Bebelusi de iulie-august 2005 (104)
Raspunsuri - Pagina 12
gesi spune:
Am recitit pagina de jurnal 01.05.2006. Ce cauta atata tristete si suparare in jurnalul meu? Macar de aici pot sa o exclud cand vreau pe soacra-mea! Asa ca "delete"
Iata ce a ramas din amintirea de 1 mai:
http://community.webshots.com/user/ogesi
In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model. De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"?
gesi spune:
03.05.2006
“Dormi, nani, dormi puisor…”
Cantecul asta imi aminteste de nunta parintilor mei si de botezul meu. La petrecere mama mi-a dedicat aceasta melodie, pe care am dansat toti trei in privirile admirative ale celor din jur.
“…Umbre se aduna-n pridvor…”
Mama ma tinea in brate, statea rezemata de tata, care isi tinea bratele ocrotitor in jurul nostru. Cata caldura si dragoste s-a strans acolo!
”...Si din gradina prin geam…”
Avem si poza! Mama a pus-o la loc de cinste in camera de zi. Tatei i s-a parut neclara, caci nu ni se distinge fata niciunuia dintre noi. Mama a hotarat: e poza de pus in rama. Si uitandu-ma la ea ii dau dreptate. Se vede ce trebuie sa se vada: o familie fericita!
“…Luna-ti zambeste pe-un ram…”
Si acum, cand dansez cu mama, mi-e atat de proaspata in memorie acesta amintire! Si totusi a trecut atat de mult timp!
“…Iata nu-i nimeni pe drum…”
Eram un pui de om de numai o luna si trei saptamani. Nu ca acum as fi cu mult mai mare! Am noua luni si jumatate! Dar stiu sa fac atatea lucruri! Asta e singura diferenta intre “mine de atunci” si cea de acum.
“…Pasari si flori dorm acum…”
Uite, de exemplu, stiu sa bat din palme: bravooo! Sau…stiu unde este “tic-tac”-ul din perete! Stiu sa fac “pa,pa”. Stiu sa zic “ta-ta”, “ma-ma”, “uite”, “asa”.
“…Si canta un greier de dor…”
Am invatat sa ma ridic singurica, sa ma asez in fundulet, chiar sa fac pasi…Inca sustinuta, dar ideea am prins-o! Mai imi trebuie un pic curaj si gata: sunt pe picioarele mele.
“…Dormi, nani, dormi puisor…”
Ce frumos canta mama! Ar vrea sa ma adoarma. Stiu, mama, ca e ora 12:30 si eu nu am dormit de loc astazi…dar cum sa adorm cand atatea amintiri ma rascolesc?!
“…Usor, usor…”
Mama si tata se iubesc tare mult. Din iubirea lor m-am nascut eu. Am inteles lucrul asta si caut sa le intorc iubirea mea…cine stie poate de aici se naste vreun fratior sau vreo surioara!
“…In somnul tau ai deschis…”
Sunt atat de simpatici…uite ieri, ma rezemasera de spatarul canapelei…si stateau amandoi cu mainile intinse catre mine…strigandu-ma: “Hai, Alexandra, vino la mine!”
“…Poarta de aur din vis…”
Nu, nu am cazut in capcana lor! Pai daca ma duceam la oricare dintre ei, celalalt se supara. M-am asezat in fundulet si le-am zambit:”Amandoi imi sunteti la fel de dragi!”
“…Din prag te cheama un pitic…”
Sa nu credeti ca parintii mei nu se cearta niciodata. Sunt oameni si ei! Sigur ca se mai si cearta. Uite, chiar cu o zi inaintea celei de ieri, mama s-a suparat un pic…din ce-am inteles eu…nu vroia sa mergem la gratar pe asa o vreme urata.
“…Cu barba de borangic…”
Pana la urma a cedat in favoarea gratarului! Chiar daca a batut un pic vantul si am stat mai mult in casa, nu a fost rau deloc! Ne-am simtit tare bine!
“…Vrea sa-ti arate un ratoi…”
Si ce credeti? Ca sa-i multumeasca, tata i-a daruit un buchet mare de trandafiri. Pai cum sa nu sari in patut de bucurie? “Bravo! Bravo!” Asa ceva vezi numai in filme!
“…Trei ursuleti cu blani moi…”
Doamne, frumos cantec a compus Mozart. I-am vazut numele scris pe tablita de pe blocul nasilor. Cred ca si lor le-a placut cantecul acesta de leagan cand era bebelusi, iar cand au crescut au ales numele strazii de la el.
“…Si un motan vanator…”
Mama incearca sa ma adoarma. Adevarul este ca sunt tare obosita. M-am trezit foarte devreme, sa-mi ramana timp dupa laptic sa ma joc cu tata. Ne-am distrat de minune!
“…Dormi puiul mamei usor…”
Dupa ce tata a plecat, am continuat cu mami. Ne completam atat de bine: ea ridica turnuri din cuburi - eu le daram, eu desfac covorul de lego – mama il reconstruieste, eu rastorn cutia cu jucarii – mama le strange la loc.
“…Usor, usor…”
…ma ia somnul…e atat de bine la mama in brate!.. adorm…
In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model. De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"?
Giana spune:
Anis,mi-a zis sa-i dau banana,mar crud,piure de morcovi,carne fiarta...cam atat.Asta e regim??? Spune-mi,tie ce regim ti-a dat.Lui Ingrid adica.Te rog...Helpp!!!Se pare ca Dani are ce a avut si Ingrid.Numai ca medicul nostru e de 10 ori mai prost.Si pediatrul bun la care apelam nu mai e...Daca poti sa ma ajuti...te rog chiar.Orice informatie e importanta
GeorGiana de Dani
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
gesi spune:
AnisMultumim!
Asta da surpriza!
Care mai chelios, care mai pletos, unul rotofei, altul mai putin...toti sunt frumosi. Sa ne traiasca si sa ne bucure!
Si tu sa ne traiesti...sa ne mai surprinzi!
gesi spune:
Laura, felicitari pentru bb 2IN1.
Tare mi-as fi dorit! Esti o fericita! Chiar ma gandeam astazi ca nu avem nici o mamica cu gemeni printre noi (la bebelusi iulie-august 2005)!
Cateodata asa imi doresc sa-mi multiplic fata. Mai ales cand vorbeste cu imaginea ei din usa cuptorului!!!
Chiar si atunci cand plange, imi doresc sa fie...mai multe. Atat de mult o iubesc!
Imi cer scuze ca te-am observat asa tarziu! Si celorlalte mame de 2in1, daca mai exista si eu nu stiu.
gesi spune:
Sunt singura pe aici si ma plictisesc!
De plictiseala am pus poze cu soricelul meu.
gesi spune:
Raspund din amintiri: da, sunt taur. Nascuta pe 18 mai.
Da, am 45 kg. Asta nu ma face fotomodel! Urmarind emisiunea "No comment by Monica Gabor" nici nu-mi doresc. Paranteza:Cum poate sa manance doua inghetate una dupa alta cand stie ca e filmata? De muream de pofta si nu mancam! Sa stie lumea cat de foame in gat m-a luat Columbeanu!? Si apoi dai cu bere. Saraca fata!Inchid paranteza.
lulu75 spune:
Si eu tot taur. Nascuta pe 22 aprilie. Verisoara mea e pe 18 mai. 45 de kg am avut si eu cand am ramas gravida. Acum visez la acele 45 kg. Oare trebuie sa raman iar gravida ca sa slabesc?
Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)
Album Andrei
gesi spune:
Lulu, ce ma bucur sa te intalnesc! Pe unde or fi toate mamicile? Ca afara bate un vant! (cel putin, la noi, in Bucuresti!)