Miresele anului 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 11
Tizabela spune:
quote:
Originally posted by Giova
Krelia mama, daca vrei sa-ti botezi copii tre sa treci prin astea. daca nu, ii lasi asa pagani .
Izabela . mi-e o rusine de mor, ca nu ti-am raspuns la PM. mersi de sfaturi. nu gasesc cadourile pe care vrei sa le dai. in schimb am vazut juramantul in fata primarului. Adica ati promis ca in decurs de 6 luni va casatoriti, nu? asa stiam ca se face.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea
Stai linistita Giova ca nu trebuia sa imi raspunzi!!!
Nu juramantul ala este de cand mi-am luat cetatenia italiana caci noi civila am facut-o mai demult (in iulie pe 27 sunt 4 ani)!!!
Ai o scumpete de baiat sa va traiasca si sa va aduca numai fericire!!!
fotoIZA
ginutza2002 spune:
Buna fetelor!
Si eu sunt o miresica de 2006.
Mai precis in data de 24.09.2006!
Eu stau bine cu pregatirile pana acum (asa zic eu ca mai e pana atunci). Am reusit sa imi gasesc si restaurant, si biserica si fotograf si decoratiuni.In curand o sa vina si DJ-ul.
Dar am si eu o problema. Nu gasesc pe nicaieri sigilii sau pecete pentru invitatiile de nunta.
Stie cineva pe unde as putea gasi asa ceva?
Va multumesc anticipat!
Pupici!
moko spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
am pantofiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!
Poze vechi si noi
ce frumosi suuuuuuuunt!!!! sa-i porti sanatoasa!de unde i-ai luat?
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze
Giova spune:
Am inteles Iza. Atunci, felicitari d-na italianca!!!
Trenule frumosi pantofiorii tai.
de noapte buna.
pe maine.
maimuta mea
Botez Marco
ralu_trancu spune:
de la veronesse din bucur, 170 de RON
[[/quote]
ce frumosi suuuuuuuunt!!!! sa-i porti sanatoasa!de unde i-ai luat?
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze
[/quote]
Poze vechi si noi
dyadya spune:
Neata! Ralu, super pantofii si n-ai dat deloc mult pe ei. Acu iti mai ramane doar sa-i porti o perioada prin casa pt a nu avea surprize. Eu mi-am luat pantofii din februarie, si inca nu i-am "rodat". Astept sa ma apropii si mai mult de nunta!
Diverse pentru nunta
ralu_trancu spune:
Aseara i-am purtat prin casa. eu am sa ii port prin casa pentru ca sunt destul de inalti. nu vreau probleme la nunta.
Mai ales ca imi voi lua inca o pereche pentru cununia civila. Astept insa sa imi cumpar intai tinuta de civila.
Maine ma duc sa vad cum au aranjat astia de la restaurant sala pentru prima nunta de anul asta de la ei.
Am intentionat sa fac si o proba la coafor dar... am ramas fara programare.
Si, am vrut sa cumpar o tiara de la AT, dar de 1 luna si ceva, nu aduc acel model, de parca nu vor sa vanda. Si mie numai modelul acela imi place.
quote:
Originally posted by dyadya
Neata! Ralu, super pantofii si n-ai dat deloc mult pe ei. Acu iti mai ramane doar sa-i porti o perioada prin casa pt a nu avea surprize. Eu mi-am luat pantofii din februarie, si inca nu i-am "rodat". Astept sa ma apropii si mai mult de nunta!
Diverse pentru nunta
Poze vechi si noi
Giova spune:
Neatza!!!
AT ma dezamadgit si pe mine. rochia de mireasa care o vreau, o au in catalog, dar nu se face decat pe comanda cu 30% in plus. hai ca ii platesc si pe astia, dar de unde stiu eu cum imi vine?????
Am uitat sa mai zic: mi-am programat si coaforul, epilat, tot tacamul. si am vb. si pt. buchete, lumanari. astea 2: coafor si florarie au fost testate pt. botez si am fost incantata. Tortul de botez, tot de unde vrem sa-l facem pt. nunta, dar nu a iesit bine. merge mama sa vb. cu ei sa vada ce s-a intamplat, si de nu, schimb cofetarul.
maimuta mea
Botez Marco
emilyjeuly spune:
neata fetili!
ralu sunt superbi pantofii! sa-i porti fericita!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
Poze
Mireasa de 15 iulie