Miresele anului 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

salutare fetili!
am vazut si eu pozele Katerynei si sunt super! draga mea inca o data CASA DE PIATRA, ati fost superbi! asteptam povestea nuntii!
Tizabela, si mie mi se pare ca pantofii se potrivesc cu rochita! apropo, super rochita si super pantofi!
fetili, azi platesc avansul la luna de miere !

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

Poze

Mireasa de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Multam fain, Krelia. Noi am dat o tura prin Allinace Duty-free (cel din satul francez), dar nu am luat nimic deocamdata. Preturile la Whisky (fara vechime, evident) sunt 16 euro/litru, Martini, Cinzano - 8 euro/litru, Campari - 12 euro/litru si Gin - 14 euro/litru. Sunt un pic mai mici decat preturile pietei si, in curand, (zilele astea, cred) o sa merg sa le si cumpar. Inca ma mai gandesc la cantitati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Neatza miresici... ca pt mine tot dimineatza e
Kateryna ai fost superba, acum le asteptam si pe celelalte miresici actuale "duamne".
Pepe uite www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=23387&whichpage=2" target="_blank">Aici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55048&whichpage=1" target="_blank">aici cateva pareri de la miresici care si-au facut rochia la Monica Darie.
Tizabela... nici nu cred ca gaseai alti pantofi mai potriviti pt rochitza ta.

la fete.... revin mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Kateryna, inca o data felicitari si casa de piatra.

V-am vazut pozele. Ati fost minunati amandoi.

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Am mai facut si noi un pas inainte cu pregatirile: sambata am luat verighetele de la bijutier, au iesit super! Abia astept sa o port. Saptamana asta sper sa dam gata si invitatiile si sa ne apucam de distribuit. Ieri am discutat si cu socrii, ca au o lista cam mare si sa incerce sa mai limiteze, ca altfel n-o sa avem unde sa-i asezam. Am facut si o lista cu ce mai avem de rezolvat/cumparat, m-a luat groaza cate maruntisuri mai sunt de rezolvat, dar incet incet le dam gata si pe astea.
Ce voiam eu sa va intreb, la intrarea in sala/baut sampanie/spart pahare intra doar mirii sau si nasii impreuna cu mirii? Eu as vrea sa fim doar noi doi, dar n-as vrea sa se supere nasii, de aceea vreau sa stiu daca exista vreo regula in sensul asta.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tehereea spune:

Casa de piatra,doamnelor!
noi suntem pe ultima suta de metrii; bauturile le-am luat ,o parte, de pe la mihai bravu,destul de acceptabil.
stie cineva cum se dau marturiile? la persoana? sau la familie?sau cardurile de masa(cu plic) cum se pun ? pentru persoana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by tehereea

stie cineva cum se dau marturiile? la persoana? sau la familie?sau cardurile de masa(cu plic) cum se pun ? pentru persoana?

apai..depinde de marturie ...
...daca e din aia clasica..cu bobo in saculetz...se dau pe persoana...si de regula se pun dinainte, pe fiecare farfurie..
..daca e gen cutiutza mai "fancy" (vezi jeff de bruges - 25 RON cutia), indiferent ce ar avea inauntru (fie si numai o bobo ) - e calr ca-i pe familie ...sau, dk e cum va avea pepenashu (lumanarica-tortulet) - atunci, la fel, pe familie ...si, tot d eregula, se dau la sfarsit, cand pleaca familia

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

In sfarsit rochita e la mine acasa ....de fapt la bunica , si ca sa nu mearga totul ca pe roate posetuta oferita de firma de la care am cumparat rochita nu era acelasi alb ca si rochia, drept urmare arata ca si cand ar fi fost murdara...pe moment am renuntat la ideea de a avea saculet consolandu-ma cu faptul ca numai de el nu o sa am eu grija in toiul evenimentelor...dar cine stie cand ma razgandesc la cum ma stiu eu

Am inceput sa avem probleme cu numarul de invitati care se pare ca va fi mult mai mare decat ne-am asteptat...plus ca mai am o "categorie" care pur si simplu m-au anuntat ca vin chiar daca le dau sau nu invitatie! Trebuie sa mai triem ca altfel va fi de groaza...

Kateryna...superbi sunteti amandoi...pozele iti taie rasuflarea...si parca uitandu-ma la ele incep sa am emotii! Sa fiti fericiti!

Am fost la restaurant si am rezolvat meniul...am terminat si cu asta...dar mai avem o gramada de facut!

Kreliut...a-ti facut un shopping adevarat...felicitari pentru achizitii...referitor la AT...am intampinat aceleasi probleme!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

...pentru nunta!
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tehereea spune:

merci de raspuns. eu ma gandeam sa dam la familie/cuplu si pentru cei singuri.o sa merg pe reg elisabeta(unde-i firma mea) sa-mi aleg ,ca vine nunta si eu nu am terminat cu pregatirile.initial ne gandeam la figurine din martipan, apoi la prajiturele cu ravase , dar am sunat la rest chinezesc si nu aveau. si oricum suntem super ocupati cu serviciul sa mai stam acum sa cautam; asta e. o sa-mi aleg niste cutiute sau sunt niste flori frumoase la firma.si-a luat soacra mica rochie si domnisoara de onoare-surioara(de la yokko 220banuti).dar mireasa tot nu-i incaltata.ma gandeam sa nu-mi mai pun nimic la gat, ci doar niste cercei mai lungi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

kateryna CASA DE PIATRA!!!! doamne ce frumosi a-ti fost!!!!!!!!!
krelia ce de cumaraturi facurati... si eu am fost cu ai mei parinti la intzolit..i-am rezolvat pe amandoi. mai am mirele.. de el este mai breaz cica se imbraca ultimul si se dezbraca primul....
Giova stai linistita ca si al meu cam tot asa face la petreceri de cassta avem invitatii cu caru ca i se duse vestea ca " e sufletul petrecerii"... sa vad ce va face la nunta
Oana felicitari pt rochitza !!!

Mergi la inceput