Miresele anului 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Kateryna

Sa fii fericita, iubita... si o nunta cat mai reusita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Kateryna !!
Cum stai cu moralul si pregatirile pt. nunta???
si noi mergem in 6 mai, la o nunta in Alba, asa ca ma voi gandi la toate miresutele.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

quote:
Originally posted by dyadya

quote:
Originally posted by a.cicel

Si eu am fost insarcinata la nunta. Aveam 16 saptamani. Am avut rochita cu corset. Daca te uiti la poze nici nu se observa ca eram insarcinata. Si in plus, am putut sa mai dau drumul la corset daca ma strangea. E adevarat ca eu cand mi-am luat rochita nu eram insarcinata si nici nu aveam planuri pt bb, dar asa a fost sa fie. sa ai o nunta frumoasa si un bb frumos si mancacios.

Andreea 26+
POZE

Buna dimineata Duamna! Ce mai faceti? Bine sanatosi? Ce face bebe? Nu te mai prinde omul pe aici!
Uite, de la mine pt tine:

Diverse pentru nunta

Asa e Andreea, bine ai mai venit pe la noi !!! Ca ne+ai cam uitat... duamna!!!!

Asa o sa faceti toate... pana la nunta mea n-o sa mai vina nimeni pe aici... si asa vad ca s-a asternut o linisteee cam mareee pe aici
Sau ati intrat in focurile pregatirilor...

la miresici dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Kateryna, LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa, fericita, iubita si sa ai o nunta de vis!
Trendule nu fii suparata, ca stam pe aici si dupa nuntile noastre, mai ales ca atunci vom avea de povestit, dezbatut, analizat tone de poze!! Eu cred ca fetele au lasat-o mai moale acum, fie pt ca unele sunt prea aproape de nunta si nu mai au timp sa intre cu aceeasi frecventa, fie pt ca altele, cum e si cazul meu, nu au mai facut nimic notabil si le-a cam crescut gradina de morcovi!!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by dyadya

Buna dimineata Duamna! Ce mai faceti? Bine sanatosi? Ce face bebe? Nu te mai prinde omul pe aici!
Uite, de la mine pt tine:

Diverse pentru nunta

Ce sa fac? Uite, ma chinui si eu...ca am avut o multime de probleme. Iubi a stat 2 saptamani acasa cu oreion, apoi inca 2 saptamani in spital cu pneumonie gr. II, si acum e in concediu pana pe 15 (concediu medical). Eu nu mai pot de durere de picioare ca umblu prea mult, sunt singura la birou ca sefu' e in cantonament. Trebuie sa rezolv toate problemele de aici si e mult de umblat prin oras. Am febra musculara. Am mai si racit, aseara era sa ajung la urgenta cu intoxicatie...Noroc de iubi ca m-a luat de acolo repede. Si tot asa. In rest...bebelina cred ca e bine. Luni mergem la eco sa o vedem. Si suntem in cautare de nume. Deocamdata nu ne-am decis decat pt Maria. Dar asta va fi al doilea nume. Eu va citesc aproape zilnic, dar nu prea am timp de scris. saptamana asta cel putin, si mai e si saptamana viitoare cand sunt tot singura la birou. Dar din 22 intru in concediu...si atunci nu mai scapati de mine

Andreea 26+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Kateryna
Sa ai o nunta ca in povesti si tot ce iti doresti.

Andreea 26+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweety_mem spune:

Salut miresicilor.Si eu sunt o mireasa de 26.08.06 in Cluj.Spor la pregatiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Poze:
Poze Paste
Botez Marco

Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Pupaturi la fete!!!
kateryna - mi-am reparat greseala!! Multi ani, multi ani!!!!!

Gio - parca ma vaz si io p'acolo ..undeva... (cu gandu'...)..super faine poze!!! (auzi, da' faza cu patrafiru' ala in cap..e musai sa ti-l puna?? ca io mor....(vb de botez, desigur)...aoleu..si cand l-a pus pe Marcolino pe jos...doamne ce obiceiuri...da' ce mah..el e covor??? sau te pomenesti ca locul ala e sfintit........

tweety, bine ai venit!! Imediat trecem pe listutza!

Carmen, pliiiiiizzz..mai sterge din "la multi ani_-uri..sau pune pauza intre parantezele drepte ] [ ...ca s-a labartzat pagina de tot!!

Revin..dupa o alta pauza de munci!

PS...not online....

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

LA MULTI ANI, Katerina.

(eu iar nu am "entire smile list" asa ca nu pot pune "happy birthday" )

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput