Miresele anului 2005 (28)
Raspunsuri - Pagina 6
kriss79 spune:
Sunt aici, adica la munca de fapt. Va citesc, dar nu mai apuc sa si scriu..
Zoze>va fi luna urmatoare. Mie abia mi-au trecutn problemutele. .Urmeaza insa o noua luna de
Va pup!
POZE
Cristina S.
nushulica spune:
quote:
Originally posted by kriss79
Sunt aici, adica la munca de fapt. Va citesc, dar nu mai apuc sa si scriu..
Zoze>va fi luna urmatoare. Mie abia mi-au trecutn problemutele. .Urmeaza insa o noua luna de
Va pup!
POZE
Cristina S.
cristina ce repede ai raspuns la apel
spor la treaba luna asta!
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
Ioana81 spune:
Buna gagicoasele!
Acum am intrat pe forum si fuguta la miresici ca doar pe voi va iubesc cel mai mult!
Olguttza sincer imi pare tare rau. Imi aduc aminte ca atunci cand m-am inregistrat eu, f repede ai disparut. De abia reincepusem sa intru pe dc dupa o lunga perioada-dinainte de nunta. Iti doresc sa fii optimista si plina de putere sa poti sa o iei de la capat .
Zozela mama baga tare luna asta ca nu vreau sa fie diferenta mare intre fimiu si nevasta-sa .
Simona intradevar asa este unele fete chiar au ghinion si sufera, dar asta nu inseamna sa condamne asa...sau asa cred. oricum nu are rost sa mai vb de lucruri triste.
Anangel fata cu burtica, ce mai zici? E fotbalist sau scufundator?
Domne la mine cred ca iese sportiv. Seara cand ma pun in pat scoate fundu in afara ca tasu sa-l mangaie si ii intind si eu muntele de fund, ca deh asta e placerea mea ca Pegy Bundy, masarea fundului. Deci fimiu este ca mine .
Ratusca, Nusha
Gata fetele mele frumoase, scumpe si iubite va las ca ma cheama datoria !
Multi pupici pana data viitoare
Ioana 28+ si
Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV
Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE
SunSmile spune:
Buna dimineata dragelor,
Am intrat sa va urez o zi frumoasa, cu mult soare si voie buna. Fetele cu burtici...sanatate sa aveti, iar pt aspirante..fruntea sus si credinta ca totul va fi asa cum ne dorim!
Va pup
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
madutza_1978 spune:
Fetelor am si eu o rugaminte la voi. Ajutati o miresica de 2006 sa se decida asupra verighetelor, sau mai bie zis daca ar fi mai bine ca verighetele sa fie din aur de 14 sau de 18. Sunt in mare dilema, unii spun ca aurul de 14 este mai rezistent si se zgarie mai greu. Voi, care aveti experienta ce ziceti?
Va multumesc anticipat
nushulica spune:
quote:
Originally posted by madutza_1978
Fetelor am si eu o rugaminte la voi. Ajutati o miresica de 2006 sa se decida asupra verighetelor, sau mai bie zis daca ar fi mai bine ca verighetele sa fie din aur de 14 sau de 18. Sunt in mare dilema, unii spun ca aurul de 14 este mai rezistent si se zgarie mai greu. Voi, care aveti experienta ce ziceti?
Va multumesc anticipat
asa este cu aurul de 14k este mai rezistent dar de zgariat tot se zgarie ...noi avem verighetele de 14k si se prezinta foarte bine si eu spal cu ea pe mana ...ce-i drept nu au nici un an de cand le purtam
am vazut verighete de 18k purtate 4 ani si ziceai ca le au de cand bunica erau si din aur rosu si nu mi-au placut deloc
CASA DE PIATRA!
anangel_lexi spune:
Buna fetelor.
Si eu am auzit la fel, ca aurul de 14 k e mai rezistent. Noi avem tot de 14 k si e OK.
Ioana, si al meu e super sportiv si nu doar seara ci tot timpul. Mai ales in tramvai. Nu stiu unde citeam ca dupa vreo 23 de saptamani bebe trebuie sa miste de cel putin 8 ori pe zi. Ei bine, al meu misca de cel putin 8 ori numai dimineata in tramvai! Dupa ce trec de 8 nici nu ma mai obosesc sa numar. Cred ca trec de 20 de miscari pe zi, usor.
Aspirantelor, noi facem galerie in continuare . Asa ca nu va culcati pe-o ureche
22 &
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png
nushulica spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
Aspirantelor, noi facem galerie in continuare . Asa ca nu va culcati pe-o ureche
22 &
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png
beyyy eu nu m-am culcat pe o ureche ci pe spate dar se pare ca nu a mers nici asa....tre sa gasesc altceva
Si bv spune:
Nusha, metoda scuturatului ai incercat-o? ca io asa am ramas, dupa o luna de insucces!
Abia astept sa trec si io la emotiile testelor si intarzierilor. Mai am de asteptat cam doua luni totusi!
Pup toate fetele si va doresc o zi minunata!
Simona
Poze
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Si bv
Nusha, metoda scuturatului ai incercat-o? ca io asa am ramas, dupa o luna de insucces!
Abia astept sa trec si io la emotiile testelor si intarzierilor. Mai am de asteptat cam doua luni totusi!
Pup toate fetele si va doresc o zi minunata!
Simona
Poze
scuze dar nu o cunosc