Mamici de sept-oct 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 2
tanima_i2002 spune:
Mexxa, eu am mai spus si o mai repet acum: am un san (dreptul) care imi curge dupa prima sarcina(pierduta ce e drept), mi-a curs si in timpul celei de a doua sarcini (din pacate tot pierduta) si imi curge si acum. Curge numai cand strang un pic de el sau uneori dupa baie. Lichidul ori e decolorat, ori e alb, alb, ca laptele. Eu pe dr meu l-am innebunit cu intrebari daca afecteaza cu ceva asta si imi tot spune ca nu. Asa ca acelasi lucru ti-l spun si eu tie. Daca am reusit sa ajung la 14 saptamani (cu tratament ce e drept), eu zic ca nu a afectat cu nimic tinand cont ca niciodata nu am trecut de 8 saptamani.
Tanima
14+
ionica spune:
Buna seara burtici!!
FLORINA
sa va traiasca BAIETZELUL si sa creasca frumos si sanatos!!!
Ma bucur ca sunteti bine,ma gandesc la Corina ,la sufletul ei ravasit,azi am primit un e-mail ,era vorba despre olimpiada sportiva a copiilor SD din Costa Rica.
Am inceput sa plang ,sotul meu era langa mine,i-am explicat problema Corinei si ma intrebat ce asi si facut eu in situatia ei;
Nu am avut cuvinte sa-i dau un raspuns, mi s-a ridicat nodul in gat si am fugit sa plang ascunsa in gradina.
Corina sper ca esti bine.
SusaTe admir, eu nu pot urca nici macar intro barca cu vasle pe lac dar pe un vapor asa mare si cu "perfect storm"!! no way!!![]()
Pufymic ,poti pune link pe pagina cu dieta nu-i Bai!!![]()
Noi ieri am plecat la plaja ,am mancat fructe de mare ,am luat putin soare si ne-am intors acasa,mi s-a parut atat de obositor drumul ,la intoarcere am aterizat in pat direct si am adormit imbracata si fara dus cu miros de mare si cu apa sarata!!!![]()
M-a trezit sotul la masa cu toast si somon afumat si o bere kaizer fara alcol!!
Azi 1mai suntem acasa,el inoata in piscina eu va scriu!!
Bun venit noilor mamici la burtici!!
eloise spune:
Buna fetelor!
Eu am fost azi la maternitate, ma chemase doctorita mea pentru un control ca sa investigam mai precis cauzele micii singerari pe care am avut-o inainte de sarbatori. Am facut o echo transvaginala si se pare ca placenta e foarte jos plasata, pina la orificiul intern, ceea ce implica anumite precautii, repaus etc. Eu nu ma ingrijorez prea tare, am auzit ca placenta poate urca in lunile urmatoare, si ca e oarecum normal, sau des intilnit, sa fie plasata mai jos la inceput(sau inceputul acela a trecut???) Mai sint fete cu aceeasi problema? Daca da, voua ce v-a spus doctorul?
In plus, asta e cea de-a 4-a echo la care doc imi spune ca voi avea BAIETEL. Deci Pufymic te rog mult sa ma treci si pe mine pe lista cu
. De altfel vestea corespunde premonitiilor mele, se pare ca e ceva adevar in ele...
Numai bine, multa sanatate si o noapte buna va doresc!
Eloise
16+
MamiLili spune:
Gety, iti multumesc din suflet pentru raspuns. Scuze pentru confuzia intre doctoritele care ne supravegheaza sarcina, inseamna ca o alta mamica din Iasi si-a facut eco in aceeasi zi ca si mine la medicul la care merg eu.
Ce frumos trebuie sa fie sa ai un CD cu bebe. Cred ca-ti da putere si te ajuta sa treci peste micile griji ale sarcinii. Eu inca nu stiu unde voi face eco morfo, adica nu stiu daca o face Dr. Grigore sau ma trimite la altcineva. Oricum, aceasta eco o voi face pe la inceputul lui iunie, asa mi-a zis dumneaei.
Ionica, ai mare grija la fructele de mare, poti lua toxoplasmoza de la ele. Mai bine evita-le pe perioada sarcinii si bucura-te de fructele exotice pe care le gasesti pe-acolo. Eu cand am fost in Brazilia si Chile nu stiam pe care sa le mananc mai intai, asa de apetisante erau. Ca veni vorba, in Costa Rica sunt banane mari asa cum le stim noi in Romania sau sunt mai mici si au alt gust? Eu, din tarile mentionate mai sus, am cules doar banane mici. Si ieri la tv am vazut o emisiune filmata in Peru in care prezentatorii (romani) culegeau si se mirau de bananele mici.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
16 sapt
inni spune:
Am intrat un minutel sa va salut. Nu am fost pe acasa saptamana asta. Noi suntem bine am fost la eco morfologica si totul e ok.Avem 455 g. Ne-a aratat si pasarica ![]()
![]()
![]()
La masuratoare...mare chinuiala pt. ca bebica mea facea karate-kid prin burtica, nu a stat locului o clipa, Herghelegiu era super amuzat de spectacol. Placenta e anterioar pozitionata (asta imi creeaza un oarecare disconfort psihic, dar nu vreau sa ma mai gandesc si sa fac o problema si din chestia asta).
Colul imi e si mai scurt ca la ultima eco...a ajuns la 2.8 cm.
Iar...hematom....nici urma...nimic..nu stiu ce am avut atunci.Ori intr-adevar a fost si s-a resorbit, desi in 2 saptamani mi se pare cam repede...ori a fost ecografista nepriceputa...sau se poate sa fi avut o contractie uterina in mom ala si sa o fi vazut ca pe un hematom. Nu stiu. Cert este ca nu mai am nimic.
Acum trebuie sa va las, va pup dulce pe toate, n-am apucat sa citesc din urma , doar pagina aceasta.
Tin sa o felicit pe MamiLili pt. baietel
Un La Multi Ani cu intarziere pt. acd4you
andreea_stancescu....sa stii ca si eu am ditamai biloiul la 5 luni. Si mie mi se pare mare.Nu toate burticile seamana depinde de constitutia fiecareia.Eu chiar am fost stresata ca pana la 4 luni nu vedeam mai nimic si dupa aceea....dintr-o data parca...a crescut burtica. Stai linistita ca nu e nici o problema.
Inni
22+
nicolstoy spune:
Salutare,
Cu ce credeti ca m-am delectat pret de cateva minute bune?Am intrat la mamicile de mai-iunie unde nasterile sunt in toi deja.M-a apucat asa o emotie,parca citind ce au scris ele mi-am reamintit senzatiile minunate de cand l-am nascut pe Vladut....
Noi suntem ok, toti patru
, am fost bucurosi ca afost si tati acasa zilele astea,dar pacat ca vremea ne-a cam dezamagit...
Somn usor si mai vorbim maine.Si trebuie sa ma apuc de invatat....

Nicol
20+
si Vladut (3***
POZE
NUNTA
www.vladut.myou.ro/model/page.html" target="_blank"> VLADUT fotomodel
ryu spune:
buna burticutelor,ce mai faceti?
MamiFlori-ma bucur asa mult ptr tine,sa-ti traiasca baiatul sa te bucuri de el sa fie voinic si sanatos
.Cea mica sigur se va obisnui cu timpul.
Eloise-felicitari si tie ptr baietelul tau ma bucur ca premonitiile tale sau adeverit
.Sa fie sanatos si voinic.
Fetelor trebuie sa ma duc sambata la un botez si nu stiu efectiv cu ce sa ma imbrac.Trebuie sa imi cumpar si de incaltat (ceva fara toc)ca la ora actuala nu am decat adidasi.Voua va trece ceva prin cap,trebuie sa iau zilele astea magazinele la rand sa imi fac o idee.
Vorba sotului meu"si balenuta si cochetuta"....![]()
ryu
22+
Sephora spune:
VA pup pe toate 
Abea am reusit sa va citesc,nu am mai intrat de o saptamana si m-ati si dat peste cap.Eu ce sa va zic m-a simt bine,muncesc cu spor,mai si vomit din cand in cand dimineata.Daca stau mult in picioare m-a cam doare sciatica.Pe bebe simt incontinuare boturile alea cand intr-o parte cand in alta,arsurile alea le simt si pe ele,sper incontinuare ca el sa fie,dar eu astept inghiontelile ca sa m-a pot convinge.
M-a uitam la dus ca am tot corpul brazdat de vene,mama ce schimbari se intampla in organismul asta ceva de speriat,sinii cel putin sunt super vascularizati si saracii au crescut atat de mari si chiar m-a mananca,dar am grija de ei si-i ung mereu.
La servici toata lumea m-a trateaza ca pe o printesa.Asteptam cu totii 12 mai eco 4D sa vedem ce se confirma pana la urma ori o micuta Sephora ori un micut Matteo.Trebuia sa o sun si pe Doctorita sa-mi zica de TT dar a zis ca m-a suna ea daca e ceva in neregula deci sper sa fie totul ok, plus ca n-am vrut sa o deranjez acum cu toate sarbatorile astea.
Imi pare bine ca nu mai sunteti bolnavioare,cele care a-ti fost.
Sper sa auzim numai vesti bune de acum.
De la 16 saptamani iau Materna cu seleniu una dupa micul dejun,nu mi-a dat stari nasoale.De luat in greutate am luat 4 kg.Eu acidul folic nu-l mai iau de la 15 sapt,dar iau incontinuare Utrogestan 2 ovule noaptea la culcare.
Sper sa intru mai des,cu toate ca toata ziua stau cu calculatorul in mana,nu am timp sa intru.
Va pupic
IO
18+
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
alexxia spune:
Buna seara fetelor,
Off asa de mult as vrea sa fiu si eu mai mult prezenta aici pe forum cu voi dar din pacate nu cred ca voi reusi . Cel putin nu in urmatoarea luna.
Noi ne-am apucat de renovat intreaga casa ( de fapt cumparasem materiale si vorbisem cu o echipa de lucratori mai devreme de a afla ca sunt gravida ). Asa ca la mine acasa este santier, iar calculatorul este mutat dintr-o parte in alta si n-am intotdeauna net. In plus peste cateva zile incep sesiunea.
Am in schimb informatii noi pentru cine face listuta : am sa nasc prin cezariana cu Corina Echim la CFR2. In plus ce nu apare pe listuta ( probabil ca nu am spus ) mai am o fetita Ruth nascuta pe 25.07.2001 , iar eu sunt nascut pe 16.02.1979.
Si am si doua intrebari pentru voi :
- stiti ceva de infectie urinara cu Streptococ de grup B ( la urocultura mi-a iesit asa ceva ) ?
- voua medicii v-au spus ca este obligatoriu sa faceti triplu test sau se face numai dupa 30 de ani ?
Cu drag
Alexxia
GETY spune:
Buna dimineata, burticilor. Eu sunt pe picior de plecare la servici, dar am vrut sa citesc ultimele mesaje si sa va urez o zi buna si frumoasa! Va pup.Iar
ii sa va fie sanatosi si jucausi. Cei care au inceput "exercitiile fizice". Deja.