele care nu au endometrioza, nu? Eu am decis sa-mi acord 3 luni de incercari natural, dupa care daca nu se intampla, ma voi gandi sa iau Diphereline. Crede-ma, am sucit-o pe toate partile...pana la urma asa simt ca trebuie sa fac, sa-mi acord sansa natural acum, in lunile de dupa laparo. Tu sa faci cum te indeamna sufletelul, cred ca intuitia noastra e uneori cel mai bun raspuns. Eu am intuit ca trebuie sa fac laparo, in ciuda a ceea ce ziceau alti dr-i, printre care si Moisica, si uite ca (din pacate) am avut dreptate.

La mine au gasit doar o formatiune de 0,5 cm pe ovarul stang, restul fiind zone cicatriceale si de endometrioza activa in zona vezico-uterina, dar important era sa inlature chistuletul de pe ovar. Eu sunt destul de calma, imi dau seama ca daca D-zeu va vrea, voi ramane pana la urma, cu sau fara endometrioza, daca nu, nu. Dar voi face FIV si tot nu ma las.
O sa vezi ca in urmatoarele luni vom avea vesti bune, amandoua!

Carmencita fata dulce...nu te gandi ca este problema asta neaparat si la tine. Eu sincer nu cred.

DJ-mama, daca te ajuta cu ceva, am sa-ti spun eu ce semne aveam (in afara de avortul spontan de anul trecut, care T. era convins ca nu s-a datorat endometriozei):
- dispareunie (in ultima vreme)
- spotting premenstrual
- dureri pelvine (ca niste intepaturi nu f mari) in afara menstrei
- sangerare intermenstruala (in ultima luna) care se pare ca nu fusese de natura hormonala, asa cum credeam

Repet, toate astea erau simptome usoare si trecatoare, nicidecum permanente sau f suparatoare. In plus, nu aveam menstre dureroase, decat in limita normalului (in prima zi) si crede-ma, eu sunt rea de durere.
La mine a functionat mai mult intuitia, pt. ca multe alte femei sunt sigura ca n-ar fi dat atentie unor semnale atat de mici.

Gabiu, esti o draguta ca ne sustii... e asa de bine cand vorbesti cu oameni care inteleg perfect prin ce treci, si mai ales nu judeca.

Eu sper sa ne asculte D-zeu rugamintile si sa nu ne mai lase sa asteptam atata.
toate fetele si sa aveti o duminica placuta!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

multumesc pt raspuns, Amely si muuuulta sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

o duminica minunata!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

Ioanatugs, tel dr.T este 0723999939, te pup , bafta.
Amely , e adevarat, daca treci si tu prin aceeasi chestie intelegi mai usor si te poti tranpune in pielea celorlalti.
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna!
amely, liana, ioana, gabiu, dj mama, aleene, va pup si va doresc o saptamana frumoasa!

danotino

Mergi la inceput

BUNA FETELOR
LIANA30 sper ca si tu ai avut parte de o zi minunata!
GABIU multumesc pt. tel., deci daca-l sun o sa-mi raspunda si crezi ca-i pot cere o parere? Am sa incerc !
DONATINO multumesc, esti o dulce
ALILEENE sper ca te-ai distrat frumos si ca ai cantat imnul in lb. romana! Multumesc mult pentru toate gandurile tale frumoase, care aluneca ca un balsam pe ranile noastre.
AMELY am citit ce au gasit si la tine si ma tot intreb de unde oare apare acesta boala. Unde ai facut laparo si la ce medic? Eu am facut la Giulesti cu dr. Anca Moisa. Si la fel ca tine m-am gandit ca n-ar fi tocmai indicat sa fac injectiile acelea acum. Si eu vreau sa incerc sa ramna natural, tocmai in aceste trei luni, mai ales ca acum mi-a rezolvat si cealalta trompa, le am pe amandoua permeabile, cu prolactina acum stau bine, dupa un tratament de o luna cu brocriptin si-mi dau singura sanse mai mari acum. Daca nu avem incredere in noi insine nu reusim, deaceea eu cred in mine, vreau sa crezi si tu la fel in sansele tale. Am ajuns la concluzia ca medicii stiu ei ce stiu despre boli si..a.s.m.d., dar mai bine decat tu insati nu te poate cunoaste nimeni. FIV-ul e ultima solutie, eu nu o vad ca pe o sansa. Mie nici nu mi-a zis de repaos sexual cate zile, saptamani ! Tie ti-a spus? Nici de fire nu mi-a spus nimeni cand sa vin sa le scot. Ieri m-am aplecat sa ma incalt si mi-a dat putin sange la buric, acum e bine, dar cred ca mai stau vreo trei zile cu firele acolo, pina se prinde bine rana. Pe mine ma mai doare putin spatele si singerez ca la ciclu, dar mai putin, in rest nu ma doare nimic. Astept vesti de la tine, vreau sa ne tinem la curent cu simptomele!

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Buna fetelor!
Acum, cand bebe si-a mai reglat programul si sunt si eu putin mai libera...ma gandeam: Ce mai fac oare fetele mele de pe forum? Intru pe site si ce vad... Betyca noastra frumusica, luptatoare si increzatoare este .... Si eu n-am fost atunci pe forum ca s-o felicit si sa fiu alaturi de ea.
E adevarat... chiar daca nu mai intru pe site atat de des ca inainte, sunt cu gandul la voi (si n-o spun doar asa), numai ca timpul meu... de fapt o sa vedeti singure, atunci cand veti avea bebelusii vostri. Si o sa-i aveti, cat de curand. Bety este cel mai bun exemplu de tenacitate. Si nu numai ea. Mai sunt fete care n-au cedat si si-au vazut visul implinit.
Bety, felicitari pentru reusita, sa fiti sanatosi si sa ajungeti cu bine la final, sa-ti tii bebelusul in brate, si-ai sa vezi, nimic nu mai conteaza dupa aceea. N-am inteles ce astepti pe data de 11. Sa vezi daca sunt mai multi?

Va pe toate si va daruiesc...... (Amely, MRL, Liana, Aileene...) si pe fetele mai noi, care vor deveni si ele in curand mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

INDYsi pe Mirciulica

o zi buna!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput