40 cu + sau - (p.9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Chatonel, pe faza ca intotdeauna! Multumesc, doar ca saptamana viitoare facem o proba cu copiii, sa vedem cum vor dormi in cort singure, noaptea. Mergem undeva aproape, intr-o poienita pe aici, e doar de antrenament.
Noi avem cortul nostru (3 persoane) si mai are Olivia unul de 2; deci am zis sa incercam sa le punem pe fete, pe toate 3, intr-un cort. Dar de la teorie la practica... fiindca sotul meu le-a pregatit deja povesti cu extraterestri alte bazaconii, sa le spuna in jurul felinarului (ca foc n-avem voie sa aprindem).

Dar ideea cu Corsica o punem in favorite, pentru cand om fi doar cu Anca (am merge noi singuri, dar ne ucide Anca daca ne afla unde am fost... iar secretul n-am sti sa-l pastram...).

Mai vin.
Pup

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Chatonel, si cum zici ca vrei sa fie casa aia? Unde, de unde pana unde, cum, cat, ca poate n-am ce face si caut si io pe intenet, ca si tu pentru mine...

Dragii de noi
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Fetele,intru cit sa va urez o saptamina cit mai frumoasa si mai calda.
Lu,noi azi am desfacut cortul si-am constatat ca a putrezit si nu mai poate fi reparat.Cele mai faine iesiri ale noastre au fost cu cortul.Nu-i bai c-om cumpara altul.

Nomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

iaca revein din plimbari....
Lulu, bugetul este 200 000 max. Am vrea o casa mai la tara, cu teren cca 2000m², in regiunea de sud-vest a Tuluzului, max la 30 KM de munca.
Problema e ca au crescut preturile anii astia asa de rau ca se dublara in ultimii 4-5 ani. Asa ca... la banii nostri am avea cam de-un apart de 4 camere sau o casa cum vrem la 50km, mult prea departe.
Off, ie grele

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Fetelor aici ploua in disperare asa ca bietul cirtitoi traieste bine. Prin urmare m-am apucat sa fac curat in toata casa si sa spal geamuri vitrine perdele caci n-am avut timp la paste. Lu, veniti voi cu cortul in parcurile din SUA caci sint superbe si faci focul cit vrei. Noi spuneam anul trecut povesti sinistre. Fata prietenului meu doarme singura in cort iar noi avem cortul nostru asa ca fetele tale Lu ar trebui sa fie ok.Lu, noi vrem sa mergem in Franta cu bicileta. Tocmai era un articol in ziarul de azi cum ca Franta a amenajat tot felul de trasee si hanuri pt. ciclisti amatori. Asa ca in anii viitori facem Loara pe bicicleta... va pup si o spatamina buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Fetelor,

multumesc de urari, inca smotruiesc la casa, azi tre s-o las goala si sa luceasca bec; sunt abia la jumate

da' mi-ati adus aminte de dormitul meu in Corsica, cu cortul - o istorie intreaga

prima noapte ne-am pus cortul intr-un loc fain, (eram la Cargese) mai spre plaja, eram eu si o tipa in cort, dar in gashca eram vreo 15 - ceilalti la locul de campare de pe colina - noi cica nu mergem cu 'vulgul'

ei bine, eram pe un musuroi de furnici

a fost cea mai nasoala noapte din viata mea

ca treceau din minut in minut, facusera traseu de la ureche prin pijama pina la picior si piscau ...

a doua noapte, nu mai erau locuri bune pe colina, asa ca a trebuit sa ne punem cortul in panta - am ratat de putin un al doilea furnicar

am stat o saptamina, erau 20 m patrati si 8 corturi pe ei

corturile pline de furnici ca veneau la mincare

a trebuit sa dam cu detergent prin cort sa mai scapam de ele

in ultima noapte a plouat, cortul era mic de ala de intram pe burta in el, s-a facut copaie de la ploaie, o simteam rece pe spinare

spre dimineata unul mai grabit sa ajunga la WC s-a-mpiedicat de sfoara de la cortul nostru si l-a darimat - cu apa pe noi...

da' a fost fain, eram tineri si entuziasti pe vremea aia (prin '93)

asta a fost la o conferinta, institutul e chiar pe malul marii, de la plaja veneam la conferinta in costume de baie

numai vorbitorii daca-si mai puneau ceva pantaloni scurti

va pup

a bientot!

PS: pe vremea aia corsicanii erau in plin razboi separatist si am avut fel de fel de peripetii - n-au vrut sa ne dea de mincare in sat la prinz fiindca vorbeam frantuzeste, si multe altele (inclusiv bomba in cladirea in care stateam, la Nisa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

fetele, am deschis un nou capitol aici

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput