Prima nastere prematur! A doua?

Prima nastere prematur! A doua? | Autor: Coryydo

Link direct la acest mesaj

Salutare la toate mamicile si viitoarele mamici! N-am mai intrat demult deoarece de abia m-am intors la servici si acasa nu am avut net! Probabil va amintiti de mine: baietelul meu Bogdan s-a nascut la 35 saptamani: 27.12.2003
Ma gandeam daca doresc inca un bb peste cativa ani oare este riscul sa nasc tot prematur? Ce credeti?
la toate mamicile si burticile!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Bine ai revenit Coryydo!!!

Eu imi amintesc de tine de la subiectul "mamici de ian-feb 2004". Eu am un baietel, Alexandru ,care este exact cu o luna mai mic decat al tau.

Nu neaparat vei avea o a doua nastere prematura. Nici macar nu trebuie sa pornesti in a doua sarcina cu teama asta.

Pupici,

Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Nici o sarcina nu seamana cu alta! Nu cred ca se va intampla la fel si exista tratamente preventive pt asta. Eu am avut probleme mari in sarcina cu Matei si la a doua sarcina mi s-a dat tratament preventiv, varand-nevrand a trebuit sa-l iau pentru ca aveam antecedente. Sarcina cu Mara a fost perfecta!

mamica de baietel de decembrie 2003 si de fetita de august 2005
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns igloo spune:

eu am depasit termenul...cu cerclaj cu tot deci n-am trait experienta, dar iti pot spune ca o amica de-a familiei a nascut in urma cu un an prematur (28 saptamani ), ca anul acesta sa nasca la 36 saptamani....spune ea - sarcini f . diferite. poate e mai intelept sa gasesti cauza prematuritatii - col deschis sau stres sau efort sau vreo toxoplasmoza si alte neamuri de-ale ei ....sau...sau.....asta impreuna cu medicul tau ca sa stii ce trebuie evitat. numai de bine sa sa te intorci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Am nascut prima fetita prematur la 34 saptamani.... mi s-a rupt apa noaptea in pat fara nici un alt simptom prevestitor. Am avut o sarcina fara nici o problema pana atunci.
Acum 3 luni am nascut a doua fetita la termen cu cezariana programata si cred ca ar mai fi stat mult si bine daca nu o scotea nenea doctorul. Am stat toata sarcina cu frica de a nu se intampla la fel. Daria era mica o duceam tot in brate.... eram mult mai obosita decat inaite ...dar nu s-a intamplat nimic.
Deci , nu e neaparat obligatoriu sa nasti din nou prematur.... incearca sa gasesti cauza si atunci stii de ce sa te feresti. La mine nu mi-au dat nici o explicatie... nu se stie de ce s-a intamplat asa.... cum mi-a spus un doctor..... a vrut sa vina mai repede!!
Numai bine

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput