procedee anticelulita
Raspunsuri - Pagina 2
anca2207 spune:
Nicoleta,
N-am luat-o ca pe ceva personal, Doamne fereste singura chestie e ca am dat un exemplu din experienta proprie; baniesc ca tu nu ai facut vacuum, in timp ce eu da.
Pe de alta parte medicul de unde ai fost tu era poate impotriva pentru ca ei nu aveau aparatul respectiv, e greu de crezut ca daca prestau acest serviciu ar fi pledat impotriva la modul general, inteleg daca era o tipa cu contraindicatii clare.... Acum chiar ar fi aiurea sa te duci undeva si sa-ti zica "noi avem aparatul X, dar va recomandam sa folosti orice altceva ca asta e nociv in timp..." intrebarea fireasca r fi "atunci de ce naiba il mai aveti?"...
Si mie tot medicul mi-a recomandat, stiu ca existe persoane care au contraindicatii, eu am fost cu o prietena care a vrut sa faca dupa ce a vazut rezultatele la mine dar pentru ca avea fragilitate capilara si i-a spus ca in cazul ei este contraindicat.
Oricum, n-a fost in nici un fel la modul personal, poate m-am facut eu inteleasa gresit, te-am citat ca sa arat ca exista opinii si pro si contra, nu neaparat ca sa te combat, mai ales ca tu nu facusei afirmatia "la prima mana" ca sa zic asa, din punctul de vedere al cuiva care a facut....
Laura T spune:
Eu sunt in mijlocul unui abonament cu electrostimulare+fast slim, impachetari cu fango la tunel cu infrarosu, impachetari cu parargil la termocuverta si vacuum. Am vrut sa le incerc pe toate, inca nu imi dau seama de rezultate, sunt la a 3-a saptamana. Dupa ce termin abonamentul acesta, cred ca ma voi opri la electrostimulare si impachetari cu crema la termocuverta si poate si ceva vacuum iar. Pentru mine vacuumul e cam dureros si ma aleg si cu ceva vanatai, dar astept sa vad si ceva rezultate, ca toti zic ca e bun
...
Eu grasa nu sunt (am 53kg la 1.62m), dar am nevoie de tonifiere si vreau sa scap si de celulita, ca de ceva vreme mi-a fost lene sa mai merg la sala si mi-a cam revenit. Sper sa mai dau jos si 3kg, dar nu din astea, ci cu dieta mai stricta.
Chiar ma intereseaza sa mai aud rezultate. Sotul meu zice ca astea ne ajuta doar la psihic, si cred ca nu-i departe de adevar, dar eu insist...
Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (3 ani si 11 luni)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi