Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Ana Maria multumesc mult! Sa dea Domnul!

Aileene iti multumesc din suflet! Abia am trecut de saptamana a 4-a. Eu n-am mai avut rabdare si am facut testul de sarcina chiar in dimineatza zilei 27 CM, pentru ca eram obisnuita sa apara uratii in ziua 26 sau macar ceva semne prevestitoare. Din fericire cele 2 teste pe care le-am facut au iesit pozitive, asa ca am dat fuga la Moisica si cum m-a vazut cum mi-a facut eco sa vada care-i treaba. Mi-a zis: sarcina incipienta, endometru de nota 10, mergi si presteaza analize. Azi am rezolvat si problema analizelor, iar saptamana urmatoare astept rezultatele. Pe 30 mai o sa fac prima ecografie la care astept sa vad un puiut mic in burtica. In rest, toate bune deocamdata: greturile se pare ca mai asteapta (sper cat mai mult), somn mi-a fost acum vreo 2 zile, dar acum sunt fresh; au mai ramas ceva crampe si balonare.

O seara placuta va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetelor, va pup dulce pe toate!
aileene, te pup dulce. Transmite prietenei tale nastere usoara si un bebic norocos si sanatos. Dupa ce am citit randurile scrie de tine cu sticluta la rece mi-am adus aminte subit ca am in frigider o sticla de sampanie pusa de sotul meu. Nu imi pot aduce aminte de unde o am, daca am primit-o de curand sau o aveam mai de multisor, nu imi aduc aminte ziua cand a pus-o in frigider stiu sigur ca am pus-o inainte sa ma apuc de injectii (tratament. Parca il si vad pe sotul meu cu sticla in mana. Imi aduc aminte ca l-am intrebat de ce o baga in frigider ca nu cred ca o vom folosi cat de curand, dar sotul nu si nu ca el o pune la rece ca s-ar putea sa o desfacem cat de curand dar fara sa ne gandim la ceva anume. Ce bine ar fi sa o desfacem pentru a sarbatori aparitia unui nou membru in familia noastra (noi de dorim ). Sotul cred ca a uitat de sticla, inca nu o sa ii aduc aminte, poate avem norocul si vorbele lui vor deveni realitate. te pup dulce si abia astept sa ciocnim pentru marea victorie. te pup cu mult drag si sa auzim numai vesti bune.
Fetelor, va pup dulce pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Sim, esti o norocoasa! Felicitari si sa stii ca toate ne bucutam pt. tine.
MRL, bafta si sa-i calci pe urme lui Sim. Vezi ca tre sa deschideti sampania aia mai repede, sa nu expire. Sa dea DD sa ai citi vrei tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Iubitelor...Buna dimineata !
Iaca , din nou sunt la prietena mea , l-am dus pe Alexandre la scoala si "zdup" la ea ! Se simte bine , doar ca nu poate dormi noaptea din cauza burtii , mai ales ca ea e obisnuita sa doarma pe...burta ..., intr-o dimineata am gasit-o cu ditamai burtzoiul pe de laturi , va dati seama , bb se trasese pe margine , si de atunci ea nu mai poate sa doarma "bustean " din cauza fricii ptr bb , saraca , mi se rupe sufletul , dar mai e un pic si va aparea mogaldeata ei
Liliana prietena mea a spus : merçi beaucoup...si tie iti doreste acelasi lucru cat de curand , stie tot , i-am povestit si e si f curioasa sa afle vestile bune de la tine si de la fiecare , asa cum a fost si ptr Bety , Veronici , Indy , Cata e f fericita ptr voi toate si se simte f aproape de voi , prin faptul ca si ea a cunoscut drumurile atat de intortocheate spre bb (daca ati citit povestea ei "povesti de succes" , stiti despre ce este vorba , a trecut prin multe si pana la urma a castigat...tot cu curajul in frunte)!
Sotul tau , stie el ce stie , sticluta nu cred c-a uitat-o el , asteapta "chitic" momentul in care sa-i sara dopul si fii sigura , momentul nu va intarzia , vei reusi si tu !!! Ti-l doresc din suflet te si abea astept VESTEAAAAAAA BUNAAAAAA...II
Sim deci vestea e "fresh"...numai ce-ai aflat-o !!! BRAVO si mii de felicitari scumpa sa fie-ntr-un ceas buuuuun si sa-mi faci un cadou frumos de ziua mea , aducandu-mi vesti bune de la eco , cu bb-ul implantat bine de tot in burtic la tine si sa-l tii inca vreo 8 luni cu sanatate , ca la urma sa-l aduci pe lume pe pruncusorul tau micut si drag , of Doamne ce ma bucur cand mai aud asa vesti bune , haideti fetelor pe treaba , eu mai am rabdare si stiu ca va ploua cu bb-ici tot anul , asa ca va am in colimatoriu , n-ati uitat !!!
Eu nu stiu ce am , astazi dimineata , am descoperit pe chilot , 3 pete de sange , sunt in ziua 19 (CM/30.04)... si de la laparo din ianuarie , ma tot doare-n locul unde a fost chistul , nu mai inteleg nimic , o minune , nu cred c-ar fi cazul la mine , ca sunt tare obositi , nu reusesc deloc sa le stimulez ..., dar poate cu tratamentul pe care-l luam amandoi (12 vitamine+Ginseng)...am reusit ???? Episodul "Va urma"...si cine stie de unde va sari surpriza nu-i asa ?! "Pasarea...malai viseaza" !
Amely draguta , tu nu mai spui nimica ? Cum te simti ? Sper ca totul e ok , ce-ti mai face motanelul ? Al meu , numai boacane , imi rastoarna florile si sare prin pomisorii din gradina , proaspat plantati ...ce mai , e o figura...geometrica , eu plantez floricelele , iar el le scoate din pamant , offfff... offfff...
Ioana e valabil si ptr tine , sper ca esti ok te si o mangaiere saint bernard-ului tau !
Lianaaaaaa nici gurita ta n-o mai auzim , totul e ok ? ! Eu am impresia , ca incetul cu incetul , subiectul isi trage..."reverenta" , trimitandu-va pe toate la mamici , acolo unde va asteapta veteranele c-ar cam fi cazul , doara nu faceti radacini ca vin eu cu sa le tai !!!
Na hai ca va pupacesc dulce pe toate si va doresc un week-end extraordinar , cu un soare frumos si multe bucurii alaturi de cei dragi voua si... trageti tare , ca nici eu nu ma las
VA IUBE MULT DE TOOOOOT

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 ani 1/2 (22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Nucutza iti multumesc mult! De fapt motivul pentru care am adus vestea pe lista voastra a fost sa va spun ca si atunci cand crezi ca timpul trece si sansele scad, nu trebuie sa renunti. N-as spune ca eu am strabatut o perioada foarte lunga de asteptare; nu ma pot compara cu eforturile pe care multe dintre fetele de aici (pe care le urmaresc de multa vreme) le fac, insa cei 2 ani si mai bine de asteptari, tristeti luna de luna si noi inceputuri mi-au aratat ca usa nu se inchide chiar asa de brusc odata cu depasirea celor 30 de ani (eu implinesc 33 anul acesta). Pe de alta parte va datorez bucuria pe care o traiesc, pentru ca de la voi am aflat de omul si medicul Anca Moisa. Ea este cea care a stiut cum sa trateze problemele cu care eu ma confruntam, iar altii care se pare ca sunt cotati mari doctori nu au stiut sa o faca.

Aileene esti un suflet tare cald, pe care cu bucurie l-am descoperit aici. Am citit despre multele incercari prin care ai trecut pentru a avea puiul pe care ti l-a dat Dumnezeu si pentru cea mai recenta ramasa fara rezultat. Din umbra am lacrimat pentru tine atunci cand povesteai despre ultimul FIV si ti-am admirat forta de a continua fara sa abandonezi gandul. Ai toata admiratia mea, Aileene! Esti unul dintre exemplele care mi-au aratat ca nimic nu este prea mult sau prea greu pentru a avea o asa bucurie. Iti multumesc pentru cuvintele tale calde si ma rog sa te auda Dumnezeu si peste inca 8 luni sa va pot arata cel de-al doilea puiut cu care am fost binecuvantata.

O zi minunata va doresc!

Simona 4+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaiosif spune:

Simo,

spune-ne si noua cum te-a ajutat dna dr moisa? ce ai facut in mod special? ce probleme ai avut? si cum le-ai rezolvat.

multumesc.

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Amely si Ioana si prietena mea, nasa Biei, a fost diagnosticata cu endometrioza, dupa a2-a laparo facuta cu T...prima cu Ion Ionut si Moisa, acum 1 an si putin cind i s-a zis ca are numai un focar mic de endometrioza...la a2-a laparo cu T i s-a zis ca endometrioza este extinsa si a trecut 3 luni pe tratament...acum, asteptam sa vedem cum este si poate trage o ISA..a3-a ca numar si speram sa ramina..va tin pumnii si voua si pupici de la mine si Bia pentru voi!

poze noi - 20 mai Bia zimbind si la joaca
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Andreea din fericire lucrurile in cazul meu n-au fost foarte complicate.
Istoria este cam asa: inainte sa am prima sarcina, un medic mi-a pus diagnosticul de rana pe col, dar mi-a zis ca asta nu ma impiedica sa am o sarcina - ceea ce s-a si intamplat dupa vreo 3 luni de incercari. Dupa ce am nascut nu mi-a mai stat gandul ca rana cu pricina si am neglijat-o pana la consultul de 3 luni (dupa nastere) cand o alta doctorita (foarte renumita) mi-a amintit de ea. Atunci am zis: ok, a venit vremea sa o cauterizez. Insa dr. n-a fost de acord, n-as putea spune din ce motiv. Mi-a spus doar ca nu-i cazul si sa pun diverse ovule. Si uite asa au trecut 4 ani in care n-am mai umblat deloc la rana respectiva, afara doar de imensa cantitate de ovule pe care am prestat-o. Am avut incredere in dr. pentru ca avea un renume foarte bun... Dar trecusera 2 ani si mai bine de cand ii declarasem ca vreau sa am al doilea copil si nimic...
In septembrie anul trecut am fost si la Sovata pentru 2 saptamani doar doar s-o intampla minunea. Evident...nimic. Am inceput sa imi pierd rabdarea si mi-am zis ca ar fi cazul ca cer si o a doua parere.

La voi am aflat de dr. Anca Moisa. In ianuarie am fost la dumneaei si de cum m-a vazut s-a ingrozit: rana mea acoperise o foarte mare parte din col, iar glera produsa era foarte abundenta. Mi-a zis clar ca sunt foarte putine sanse de sarcina in conditiile astea, iar cauterizarea se impune rapid.
Am facut lista de analize pe care mi-a dat-o si in februarie imi facea cauterizare. Au urmat niste pansamente si ovule trofice. Dupa o luna mi-a spus ca sunt ok si pot sa dau drumul la planul bebe 2. Cum prima luna a coincis cu postul, am preferat sa prestam mai putintel. Insa in luna urmatoare am lasat oboseala la o parte si zi de zi (cam intre zilele 10 si 20 CM) am avut program. Asa s-a intamplat minunea!
Va rog sa ma credeti ca in clipa in care am intrat prima data in cabinetul dr. Moisa mi-am zis ca n-o sa ies din cuvantul ei. Mi-a dat asa o putere si o senzatie ca in sfarsit am gasit drumul cel bun, de nu va pot descrie.
Din punctul meu de vedere lucrurile stau asa: dr. Moisa m-a ajutat sa fiu sanatoasa fizic, iar Dumnezeu a trimis minunea asupra noastra. Acum suntem fericiti, lucru pe care vi-l doresc din tot sufletul si voua!

Simona 4+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Cata, Bia mica este o frumoasa foc. Spune-i ca imi place zambetul ei minunat. Ai o printesa. Sa fiti sanatoase si frumoase. Va pup dulce pe amandoua (prima pe Bia).
aileene, va trimt cate un dulce. Ai dreptate, cred ca si sotul asteapta la fel ca si mine in tacere clipa cea mare. Sa ne ti la curent cu vestile bune.
bety, veronici pupici dulci pe burtici
sim te . Si eu am ajuns la Moisica tot prin intermediul fetelor de pe forum si nu imi pare rau. De la prima intalnire am avut aceeasi senzatie ca o sa fim pe aceeasi lungime de unda.
Fetelor va pup dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

BUNA MOISICILOR !!
AILEENE iubita, ce bucurie ca ai revenit pe la noi!! Mi-a fost dor de tine, sa stii ca mi-ai lipsit foarte mult! I-mi pare rau ca ti s-a stricat PC-ul, ce greu e fara el, nu? Multumesc mult pentru urari si ai inteles bine, 33 am facut! Eu ce sa spun, ca si Amely, m-am hotarat sa nu fac injectiile acelea, deocamdata, cel putin luna urmatoare, nu! Dupa laparo se spune ca prima luna e cea mai prielnica si nici endometrioza nu se poate reface atat de repede. Incep sa urmez sfatul unui medic care spunea ca pentru endometrioza cel mai bun tratament este un copil. Asta sper si iau momentan ceva antiinflamatoare Aulin100, cate 1 / pe zi. Mananc mai sanatos: aproape numai legume si fructe proaspete si peste, nici paine nu mananc pt. ca nu prea avem voie in dieta de dupa endometrioza. Cand ma gandesc la ceva mancare i-mi fac cate o supa de legume sau de pui.
Cam asta ar fi despre mine, tu ce mai faci? Trimite-i prietenei tale cele mai calde urari din parte mea si o nastere usoara! Spune-i te rog ca o apreciez foarte mult pentru perseverenta ei si ca o felicit in acelasi timp! Sa-i spui ca pentru mine este un model de perseverenta si reusita! Ce pacat ca nu sunteti in Romania, ca v-as fi vizitat si cu siguranta ne-am fi imprietenit! Cand mai vii in Romania? Eu intru pe messenger deobicei seara cu acelasi ID, daca vrei poate intri si vorbim mai mult acolo.

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput