Miresele anului 2005 (28)
Raspunsuri - Pagina 14
roxanicea spune:
la multi ani, anangel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sa fii fericita si iubita !
si sa va bucuratzi de bebelica ce va veni!
distractie placuta!!!!!!!!!!!!!!!!!
roxi foto
Si bv spune:
La multi ani, Anangel! scuze pentru intarziere! As dori sa-ti transmit si eu urarile mele: sa fii sanatoasa, sa ai parte de muuulte bucurii si mai ales sa ai un bebe sanatos si sarcina usoara!
Ioana, ca sa minimalizezi efectele de celulita, incearca sa bei multa apa (macr 2 l pe zi). Daca nu ai greturi, va fi usor, mai ales ca vei putea ramane acasa in curand, ceea ce e f. bine, caci vei putea intampina odihnita perioada solicitanta de dupa nastere.
Nusha, nu mai pot de nerabdare sa ne aduci vesti! Sper sa fie cu noroc! e vorba de analiza BetaHCG, asa-i? stiu ca aceea iti arata sigur cum sta treaba.
Lorym, multumesc pentru adaugarea mea in lista!
Va pup cu drag pe toate: Zozela, Ratusca, Sunsmile, Roxanicea, Olguttza, Anangel, Ioana, Nusha, Mitumac, Moira, Alinus, Roxigeo si pe celelalte care nu prea au mai scris, indeosebi mamicutele de mai-iunie, care probabil sunt foarte ocupate acum si le intelegem!
Poze
Ioana81 spune:
Simona nu inteleg care este faza cu apa? Eu beau multa apa, si nici sarat nu mananc. Dar de ce ma umflu, lumea zice ca retin apa, de fapt toate gravidutele la sf sarcinii retin apa. Offf e f complicat.
Am mult de lucru, afara este naspa si bebele ma bate , fundul ma doare ca stau pe scaun. Uffff ce baba am ajuns.
Nusha zi-ne cum e cu testul???? nu ne mai tine in suspans.
Annagel cred ca a baut cam mult aseara si azi sigur nu s-a putut trezi sa se duca la munca . Anangel, yuhu fetita batrana? zi-ne si noua cum ai petrecut. Apropo in ce an esti nascuta? Cred ca vrea sa ne tina in suspans!
Gata am barfit indestul cu voi, acum ma duc sa vad daca a mai nascut cineva, tremura chilotii pe mine cand ma gandesc ca nu mai am mult, si apoi bag niste munca care ma face sa uit de tot chiar si de mine .
Pup fetele
Ioana 29+ si
Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV
Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE
roxygeo spune:
La multi ani! Anagel sa-ti mearga toate din plin sa fii sanatoasa...sa ai un bebel sanatos si impreuna cu al tau sot sa va bucurati de el
La fete multi pupici...ca azi nu prea am timp de stat pe aici
Alinus25 spune:
Ce faceti mai fetelor, toate sunteti ocupate azi???
Si eu am muuuuult de lucru, si fara chef
Nushu ne tii in suspans, hai dragutza spune-ne rezultatu' ca murim de curiozitate. Speram sa fie un
Pupici la toate fetele
roxanicea spune:
pupi intorshi si inzecitzi si_bv.
numai bine tuturor! copii sanatoshi si parinzti fericitzi!!!!!!!!!!!
roxi foto
zozela spune:
Sal'tare!!
Inapoiez si io inzecit la fete!!!
Moamaaaa...pe mine ma iau emotziile!!..Mai am un picutz si fac 1 AN de la nunta!!..Ne tot gandim cum sa sarbatorim.?!!Moooamaaa..ce emotzii ma iau...Brrr
Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by zozela
Sal'tare!!
Inapoiez si io inzecit la fete!!!
Moamaaaa...pe mine ma iau emotziile!!..Mai am un picutz si fac 1 AN de la nunta!!..Ne tot gandim cum sa sarbatorim.?!!Moooamaaa..ce emotzii ma iau...Brrr
Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
mergetzi undeva frumos in weekend! cumpara-i ceva pt aniversare....;si eu m-am gandit intr-o zi ce asurpiza as putea sa-i fac de aniversare...;ma gandesc si am sa ii propun sa iesim pe undeva si am sa-i si cumpar ceva. nu am idee inca ce...dar mai vad eu...;
succes!!!!!!!!
pupici
roxi foto
Ioana81 spune:
Neata!
He he fetelor, mi-ati dat de gandit cu anul asta de la casatorie! Nu de alta dar eu o sa fiu proaspat mamica asa ca timp de shoppinguri nu voi avea. Trebuie sa ma gandesc cum sa serbez ziua Poate o cina, poate un masaj...ca prea multe nu am voie . Sper sa iasa bine!
Gagicoaselor????? Unde sunteti mama? Nusha inteleg ca doarme la clinica sa vada rezultatul, dar restul? Sa nu imi spuneti ca sunteti cu ea si mie nu mi-ati zis .
Va asteptam aici!
Ioana 29+ si
Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV
Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE
Alinus25 spune:
Si eu fac 1 an de la nunta pe 18 iunie, si ma macina aceiasi problema, nu stiu cum sa sarbatorim? Oricum vreau sa-i cumpar ceva, dar nu am nici o idee Voi la ce v-ati gandit sa le cumparati?
Pup toate fetele