40 cu + sau - (p.9)
Raspunsuri - Pagina 14
lu.more spune:
Salutare, ce cautati in pagina a patra ?!?
Azi fusei in sala de audiente a tribunalului corectional, sa ma impregnez de atmosfera.
Bine am facut, ca am iesit cu o lista de cuvinte de cautat in dictionar, sa nu bajbai cand o veni momentul.
Am vazut ca intre judecator si „inculpat” distanta e mica, deci n-o sa trebuiasca sa strig (eu nu stiu sa vorbesc tare!). Asta ma linisteste...
Intre pledoarii si deliberari a fost o pauza de vreo 30 de minute, timp in care m-am intretinut un un politist care m-a intrebat ce e cu mine acolo (a vazut ca nu eram nici cu unii, nici cu altii). M-a informat despre cazurile in care sunt implicati romani, deci sa ma astept ori la furt de masini, ori la furt pur si simplu, ori la ceva legat de carti bancare.
Proxenetii merg in „assises” la Nice, deci nu poate fi asta (eu sunt convocata la Grasse).
Am ramas acolo 3 ore care au trecut de parca ar fi fost 3 minute... La sfarsit, judecatorul mi-a zis „gata, spectacolul s-a terminat”, iar grefierul mi-a spus ca nu li se intampla mai niciodata sa aiba „turisti” in sala... Se vede treaba ca m-am facut remarcata, data viitoare ii invit sa bem un suc impreuna...
Iar acu’ sunt la serviciu si n-am chef de nimic.
O zi buna!
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
noemi marian spune:
Lu, intreaba-i de Puccini!!!
Si mie-mi place in sala de tribunal.Cu niste ani in urma,cind al meu inca visa frumos despre si la justitie,am fost cu el de citeva ori si-au fost unele dati cind m-am stricat de ris.El ,in schimb, nu s-a lasat si-a mai circulat o vreme buna pe cele coridoare.Pina intr-o zi cind a venit acasa cumplit de suparat si-a zis ca el nu mai vrea in sistem si nici nu se mai prezinta la examen.Nu mi-a zis decit ca el nu-si va calca in picioare principiile.Despre ce-a fost vorba nici in ziua de azi nu stiu.A refuzat sa vorbeasca despre subiect.
In alta ordine de idei.Am un perete portocaliu inchis care va deveni prelucrat in stilul antic(azi pun smirghelul pe el si-apoi vine vapseaua cu efect special),unul galben f pal si unul mustariu deschis. Al patrulea nu e gata sper sa nu-l faca hupikek cu picatzele.De tavan nici vorba inca.El se apuca de operat pe cel mustariu.Oricum am sa va pun poze,ca n-o sa ma pot abtine,mai ales ca am unele si cu Jegutza,catelul.Na cam atit.
Va Nomi
ps mic: Gabi,am dat jos 2 kg de cind nu mai pap dupa ora 18
gabibarta spune:
noemi, felicitari pt. cele 2 kg! Deci nu mai esti apetisanta?:)
Al meu om a zis azi ca nu mai are ce prinde pe mine de cand am slabit... I-am sugerat sa incerce la ma-sa ... In loc sa se bucure ca am ambitie si putere, asa ma demoralizeaza:((((
Na, asta e...
Noapte buna fetelor!
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi
nematics spune:
Gabi,
nu te lasa,
o faci in primul rind pentru tine, nu pentru el, daca n-o faci acum atunci mai tirziu, cind o sa fie nevoie sa slabesti pentru sanatatea ta, o sa fie si mai greu (ca sa nu zic imposibil)! Capul sus!
Noemi,
de-abia astept sa vad pozele!!
Lu,
macar francezii au umor, pe-aici pe la americani e e seceta mare!
gabibarta spune:
mersi, Iuliana... nu ma las. Nu de aia m-am chinuit sa dau jos 14 kg pana acum, ca sa ma las batuta pur si simplu. Nu pentru el am inceput sa slabesc, ca de mult nu suntem in relatii asa bune. Ci doar asa, sa ma simt eu mai bine si fizic, si psihic cand ma uit in oglinda.
Noemi, vrem poze!!!!
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi
parpalak spune:
Mai Gabi, ala era compliment Daca vrei alte comentarii pe viitor, fa-i cartonase cu raspunsuri gata facute . Voi n-ati auzit ca 50-ul e noul 30? Cu alte cuvinte, sub 50, nici o sansa..
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
Tango spune:
Buna dimineata!
Doamnelor, lasati-ma sa va povestesc prima si ultima mea vizita intr-o sala de tribunal.
Eram mult mai tanara si faceam pe avocatul meu in proces cu unii care ocupau abuziv un apartament care imi fusese eliberat de primarie. Striga doamna de la catedra cazul x si ma prezint eu in fata dansei, asa cum am vazut ca se face...se uita doamna "profesoara" crucis la mine si zice in sila "pe rol!" Io nica....ea din ce in ce mai iritata repeta "pe rol"...io ma uit in stanga si in dreapta sa vaz daca nu cumva trebe sa ma urc pe ceva si n-am vazut...banuiesc ca si fata mea trada un QI la limita si zice dna profa cu lehamite..."spune despre ce e vorba". N-apuc sa deschid gura ca zice tot doamna "in pronuntare". Io bucuroasa ca scap asa repede nu m-am dat dusa din fata si asteptam sa se pronunte..."profa" ma intreaba: da de ce mai stati??? iar eu candida pai astept sa va pronuntati!"
Mai tarziu am inteles de ce "se radea" toti...
Cand mai discutati de gafe, cum sunt super calificata in asta, va mai povestesc. Oricum , cred ca la Puccinni as fi avut si eu, luata repede si cu lectiile nefacute, o contributie notabila...da, deh, mi-o luara americanii inainte...
Pupam
victoria si minunea mea Daria
lu.more spune:
Haoleu, Victoria, sper sa nu ma fastacesc si eu la fel ca tine!
Eu nu inteleg de ce in Romania sunt asa de tepeni oamenii din justitie, parca ar avea in fata lor doar absolventi de drept.
Sincer, eu am fost placut impresionata ieri sa aud judecatorul pronuntind sentintele cu cuvinte lumesti, explica sa inteleaga tot prostu (eu...) .
Am si ras ieri, au fost doua cazuri in care partile civile nu erau reprezentate de avocati, si zau ca le era greu sa spuna ce vor sa obtina. Judecatorul zicea : „Doamna, spuneti o suma, ce despagubiri cereti?” La care doamna dadea din umeri. La un moment dat i-a zis judecatorului sa-i spuna el cat sa ceara, la care judecatorul a zis „eu oricum va acord mai putin decat cereti..., deci spuneti ce pretentii aveti, sa stiu sa notez, si apoi o sa deliberam...”.
Mi-am facut o lista de cuvinte si expresii de care trebuie sa ma ocup zilele astea. Partea frumoasa este ca stiu ce inseamna, stiu sa le explic, dar nu stiu sa le traduc exact lui Gheorghe al meu, cand o fi cazul. Trebuie musai sa dau de cineva care are oaresce cunostinte de drept, sa-mi spuna cuvintele... gen „pe rol”, „in pronuntare” si alte bazaconii...
Gabi, bineinteles ca slabesti pentru tine! Tine-o tot asa!
Stiti ca eu vreau sa fiu frumoasa (aproape) doar pentru sotul meu? O sa ma certati...
Cand eram maritata in Romania, fostul meu sot se uita... cu ingaduinta la mine, la picioarele mele un pic strambe, la genunchii nodurosi, ajunsesem sa ma simt ca un rahat. Actualul nu inceteaza sa-mi spuna ca sunt frumoasa, ca aoleu ce picioare, ce fund si alte alea... Nu sunt oarba, stiu ca nu sunt 'fo frumusete, dar in ochii lui sunt cea mai frumoasa. Asta imi da pofta sa am grija de mine, pentru el. E greu de explicat. Sa fie mandru de mine. Eu ca eu, dar ma simt asa de bine cand imi spune lucruri din astea! Pe de alta parte, cand mai gasesc vreun motiv de „bosumflat”, imi zic cateodata ca la ce bun sa vreau sa fiu frumoasa pentru el si-mi vine sa ma indop cu de toate, si sper sa ma ingras si sa ajung ca un carnat, doar ca sa-l pedepsesc... Din fericire, ideile astea trec repede si inainte de a incepe sa le aplic. Adica daca aveam vreo problema, o rezolvam repede. Dupa care vreau iar sa „ma fac” frumoasa... pentru el...
Noemi, pereti colorati ca ai tai... de mult jinduiesc...
Reusesti o data sa pui pozele alea?!?
Pupam si eu.
Dragii de noi
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
noemi marian spune:
Mey, nu nacajiti omu' care munceste si acasa si la servici.Sigur ca pun poze,dar inca nu e nik gata!
Ce-am facut noi se cheama pregatirea bazei de lucru.Adicatelea de-acu' incolo vine jmecheria.Cu vapselurile cu effeto speciale.Ptiu!Ca se ia!Fir-ar sa fie!
N-am apucat nici macar sa ma interesez unde e magazinul de unde voi lua camera web.N-am in cap decit tevi si smirghel si balamale si multe altele.
Cit despre slabitul meu...Cele doo kg e vax!Si al meu nici nu cred ca vede ceva,la ce preocupari artistice are.Na,bine,eu am si-o constitutie f ciudata.La mine 4-5 kg in plus sau in minus nu se vad.Acu sint 10 si se vad.Apetisant de bine.El zice ca-i place asa pt ca are ce prinde de mine.Anul trecut imi zicea ca-s tare subtirica si ca ar trebui sa fac ceva.Na!Am facut!Ca si eu fac ccc Lu: ma imbrac si-l intreb pe el daca-i place,daca ma tund sau ma machiez tot asa pt el o fac.Dar mai bag pe ici-pe colo cite ceva si pt mine.Nu se poate altfel.
Oricum el a fost cel care mi-a facut unul din cele mai tari complimente: am fost nasi la o nunta cu niste ani in urma si-a trebuit sa mergem sa ne cumparam tzoale,ca noi nu aveam pt asa o ocazie nik.Si io tot intram si ieseam din cabina de proba si el zicea da sau nu.Am incercat atunci o multime de tinute.Si de seara si de zi si ultraelegante si mai putin elegante,de tot felul.In fine.Mergind catre casa ma intreaba cu o mina f serioasa daca il iubesc.Io fara sa ezit 'stii bine ca da,dar de ce?'
Si-acu vine :'pai ca tu daca ai avea bani multi sa te imbraci cum iti place tie odata m-ai parasi pt ca ar fi destui care sa vrea sa puna mina pe tine si sa-ti si ofere tot ce vrei,spre deosebire de mine.' L-am intrebat f serios daca stie cu cine s-a-nsurat ca se pare ca habar nu are,apoi l-am pupat si i-am zis ca asta n-o sa se intimple niciodata.'Ce?' 'Sa avem bani multi sa ma imbrac eu asa cum imi place mie.'
Mai tirziu gindindu-ma eu mai bine am realizat ca el a devenit brusc nesigur si ca la asta am contribuit usor si eu cu imbracatul ala si dezbracatul.Pt ca ma vazuse pt prima data in tinute de lux.L-am iubit pt ca a fost sincer.
Hai va ca devin usor sentimentala.Nomi