Miresele anului 2005 (28)
Raspunsuri - Pagina 10
nushulica spune:
ce faceti fetili?![]()
LA MULTI ANI RATUSCA!!! SA FII SANATOASA SI IUBITA!!!

anangel poti sa-ti cosi la o croitoreasa haine de gravida doar sa ai una buna ![]()
ioana treci la mere daca zici ca-i grav deja
![]()
zozela multumi de poezioara
roxy la ce te referi cand zici sa mai astept??bb![]()
Nushulica si finutza
Ingrid(11.12.2005)
zozela spune:
Roxi![]()

Ratusca
Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de lucruri bune in viata!!

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
olguttza spune:
Ratzushca, LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa, fericita si implinita!
Ioana, nu-ti face singura zile negre si sange rau!! Gandeste-te doar ca io pusesem 7 kile in 3 luni! Iar sarcina mea se oprise din evolutie la 2...Aratam ca o minge si ma gandeam cu groaza cum o sa fie pana la 9 luni
. Acu am revenit, oarecum, la normal...adica am dat jos doar 5 din cele 7 kg...![]()
Alexandra, iesi la plimbare si/sau shopping...face bine la depresii!
Chiar ar fi pacat sa nu profiti de zilele astea frumoase...
Zozela...ma bulversashi! ![]()
Roxy si Nusha, va pupez!
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
ratusca1977 spune:
Fetelor, multumesc de urari, sunteti tare dragute 

Ia luati de aici si serviti berica 

ca e pt toata lumea, atentie gravidutele sa nu bea prea mult ![]()
![]()
![]()
Diseara merg la
azi nu mai tin regim....
Va 

si 

STEAUA trup si suflet, spre 23!!! 
anangel_lexi spune:
Roxygeo, multumesc pt. propunere. O iau in considerare pentru urmatorul week-end fara sot. 
Cat despre hainute, in Titan n-am ajuns. E tare departe de mine si obosesc foarte repede. Am rugat o colega care sta in zona sa se uite si pentru mine sa-mi spuna cam ce au, ca sa-mi fac o idee, dar cred ca pana acum n-a avut timp sa ajunga pe-acolo.
Olguttza, chiar m-am plimbat zilele astea, parca nu-mi venea sa merg acasa stiind ca nu e sotul acasa. Ma simteam de parca nici n-as fi fost acasa la mine, ci la cineva strain. Off, tare urate sunt fazele astea!
Ratusco, mmm, buuuunaaa berea, saru-mana, pacat ca n-am putut sa beau decat vreo 2 guri. De-aia fara alcool nu ai?![]()
Zozela, tare frumoasa poezia! Multumim
!
Pupicei tuturor!
22+ & 
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png
Si bv spune:
Salutare, fetelor! n-am avut net cateva zile si a fost crunt...
Ratusca, La multi ani! iti doresc o zi frumoasa si tot ce-i mai bun in viata!
Am vazut ca v-a distrat solutia cu lumanarea
da' io zic s-o puneti in practica, va spun din proprie experienta
.
Ioana, nu te mai stresa cu kilogramele, ce-as mai fi vrut si eu sa pot manca atunci, dar mi-a fost in continuu, asa de rau, de nu puteam manca nimik, nici macar sa beau apa nu puteam si cred ca asta a fost cauza problemelor mele, ca mai eram si anemica rau. Asa ca gandeste-te la bebe acum, eventual evita painea si dulciurile, dar altfel nu-ti fa griji!
Anangel, draguta, esti mai sensibila acum, dar baga cate o repriza de cumparaciuni sa vezi ce-ti revine bucuria! sau iesi la o pizza cu alte burticoase si va mai inveseliti una pe alta. Fetele de pe forumul cu mamici de mai-iunie (unde eram si io) s-au imprietenit de numa' si au iesit la greu impreuna! ![]()
Nusha, sper sa vezi in curand cele doua liniute cu noroc!
Bafta si Zozelei si celorlalte aspirante!
Monica, felicitari pentru sarcina! vorba fetelor: sa fie cu greturi mici, ca restul se rezolva!
Pupici tuturor!
Simona
Poze
Ioana81 spune:
Ehe au ajuns si grasii acasa, am luat salariul si ne-am facut de cap
Am luat multe chestii frumoase pentru familie.
Fetelor eu sunt bine, ma apucase si pe mine ca am vazut-o pe Anangel ce deprimata este...dar mi-a si trecut
. Dar asa ca chestie, am probat niste pantaloni 3/4 de gravi in fund cam cum imi luam eu si ghici nu intrau la care vanzatoarea zice, dar ce va mai luati haine ca doar trebuie sa nasteti 

Cand i-am zis ca in 2 luni nasc si ceva a zis mama dar ce mare este burta poate sunt gemeni si am zis garantat sarcina unica si am plecat razand. E ce ziceti?
La sa ca ma imprietenesc cu oamenii dependenti de cure dupa ce nasc si promit ca o sa fiu o frumoasa.
Ratusco a mers super berea de la tine. La Multi Ani inca o data si pupici multi
! Bafta la intalneala de seara cu sotu' si mananca tot ca de maine iar o iei pe regime
.
Simona chiar ma intrebam ce-i cu tine. Ma bucur ca esti bine
.
Olguttza 

ai vazut ca trece la fata repede nervu'?
Sa va zic ca la nunta a fost super doar ca nu am putut dansa si ce chef aveam
. Pe bebe l-a cam deranjat ca deh daca tot timpul e invatat cu liniste, l-a derutat f tare muzica. M-a plimbat sotul pe lac cu barca in Cismigiu ca nunta a fost la Monte Carlo. Si am fost si pe la ratuste. Super frumos. Acum ma gandeam ca ar merge si la Monte Carlo de botez ca e f aerisit. Mai am timp cacalau sa ma gandesc.
Pana maine de dim 

la miresici de 2005!
Ioana
29+ si 
Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV
Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE
zozela spune:
Ptii..ce ma lovi melancolia..
..Uitati,mai am o poezioara taaare dragutza..Nu stiu..parca are..mai multe sensuri..Nu?!![]()
Ieri am strans cu mana mea
Toate frunzele cazute;
Pentru noi nu-i treaba grea
Le-am cules pe intrecute.
Le-am cules si adunat
Si le-am dus la groapa toate
Ca sa fie-n drum curat,
Fara frunze spulberate.
"Ce-ati facut e lucru bun"
Ne-a spus maica-mea din tinda.
Trecatorii trec si spun:
"Strada parca e oglinda!"

la toate fetele..si..cate o
pt.fiecare!!
Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..