Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

pumnii mei vor sta stransiii ..stransiii!!!pentru tine Ioana!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Ioana ma alatur cu gura mea "spurcata" alaturi de pumnisorii Lianei totul va fi cat se poate de bine , vei vedea ca e "floare la ureche" ! Fii fara grija , lasa emotiile pe mai tarziu , ptr altceva , da ? Ca sigur vei avea nevoie dupa cum vad eu , esti pusa pe "treaba" asa cum trebuie si momentul "forte" nu va intarzia , asa ca da-i inainte cu incredere si mult curaj , iubita ! Ma bucur ca ti-am dat impulsul cel bun ptr decizia ta ! Si fii sigura de un lucru , aici toate fetele poarta noroc ! De ce crezi ca revin mereu , chiar daca pe mine nu mai priveste nici un tratament si nu mai am in "vedere" bb2 , pe undeva in sufletul meu , am ramas blocata la acest stadiu , cel de-a ramane in speranta ca...totusi va veni , asa pe "shestache" , atunci cand nu ma mai astept , cu toate ca la mine sansele sunt aproape...nule , dar nu vreau sa ma lamentez prea mult , ranile mele sunt aproape cicatrizate si chiar daca ma mai gandesc din cand in cand , nu mai sufar ca-nainte , viata m-a invatat sa fiu "tare" si ii multumesc , iar pe cea care mi-a dat-o , langa copilasul si sotul meu care ma iubesc , nu cred ca mai lipsea ceva ca "tabloul" sa fie complet si ma voi multumi cu cel mai frumos dar pe care bunul D-zeu a binevoit sa-mi dea...! Acum ii cer sa aibe grija de voi si sa va dea roade-n pantece si sa va binecuvanteze cu bunatatea Lui !
Cea mai buna prietena a mea din tara e o tauroaica , asa ca cunosc taurasii si pe fata si pe dos ...pupici dragi ! Un gand special ptr vineri , gandeste-te ca voi fi o mica adiere de vant , iar cand il vei simti trecand pe langa tine , sa te gandesti ca eu am fost , da ?
Liano chiar asa este , ma iau dupa "fler" si dupa o spun cu gura mea "spurcata" ceea ce am simtit cu nasul si e f. rar sa n-am dreptate , ca si pumnisorii tai dealtfel , care nu-s stransi niciodata degeaba ...te pup dulce draguta ! Sper ca tu ai tras bine luna asta , am inteles ca esti in perioada propice , deci sa vedem ce-o iesi ...!
Amelyyyyyyy hai fetito , unde esti , da-ne de stire despre tine , sper ca totul a fost ok , ard de nerabdare sa vii sa ne pove , iubita ! Te astept !!!
GabiU ma bucur ca te-ai intors si ca esti bine ! Asa este , cand venim pe-aici nu ne lasa inimioara sa nu ne mai intoarcem ! Gasim noi o gaurica in timpul nostru liber ca sa mai tragem un ochi sau sa spunem o vorba buna , nu ? Mai e un pic si te vedem si pe tine "pe baricade" cu monitorizarile ! Sa dea Domnul sa fie bine si sa ai un rezultat pe masura asteptarilor tale cat de repede posibil...pupici si mai treci pe la fete !
O zi frumoasa ca si sufletele voastre fetelor si cu lipici la toate si cate-o !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 ani 1/2 (22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Aileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeene!
Ma sti doar ca pe-un cal breaz - cum sa o iau personal?! Ce ai?!
Dupa ce ca in general, am observat ca mai nou dau din ras in plans si din plans in ras...acum mi-au dat lacrimile si m-ai impresionat ce-ai scris!
Ai vazut ca si INDY, cand a trecut la gravi, tot la noi a scris.
O sa va povestesc tot ce-i de bine (de rau o sa ma abtin, ca sa nu va influentez), dar pentru moment, doar alea-s vestile si in plus, emotii cat carul!
Io nici la mamici nu m-am "inscris", ca pana nu vad pe 11 eu cu ochii mei ca-i totul OK, nu ma misc de aici si stau cu ochii pe voi.
Va pe toate-toate - v-as scrie la fiecare cate ceva, da' au navalit treburile pe mine...stiti voi ca am cate ceva pentru fiecare!!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

'neatza!!!

frantzuoaicoooo,,betycooooo va
Amelyyy te asteptam..suntem aci

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Betyca , iubitica mea sigur ca te stiu eu , "calut brezut" , dar mi-era teama sa nu te pierzi pein ceata si sa nu te mai "vaz" de asta atata bla-bla , ma bucur ptr fiecare cand visul se implineste , dar nu-mi plac despartirile si scuze daca dau din ras in plans si vice-versa asa-s eu , mai sensibila si cand cineva mi-a intrat la suflet , nu-l mai pot scoate asa usor ! Eu pe tine te iube , stii tu ! DAR LASA CA IMPART EMOTIILE CU TINE SI FII TARE ... PE 11.05. cine va fi cea mai fericita ? Bety , biensur ! Ce ma bucur , sunt in al-9-lea cer ptr tine !Ai grija de tine si de graunteii tai pretiosi , NO STRESS si mai putina treaba ! Na hai , scuze daca-s...prea de tot , nu ma baga-n seama , bucuria ptr tine e de vina !
Da , e adevarat , Indy si Cata au trecut pe la noi si ptr asta un pup dulce si bb-ilor lor la fel !
Liana si eu fatuca neobosita !!!
Nici urma de Amely ? Dar Thea , MOana , Carmen.cita , Rami , Slavmih ?
Camy , sper ca esti bine si ca pasarelele au inceput sa ciripeasca , cel mai frumos cantecel la gemuletul tau !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 ani 1/2 (22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Ups am ratat vestea...

BETY FELICITARI si sa ai parte de cea mai usoara sarcina. si sa-ti dea Domnul un bebe sanatos si plin de noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Si..Liana ti-am modificat putin listuta....nu mi-e la indemana sa vad numai mamai de Maria ca am si un ficior...desi conceput natural tot Dr Moisa mi-a urmarit sarcina, ea m-a convins ca 2 bbei unul dupa altu nu e o tragedie si cu ea am nascut asa ca si el merita sa fie in lista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Gata fetele, am scapat... nu am cuvinte sa va multumesc pentru sustinerea voastra. Ati fost la inaltime, si sa stii Liana ca am simtit incurajarile voastre si mi-au prins tare bine. Iti multumesc si pentru inceputul de capitol, sunteti extraordinare!

Totul a decurs bine, am facut laparoscopia marti, deja dupa-amiaza mergeam la toaleta pe picioarele mele, iar a doua zi la pranz eram acasa. Cel mai rau mi-a fost in noaptea de dupa operatie cand am avut stari de greata de la anestezie, plus durerile de umeri, piept si gat, parca eram calcata de tren dar acum gata, greul a trecut. Asaaa... sa va zic rezultatul: endometrioza. Localizata pe vezica, ovar stang si putin pe uter. Nu era foarte multa, dar era ceva, au curatat/cauterizat tot ce au vazut, iar acum sunt ca noua pentru cateva luni, pana incepe sa se refaca. T. si echipa lui au fost adevarati profesionisti, asa cum ma asteptam. Trompele sunt bune, ovarele ok. Am ramas cu 3 cicatrici micute, cea de la buric e inauntru, deci n-o sa se vada. Pt. endometrioza, dr. mi-a zis sa fac tratamentul cu Diphereline, dar inca nu sunt convinsa ca e ceea ce imi trebuie, adica 3 luni de menopauza, dereglari hormonale etc... Am o saptamana de gandire pana decid ce fac... Inima ma trage sa las lucrurile asa cum sunt si sa ma rog la Dumnezeu sa raman anul asta. Am inteles ca Dipherelinul are efecte secundare foarte urate, iar organismul meu e deja un pic socat de la operatie, ca sa-i mai dau si eu "la cap" cu intreruperea CM, plus ca ar insemna sa pierd vreo 6 luni de incercari pt. bebita.

Cam atat fetele mele dragi. Inutil sa va zic cat de bine mi-au prins telefoanele, mesajele voastre si gandurile bune pe care le-am simtit. Sunteti minunate! Pana si sotul meu a ramas impresionat de sustinerea si caldura care exista aici, la aspirante

Deocamdata sunt in medical, deci stau acasa cumintica, asa ca promit sa revin.
Va pe absolut toate!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slavmih spune:

aileene in ultimul timp am fost foarte ocupata.
Luna asta am facut tratament ptr ureaplasma si mycoplasma. Acum astept rezultatul de la analiza care va fi gata pe data de 12 mai. Pana atunci nimic nou.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Amely, draguta mea, ma bucur ca esti bine, incearca sa te odihnesti cat de mult poti dupa interventia asta, sa te refaci. Referitor la diagnostic, eu zic sa nu o iei in tragic, important e ca au curatat tot ce era necesar(deci, inca o data, ai luat o decizie super buna cand ai hotarat sa faci laparoscopia, pentru ca din pacate altfel nu ai fi putut sa descoperi si sa corectezi boala asta !). Despre tratamentul cu Diphereline, nu stiu ce sa zic, poate ar fi bine sa-l intrebi pe Dr. T daca in urma tratamentului te vindeci definitiv, macar sa stii de ce pierzi cele 6 luni... Totusi, eu stiam ca daca sunt eliminate chirurgical focarele respective, nu e obligatoriu sa reapara ! (mai ales ca la tine au fost mici)
De cand am revenit in Bucuresti (marti) si am citit ca te-ai operat, m-am gandit tot timpul la tine, fata curajoasa, cum imi place mie !

Fetelor, eu sunt deja ziua 7, nu a reusit nici a suta-mia dubla inseminare , asta e, continuam, ca nu avem de ales ! Asa sunt eu, prefer sa actionez in stil "stiintific" tot timpul, nu prea las lucrurile in voia sortii, poate ca gresesc uneori... dar asta e constructia mea.

Aileene, te frantuzoaico, sa stii ca si eu sunt tot geamana. Ziua ta cand e ?
Liana (neobosita si sufletista, ca de obicei !), Teo (sper sa ne mai conversam, totusi), Ioanatugs, multi

Kitty nic, am vazut ca te-ai programat pe 9 mai la eco la Moisa, poate ne vedem, ca si eu intentionez sa merg la monitorizare tot atunci. Eu in general ajung la cabinet in jurul orei 18.00. Tu esti si pacienta Dr. T daca nu ma insel, nu ? Mai multe pareri avizate nu strica, oricum.

La final, am pastrat FELICITARI SPECIALE pentru Madana si Bety !!! Bravo fetelor, ati demonstrat ca se poate si cu colpita, TPC negativ si toate cele ! Ne dati curaj si noua sa mergem pe drumul nostru mai departe, care e musai sa se termine cu

Va pe toate !

rami

Mergi la inceput